A empresa respondeu
Jeg har nu brugt Shining Stones til rensning af min terrasse tre år i træk og jeg har hver gang været rigtig tilfreds med kvaliteten af arbejdet. Resultatet er flot. Marta, som var her i går, v... Ver mais
A empresa respondeu
Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten: Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Shining Stones sætter vi en ære i at være blandt Danmarks mest servicemindede og professionelle virksomheder. For os handler det ikke kun om at levere et perfekt resultat, men også om at sikre en kundeoplevelse i absolut topklasse – fra første kontakt til den sidste kvadratmeter er renset. Vi lægger stor vægt på tydelig og professionel kommunikation gennem hele processen. Derfor sørger vi altid for, at alle aftaler bliver bekræftet skriftligt, så du som kunde kan føle dig tryg, og vi undgår misforståelser. Hos os er kvalitet og gennemsigtighed nøgleordene, der sikrer, at du får en løsning, der lever op til dine forventninger – og mere til.
Langebjerg 1 , 4000, Roskilde , Dinamarca
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Shining Stones
Vi har fået ordnet vores træterrasse hos shining stones. Kenneth og Tony har lavet et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi overvejer at få tilbud om en serviceaftale, så terrassen fortsætter med at stå pænt.

Resposta da Shining Stones
Vi fik ordnet træterrassen og fliseterassen sidste år og var rigtig godt tilfreds med arbejdet. I år ønskede vi så at komme på deres serviceabonnementsordning, men det har desværre ikke været muligt at få et svar på mail. Jeg kunne selvfølgelig ringe, men nu har jeg købt udstyret selv og så går det nok alt sammen alligevel. Tænker de må have dejligt travlt, siden jeg ikke får svar.

Resposta da Shining Stones
Marta var her i dag til fliser og tag. Rigtig god behandling og service. Preben

Resposta da Shining Stones
Marta, som var her i går, var utrolig sød, imødekommende og professionel, en rigtig god service og oplevelse.
Jeg vil dog gerne give en lille opmærksomhed til planlægningen:
Jeg oplevede, at jeg blot fik en SMS om, at man kom, uden at vi havde lavet en forudgående aftale. Det fungerede heldigvis denne gang, men fremadrettet ville det være rart med en egentlig bekræftet aftale på forhånd.
Alt i alt en god oplevelse og et firma, jeg gerne bruger igen med en lille opfordring til at være endnu skarpere på koordineringen.

Resposta da Shining Stones
Meget fint arbejde og god service.

Resposta da Shining Stones
Super fin oplevelse med shining Stones hele vejen igennem.
Marta kom som aftalt og udførte arbejdet meget grundigt og professionelt, og resultatet er virkelig godt.
Kan klart anbefale shining stones

Resposta da Shining Stones
Vores træterrasse og udenddørs , træ-trapper blev rigtig pæne efter rens, let slibning og imprægnering.
Har brugt Shining Stone flere gange nu og synes de hver gang leverer et flot resultat.

Resposta da Shining Stones
Resultatet blev rigtig flot. Flise område med ældre fliser dog tydeligt mærket af en hård behandling, men alt i alt et flot arbejde.

Resposta da Shining Stones
Det må jeg sige jeg kan slet ikke genkende min fliser de er godt nok blevet flotte. Meget tilfreds kunde 💪👍

Resposta da Shining Stones
Helt fantastisk behandling hele vejen igennem processen. Mangler imprægneringen den kommer først når fliserne er helt tørre. Pris og kvalitet hænger sammen 🤩🤩🤩

Resposta da Shining Stones
Fin oplevelse indtil videre, har fået første behandling afsluttet. Er godt tilfreds hvis abonnementsaftalen fortsat lever op til første omgang. Fin service.

Resposta da Shining Stones
Meget imødekommende hjælpsom, behagelig og grundig arbejde udført af Mark.

Resposta da Shining Stones
Besøget af Shiningstone er noget af det bedste vi har gjort for vores fliser. Vi havde prøvet tidligere med vores nilfisk men uden det resultat vi kunne tænke os. Efter besøget står de som vi ku tænke os. Høflig og venlig imødekommethed fra Magnus. Tak for behandlingen.

Resposta da Shining Stones
Jeg har lige fået renset min træterrasse hos shining Stone og alt er hvad de lovede mig
Har tilmeldt mig deres opfølgning hvert år
Glæder mig til samarbejdet 🤩

Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten:
Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers indsats.
Vi var forberedt på det meget griseri, der kommer ned fra taget, når man benytter højtryksrens.
Shining Stones ryddede ganske pænt op efter sig selv.
Som husejer fin-rensede jeg selv tagrender, terrasser, flisegange og ydervægge, og pudsede vinduer til sidst. Dette var ok og som aftalt.

Dårligste oplevelse.
Startede godt. Magnus er en dygtig sælger, men hans arbejde og måde, at kommunikere og rette op på ikke ordentligt udført arbejde er kritisabel. Trods virkelig mange forsøg på kommunikation og udbedring, vælger firmaet ikke at udbedre opgaven og svarer til sidst ikke.
Kan på ingen måde anbefale dette firma.
Jeg har fået algebehandlet, slebet og imprægneret mine træterrasser hos Shining Stones.
Resultatet er blevet vanvittig flot. Servicen var høj og utrolig venlig. Shining Stones har overholdt deres aftaler! Jeg vil gerne på denne måde give Shining Stones min varmeste anbefaling. FLOT ARBEJDE! TAK!
Vi fik renset vores terrasse af Shinningsstone. Første gang var vi ikke helt tilfredse, men firmaet reagerede hurtigt og sendte en ny medarbejder ud. Han lavede arbejdet om og gjorde det rigtig flot. Det er god service, når man tager ansvar og sikrer, at kunden bliver tilfreds. Kan varmt anbefales!
En træt træterrasse på 35 m2 har fået liv igen!
En fejlagtig faktura blev prompte rettet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.