Home of Recruitment Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat wordt ik goed geholpen en in de watten gelegd door Sales Recruiters. Joran en Jethro wordt ik op de beste en professionele manier geholpen. Ze luisteren naar je behoeftes en waar je naar opzoek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Janneke (en Leonie) heeft mij met veel enthousiasme aan een mooi baanaanbod geholpen. Het traject dat hiertoe leidde heb ik als zeer prettig ervaren. Home of Recruitment denkt echt met je mee en ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deniz Akin is een absolute krachtpatser! Zijn expertise is ronduit indrukwekkend en zijn toewijding aan zijn vak is ongeëvenaard. Als je op zoek bent naar iemand die resultaten boekt voor jou en altij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de recrutamento
  2. também em
  3. Recrutador
  4. Serviço de pesquisa de emprego

Sobre Home of Recruitment

Home of Recruitment is een snelgroeiend recruitment huis in Nederland en sinds eind 2023 onderdeel van het Belgische Select Group. Het is de missie van Home of Recruitment om talent te verbinden met onze opdrachtgevers en daarmee een bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten én kandidaten. Onderdeel van onze organisatie zijn:

• Salesrecruiters
• Marketingrecruiters
• Interimrecruiters

Onze consultants zijn experts binnen hun vakgebied. Daardoor spreken zij zowel de taal van onze opdrachtgevers als van de kandidaten. Door kennis van zaken te combineren met de kwaliteiten van toprecruiters, weten we de sterren tussen de kandidaten te vinden, overtuigen en selecteren.

Resultaatgericht werken maar met oog voor de mens: al meer dan 15 jaar brengen we organisaties vooruit.

Bezoek Salesrecruiters

Bezoek Marketingrecruiters

Bezoek Interimrecruiters

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

206 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijne club, helder verhaal

Waar andere recruiters met je in contact willen komen met een vaag verhaal, onderscheidt Salesrecruiters zich met haar directheid. Er wordt meteen duidelijk gemaakt voor welke opdrachtgever ze werken en wat deze te bieden heeft. Het contact is erg prettig en men zit op de bal. Fijne club!

12 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Vage verhalen doen wij niet aan, zouden wij andersom ook niet fijn vinden. Bedankt voor de mooie review en veel succes met je nieuwe baan, Marcel!

Sammy is echt super

Sammy is echt super!
Ze is heel erg betrokken en wist al heel snel hoe ze me kon helpen. We hebben al heel snel een persoonlijke klik gekregen en dat vond ik erg prettig. Ik kon sammy ook bellen wanneer ik wilde en ze nam altijd gelijk op. Ik zou haar zeker aanraden, want wat een fijne samenwerking!

11 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Met reviews als deze lijkt Sammy het heel druk te gaan krijgen de aankomende tijd, mooi om te horen! Bedankt voor de review en veel plezier bij je nieuwe werkgever.

Deniz is zeer vakkundig…

Deniz heeft mij op een zeer vakkundig manier benaderd, voorzien van de juiste informatie en is voor, tijdens en na het tekenen van van contract zeer betrokken geweest bij de gang van zaken. Kortom chapeau!

11 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Gefeliciteerd met je nieuwe functie, Mathias! Wij gaan de complimenten doorgeven aan Deniz.

Top bedrijf

Ik werd op een hele vrolijke manier benaderd! Moet zeggen dat Sammy echt eruit sprong met de manier hoe ze je benaderd en ook advies geeft. Heb ook een teams gesprek gehad, waarin ik de ruimte kreeg om over mezelf te vertellen en het voelde ook heel vertrouwd.
Echt een top bedrijf en zal dit bedrijf niet vergeten.

3 de julho de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Sammy haar persoonlijke aanpak gaat haar nog mega ver brengen. Fijn dat dit zo bij je is blijven hangen, Elton!

Sammy professionele recruiter

Sammy, is heel professioneel en denkt goed met je mee. Ik heb helaas niet via haar een nieuwe baan gevonden. Maar desondanks heel plezierig contact gehad!

9 de agosto de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Bedankt voor je review Quinten! Je weet ons nu in ieder geval te vinden wanneer je wel op zoek bent ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb het contact met Sammy als erg…

Heb het contact met Sammy als erg prettig ervaren, ze heeft een goed oog voor detail en geeft door het gehele proces duidelijk weer wat er van je wordt verwacht. 10/10 keep up the good work Sammy!

8 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Ten eerste, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging Pim. Ten tweede, een 10!! Die is lekker. Wij gaan de complimenten doorgeven aan Sammy!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kracht van een échte recruiter!

Benaderd via LinkedIn door een van de vele recruiters, maar Kelly van Salesrecuiters steekt er met kop en schouders bovenuit! Kelly besteed echt aandacht aan je en komt afspraken goed na! Ze begeleid je van het eerste gesprek tot aan de onderhandelingen in de puntjes. Dit alles heeft geleid tot een onverwachte nieuwe baan! Kelly je bent een topper! Cyrille

10 de julho de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Wij gaan de schouderklopjes doorgeven aan Kelly, Cyrille! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan en veel werkplezier toegewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed behulpzaam vriendelijk klant…

Goed behulpzaam vriendelijk klant gericht. Julia Lam heeft mij goed begeleid in het proces.

7 de setembro de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Dat zijn mooie complimenten, bedankt Jan!

Nette en professionele benadering

Nette en professionele benadering. Betrokken bij het gehele traject.
Alle partijen zijn plaatsing positief. Dank daarvoor!

29 de agosto de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Bedankt voor de fijne samenwerking en gefeliciteerd met de nieuwe uitdaging!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een topper die Eline Boon!

In de grijze massa van recruiters schiet Eline er met kop en schouders bovenuit! Haar toewijding en flexibele manier van communiceren zorgen er echt voor dat je je gezien en gehoord voelt. Samen zijn we dan ook tot een succesvolle resultaat gekomen. Eline bedankt!

20 de junho de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Shyam, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Eline is niet voor niets een van onze sleutelspelers, we zijn blij om haar te hebben!

Uitstekende salesrecruiters

Uitstekende salesrecruiters, blijven actief betrokken in het gehele proces en komen daar waar nodig goed in actie. Ik heb een prima ervaring met deze club.
Goed geholpen en actief in de omgang.

18 de maio de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging, Mark! Onze topsport mentaliteit zorgt voor een gepaste 'dicht op de bal' aanpak, blij dat je hier over te spreken bent!

Classificada 5 em 5 estrelas

Verwachtingen helemaal ingelost (zelfs overtroffen)

In contact gekomen met goede recruiters (Casper & Patrick) die aandachtig luisteren naar de wensen van de klant (welke type persoon, competenties, ervaring,...). Bovendien bleken ze enorm gemotiveerd, na amper 1 maand was de klus klaar. Als bedrijf hebben we niet 1 nieuwe medewerker aangeworven, hetgeen onze bedoeling was, maar 2, omdat 2 van de voorgestelde/gevonden kandidaten gewoon top waren.

1 de julho de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Dat is nog eens doorpakken! Gefeliciteerd met jullie versterking en bedankt voor de mooie review!

Nieuwe baan via matthias

Ik ben enorm blij dat ik Matthias van Home of Recruitment heb leren kennen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Zijn expertise en toewijding hebben echt het verschil gemaakt in mijn sollicitatieproces. Matthias luisterde aandachtig naar mijn carrièredoelen en wensen, en wist vervolgens een perfecte match te vinden. Zijn diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en zijn netwerk van werkgevers hebben ervoor gezorgd dat ik snel en efficiënt door het sollicitatieproces kon gaan. Hij was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden, waardoor ik me gesteund voelde tijdens deze belangrijke overgang in mijn loopbaan. Dankzij Matthias heb ik nu een fantastische nieuwe baan en ik kan hem niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

28 de agosto de 2023

Resposta da Home of Recruitment

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat gaaf om te horen dat Matthias je zo goed heeft kunnen ondersteunen in het vinden van je nieuwe uitdaging.

Onverwachts een nieuwe job

Geheel nieuwe ervaring voor mij; benaderd via Linkedin door Salesrecruiters (Kelly). Het verliep allemaal prima waarbij ik het gevoel had dat er echt aandacht aan je wordt besteed. Er was gelijk een goed eerste gesprek waarna een introductie volgde bij het beoogde bedrijf.
Uiteindelijk heeft dit geleid tot een nieuwe baan. Tijdens het hele proces was er alle aandacht voor je en wordt je prima begeleid; dikke pluim !

29 de agosto de 2023

Resposta da Home of Recruitment

We gaan deze pluim doorgeven aan Kelly. Veel succes met je nieuwe baan, Erik!

Prettige samenwerking

Geholpen door Kelly Timmerman. Eigenlijk wil ik haar naam hier niet noemen want ze is zo mega goed en straks kan ik haar niet meer benaderen om voor ons te hunten omdat haar agenda te vol is ;) (grapje). Erg tevreden over de manier van samenwerken door Sales Recruiters en ze hebben wederom een super kandidaat voor ons gevonden (3e).

28 de agosto de 2023

Resposta da Home of Recruitment

We zullen rekening houden met het inplannen, om altijd een gaatje in Kelly haar agenda te houden voor wanneer jullie haar nodig hebben ;)

Fijne partij

Salesrecruiters is een fijne en betrouwbare partij. De afgelopen maanden hebben wij meerdere nieuwe collega's via Salesrecruiters geworven. De communicatie is snel, prettig en duidelijk.

18 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Geschikte kandidaat gevonden na inzet van Julia!

Julia Lam heeft ons super geholpen. De persoon die er uiteindelijk uit is gekomen werkt nog steeds met plezier bij ons EN wij zijn natuurlijk ook nog steeds blij met hem. Bedankt voor de hulp Julia!

2 de dezembro de 2022

Resposta da Home of Recruitment

We zijn bij om te horen dat zij jullie zo goed heeft kunnen helpen, gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst. Let's go Julia!

Classificada 5 em 5 estrelas

betrouwbare, vriendelijke en goede recruiters!

Julia Lam van Marketingrecruiters heeft ons heel erg goed geadviseerd en gezorgd voor passende kandidaten. Ook als het moeilijker was om geschikte kandidaten te vinden, dacht ze mee in oplossingen om toch de beste kandidaat te vinden. Altijd goed in contact met volle aandacht en komt afspraken na. En zoekt uit zichzelf contact. Eerdere ervaring met Patrick van Leeuwen van Salesrecruiters was ook al zo positief. Bij Sales/Marketingrecruiters ben je niet de 'zoveelste klant waar ze kunnen scoren', maar hebben aandacht voor de relatie en de kwaliteit.

26 de junho de 2023

Julia Lam is een zeer vakkundige Accountmanager

Ik heb een zeer goede ervaring met Salesrecruiters en met name ook mijn contactpersoon Julia Lam. Ze komt haar afspraken na, zeer duidelijk in haar communicatie en wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat wij als opdrachtgever geen nummertje zijn. Er is voldoende aandacht en op een fijne manier.

1 de maio de 2023

Bedankt Eline! ;)

Bij deze wil ik Eline Boon bedanken voor de support tijdens mijn zoektocht. Onlangs een nieuwe uitdaging gevonden en mede door Eline in een zeer korte periode veel leuke bedrijven gesproken.

10 de abril de 2023