VARNING VARNING ⚠️ Beställde en hårfön 16 januari. Har fortfarande ej fått den och tydligen har den aldrig skickats. Bluffsida som ej skickar och tar betalt innan. Dom svarar hela tiden att dom ska... Ver mais
Jättenöjd! Blev lite nervös efter jag beställt av anledningen av flertalet dåliga omdömen och därav väljer jag att skriva nu då jag hade en väldigt bra upplevelse! Prisvärda varor som skickades från... Ver mais
Hej Gällande order nr 3046052 /Beställning: 3046052/ Fakturanummer: INV250348882 Jag var i kontakt med er när jag gjort denna order, då jag beställde fel typ av produkt. Jag kunde inte avbestä... Ver mais
Professionella hår-, hud- och skönhetsprodukter ✓ Beställt före 22:00, skickas idag ✓ Rättvisa priser
Kronenweg 2, 7051 HX, Varsseveld, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Det har gått 3 veckor och jag fick inte ens mitt paket. Kommer aldrig beställa något från er igen. Jag vet inte ens vart mitt paket är!!

اسوء شركة تعاملة معاهاصرلي اكثر من ١٠ ايام موصي على طلبية ولهلا مافي شي

VARNING VARNING ⚠️
Beställde en hårfön 16 januari. Har fortfarande ej fått den och tydligen har den aldrig skickats. Bluffsida som ej skickar och tar betalt innan. Dom svarar hela tiden att dom skall undersöka saken. Men jag tror att det ens finns ngt att köpa tyvärr.
VARNING VARNING ⚠️

Resposta da Salontotal
Jag har köpt en laddning via er webbplats, men jag har ännu inte mottagit den.
Jag skulle uppskatta om ni kan kontrollera detta och återkomma till mig så snart som möjligt.
Tack på förhand.

Resposta da Salontotal
Har inte fått mitt paket ännu. Min adresslapp hade fastnat på ett annat paket. Vet inte var det är eller om det kommer tillrätta.

Resposta da Salontotal
Var lite tveksam att beställa från hemsidan då jag såg att någon gett 1 stjärna, men jag fick min produkt som jag beställde, såg ut som på bild på hemsidan, allt var bra, jag är nöjd.
Beställde flera hårprodukter från Salontotal då de har bäst priser just nu. Likt många så dröjde det innan jag fick mina varor. Skrev till kundtjänst där en Sophia svarade mig snabbt. Om man beställer varor som inte finns i lager så väntar dom med att skicka paketet tills allt går att skicka. Efter överenskommelse om att jag inte behövde det som inte fanns i lager så fick jag snabbt mitt paket hem. Så tips beställ det som finns i lager. Väldigt nöjd med produkterna och servicen.
Inte glad fick inte min hela beställning och fortfarande vänta svar om jag ska fa min pengar tillbaka eller om de ska skicka produkt som fattas

Resposta da Salontotal
Snabb leverans, och är väldigt nöjd med mina produkter.
As a result of my last review, I only received more excuses about how busy they are and that they cannot answer the phones personally.
I spent a lot of money with this company recently and I still have not received the products ordered and with no estimated delivery date.
This is truly unacceptable and unforgivable. To take money from people and not deliver is criminal and it should be investigated by a consumer advocate.

Resposta da Salontotal
I ordered from this company over three weeks ago. I didn't receive the items I ordered and didn't receive a refund, either. I have contacted their customer service plenty of times, but haven't gotten my money back. Needless to say, I will never go shopping here again.

Hej
Gällande order nr 3046052 /Beställning: 3046052/ Fakturanummer: INV250348882
Jag var i kontakt med er när jag gjort denna order, då jag beställde fel typ av produkt. Jag kunde inte avbeställa den då den redan hade skickats. Jag fick idag varorna och vill därför returnera dem, hur går jag tillväga?
Med vänlig hälsning,
Ali Mehdi

Resposta da Salontotal
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.