Zeer fijn bedrijf. Persoonlijk en behulpzaam bij aanschaf, maar zeer behulpzaam en correct bij een onverhoopt "probleem". Bij ons zat er een productiefout in een spiegel. Het gehele proces heel fijn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super ervaring! Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. Ik heb de heer Hutten gesproken en die heeft mij keurig te woord gestaan! De website was... Ver mais
Op 12 december hebben wij twee afdekplaatjes besteld. Deze winkel was iets duurder dan de concurrenten, maar beloofden snel te leveren (binnen een paar dagen). Na de bestelling niets gekregen. Op 17 d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Sanitaironline.nl
Bij Santaironline.nl geloven we dat een goede klantenservice het hart is van elk succesvol bedrijf. Daarom staan wij altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamer. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons geholpen een loyale klantenkring op te bouwen en ons te onderscheiden in de online sanitairmarkt. Kies voor Sanitaironline.nl, waar traditie en innovatie samenkomen om uw badkamerervaring te transformeren.
Informações de contacto
Veilmeesterweg 36, 1187ZW, Amstelveen, Holanda
- 0850608998
- info@sanitaironline.nl
- sanitaironline.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fijne mensen om mee te werken
Fijne mensen om mee te werken. Onderdeel op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Resposta da Sanitaironline.nl
Snelle levering en hoogwaardige…
Snelle levering en hoogwaardige producten voor een goede prijs

Fantastische service gehad!!
Fantastische service gehad!!! Wat een top bedrijf!

Resposta da Sanitaironline.nl
Al meerdere spullen besteld bij…
Al meerdere spullen besteld bij sanitair online, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeker een aanrader!

Resposta da Sanitaironline.nl
Goede service! En prachtig sanitair gekregen van deze mannen!

Resposta da Sanitaironline.nl
Professioneel bedrijf met een goede en…
Professioneel bedrijf met een goede en nette service. Zeker een aanrader!

Resposta da Sanitaironline.nl
Duurde even maar nu binnen
Het ging wat mis met de bestelling, maar na een tweetal maanden uiteindelijk ontvangen. Betrokken medewerker die uiteindelijk er voor heeft gezorgd dat het product geleverd werd. Vandaar van eerst 1 naar 4 sterren.

Resposta da Sanitaironline.nl
Na problemen eerste zending snel opgelost
Na problemen met eerste pakket ( defecte palletsticker), en klacht richting sanitair online. Heel snel probleem onderzocht, goed gecommuniceerd en oplossing aangereikt.
Achteraf heel fijn gevoel.

Resposta da Sanitaironline.nl
Sanitair Online is een zeer betrouwbare…
Sanitair Online is een zeer betrouwbare partij. Snel in communicatie met prachtige producten voor een eerlijke prijs. Ik ben ontzettend blij met de geleverde diensten. Een aanrader!

Resposta da Sanitaironline.nl
Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht…
Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. De website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, wat mij snel hielp te vinden wat ik zocht.

Resposta da Sanitaironline.nl
Snel en heel mooi sanitair gekregen tegen…
Snel en mooi sanitair gekregen tegen een goede prijs!
Heel erg fijn!!

Handig zo’n online website
Handig zo’n online website. Omdat we toch nog wat vragen hadden, ondanks dat de website duidelijk is, belde ik. Ik kreeg een meedenkende, enthousiaste verkoper aan de lijn die oprecht en eerlijk was. Hij dacht mee en zelfs toen ik voor een 2e keer belde omdat ik twijfelde over een wastafelmeubel dacht hij opnieuw mee. Schitterende tegels en levering zoals afgesproken.
Een echte verademing!
Uiteindelijk een hele mooie badkamer als resultaat 😀

Resposta da Sanitaironline.nl
Internetwinkel wat voelt als een fysieke winkel
Ik heb onlangs mijn badkamer gerenoveerd en kwam tijdens mijn zoektocht naar nieuwe sanitair producten terecht bij Sanitaironline.nl. Ik wil mijn ervaring delen om anderen te helpen die overwegen iets van deze site te kopen.
Vanaf het begin was de website gebruiksvriendelijk en kon ik gemakkelijk vinden wat ik nodig had. De productbeschrijvingen waren duidelijk en gedetailleerd, wat mij hielp bij het maken van geïnformeerde keuzes. De prijzen waren ook concurrerend, wat altijd een pluspunt is.
De klantenservice verdient speciale vermelding. Ik had een paar vragen over een bepaald product en de klantenservice was snel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me extra informatie die ik niet had overwogen.
De levering was sneller dan verwacht. Alles arriveerde goed verpakt en zonder enige schade. De kwaliteit van de producten was boven mijn verwachtingen en de installatie was eenvoudig, met duidelijke instructies.
Samenvattend, mijn ervaring met Sanitaironline.nl was uitstekend. Ik zou ze zonder twijfel aanbevelen aan vrienden en familie. Het is zeldzaam om een online winkel te vinden die zowel geweldige producten als uitstekende klantenservice biedt. Ik zal zeker in de toekomst weer van hen kopen!

Resposta da Sanitaironline.nl
Snel geleverd, ruim aanbod blue label kranen
Was op zoek naar een blue label kraan. Terechtgekomen bij Sanitaironline.nl. Groot aanbod en snel geleverd. Bedankt mannen, tot de volgende keer.

Resposta da Sanitaironline.nl
Uitstekende ervaring met SanitairOnline!
Mijn recente aankoop van een fonteinkast bij SanitairOnline was een ongecompliceerde en positieve ervaring. De klantenservice was snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen, en de bezorging was punctueel en zorgvuldig. De fonteinkast zelf overtrof mijn verwachtingen qua kwaliteit en design. Al met al een aanrader voor hoogwaardige producten en uitstekende service. Dank je, SanitairOnline!

Resposta da Sanitaironline.nl
Snelle levering, het kwam eerder binnen dan verwacht. Erg tevreden!

GEEN REACTIE NAAR RETOURZENDING
Netjes geholpen, tot ik iets terug stuurde, hierna niks meer gehoord, ze reageren nergens op en zijn niet bereikbaar op 28-7 een binnenwerk van een kraan teruggestuurd en nog steeds geen geld of reactie ontvangen, ga nu ook aangifte doen.