sanse-liv.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte nogle varer, der blev pakket og sendt samme dag. Desværre var PostNord ikke så samarbejdsvillige og pakken kom ikke frem. Jeg skrev at desværre ikke kunne anmelde dem på Trustpilot, fordi va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det! Jeg skrev til sanseliv angående hvilke strømper jeg skulle vælge til min sensitive pige og fik svar allerede efter kort tid samt en masse gode... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de roupa
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de roupa interior
  6. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

79 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke ting med hurtig forsendelse

Smukke bekymringsdukker og en dejlig engel blev sendt samme dag som jeg købte dem - og med hurtig levering. 🙃

27 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Jytte :-)
Dejligt at det kom hurtigt frem til dig.

Perfekt

Hurtig - og personlig- ekspedition og hurtig henvendelse da en vare ikke var på lager , så jeg kunne vælge et alternativ. Hurtig levering.

23 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, og de fine ord :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds, selvom varen ikke var på lager.

Rigtig god servis

Rigtig god servis. Modtaget hurtig.

19 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for alle stjernerne, Maybrith :-)
Dejligt at det hele er gået tilfredsstillende.

Altid en super oplevelse

Altid en super oplevelse - skønne produkter, venlig betjening og hurtig levering. Mange tak :-)

16 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Åh, sikke nogle fine ord. Tusind for både dem og stjernerne, Trine :-)
Det er en fornøjelse og stor glæde, at have kunder der vender tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut fine strømper uden søm til…

Absolut fine strømper uden søm til vires søn som er temmelig følsom på sine fødder. De er godkendt.

9 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Kristine :-)

Hvor er jeg glad for at høre, at din søn har godkendt strømperne - du siger bare til, hvis der er behov for hjælp en anden god gang.

Meget tilfreds!

4 de setembro de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Lilian :-)
Jeg er glad for at du er helt tilfreds.

En rigtig god oplevelse

Skrev mig på "venteliste" til en smuk glasengel. Da den efter flere måneder var på lager igen, kom mail herom. Jeg bestilte straks og i løbet af få dage kom den. Forsvarligt pakket ind. Den er smuk.

19 de agosto de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for dine fine ord og stjernerne, Gitte :-)
Dejligt at du var tålmodig med englen - de har været savnet i shoppen. Og endnu bedre - at den faldt i din smag.

Rigtig meget til sanse-sensitive

Så dejligt med et sted hvor der er så meget forskelligt til sanse-sensitive børn og voksne :)

12 de agosto de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for de meget flotte ord og stjernerne, Christina :-)
Dejligt at få sådan en fin anmeldelse.

God hjælp.

Personlig hilsen fra sælger. Samt hjælp til at få varen til at virke.

12 de agosto de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Kenn :-)
Det var godt at det lykkedes.

En god oplevelse

En god oplevelse! Vi hurtigt besked om forventet leveringstid og en fin lille håndskrevet hilsen ved modtagelse af varen.

5 de agosto de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Kristoffer :-)
Jeg er glad for at I har haft en god oplevelse med købet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig lykkelig familie som nå kan ta på sokker uten problem!

Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for denne fantastiske siden og den personlige hjelpen vi fikk gjennom email. Tusen takk for både super veiledning og høy kvalitet produkter!

26 de junho de 2024

Kære Marita
Tusind tak for stjernerne, og din flotte beskrivelse af strømpekøbet :-)
Hvor er det dejligt at der var noget din søn kunne li at have på.
Du siger endelig til en anden god gang - jeg er klar til at hjælpe.

Sommerhilsner fra Susanne

Nem bestilling

Nem bestilling, og god information om levering. Varerne kom hurtigt

1 de julho de 2024

Resposta da sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Lene :-)
Dejligt at du er tilfreds med bestillingen.

De bedste hilsner fra Susanne

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais