Trevlig och tillgänglig kommunikation och mestadels god mat som kräver relativt lite förberedelser. Maten har ofta tydliga smaker och en del salt och vitlök och picklat. Efter ett tag tröttnar vi på s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Savable är fantastiskt. Sättet det har underlättat vardagspusslet med två barn är otroligt, helt plötsligt har vi tid att hänga med barnen, träna eller bara få egentid på kvällarna. Maten är överlag v... Ver mais
Bästa matkassen vi provat hittills, och vi har provat MÅNGA! Enkelt att laga, bra för miljön och SÅ GOTT. Enda negativa är att leveransen blev försenad så den kom inte förrän 22.30. Många kassar lov... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi finns i det magiska gränslandet mellan matkasse och take-away - förlagad matkasse klar på 15 minuter! Vi använder räddade matvaror som har skönhetsfel, är överproducerade eller liknande.
Informações de contacto
Övre kaserngården 12, 41527, Göteborg, Suécia
- 0730876207
- hello@saveabl.se
- saveabl.se
Gott och enkelt!
Jag har varken tid eller lust att spendera lång tid i köket, men vill ändå äta riktigt bra och god mat och därför är Saveabl perfekt för mig! Gott, enkelt och dessutom bra för planeten!
Snabba och goda recept till bra pris!
Har testat en första gång
Har testat en första gång. Bra bemötande, snabba svar på mina frågor via chatten. Och leveransen kom på utlovad tid. Och överraskande GOD mat, tyckte vi som inte är så vana att laga vegetariskt - så vi är jättenöjda, och återkommer säkert som kunder! Fyra stjärnor - ja snubblande nära fem!
Jag väljer denna matkassen för att det…
Jag väljer denna matkassen för att det är smidigt med leverans, går fort att tillreda, tillvaratagande på mat som riskeras att slängas, vegetariskt och framförallt fantastiskt gott.
Fantastiskt goda smaker o goa recept
Så himla enkelt och gott!
Smidig leverans, bra kommunikation och framförallt otroligt enkelt att tillaga maten - som dessutom var riktigt god! Kul med lite nya smaker in i vardagen och för oss som är 2 personer räckte det gott och väl till matlåda också :)
Bästa matkassen vi provat hittills
Många kassar lovar maten färdig på 15 minuter men det händer inte i verkligheten 😅
Stort plus också att rätterna inte genererade en massa disk som andra kassar kan göra.
Nöjda på alla sätt!
Vi är jättenöjda! Superbra koncept och har fungerat felfritt hittills. Spännande vegetariska rätter som bara är att värma. Det har till och med fungerat bra till våra barn (1 och 3 år) då det ofta är flera komponenter i olika lådor så de kan välja det de gillar.
Väldigt nöjd på det stora hela
Supernöjd med smakerna och så generösa portioner och inställning från er. Jag hade inte fattat att man inte skulle laga själv så blev lite besviken över det, men det är nog min läsförståelse som brister snarare än nåt annat. En låda med "indisk gryta med morötter" (minns inte namnet) hade tyvärr hunnit bli dålig. I övrigt bara toppskick på allt! Jag hade gärna sett recepten även utpantade på det papper ni ändå skickade med, att scanna en qrkod kändes inte så mkt matlust för mig!

Rekommenderas starkt!
Väldigt gott, enkelt att slänga ihop och prisvärt. Vi har bara haft kassen i två veckor men är supernöjda hittills. Bonus att det är hållbart.

Resposta da Saveabl
Potatisstompen och baljväxtbiffarna var…
Potatisstompen och baljväxtbiffarna var riktigt goda, 5 poäng. Libabrödet från Garant hade en kryddning som inte tilltalade mej. God smak på den indiska grytan men aningen för mycket morötter.

Resposta da Saveabl
Vi har hittat en riktig skatt till…
Vi har hittat en riktig skatt till matkasse! Färdiga maträtter som håller restaurang-klass. Alltid spännande smaker och riktigt fina svenska råvaror. Till och med vår kräsna dotter äter maten 💕👧

Resposta da Saveabl
Riktig god och vällagad mat
Riktigt god och vällagad mat. Snabbt och enkelt att tillaga en middag på 15 minuter.

Otroliga recept
Otroliga recept! På 15 minuter har du slängt ihop en restaurangmåltid. Bra variation på rätterna och alltid väldigt välgjort.
Mycket bra mat och snabb att laga allt
Mycket bra mat och snabb att laga allt. Mycket smidiga leveranser också.
Riktigt god och bra mat
Riktigt god och bra mat. Om det inte vore för Saveabl skulle jag aldrig testat dessa maträtter och då skulle jag verkligen gått miste om något. Enkelheten i att få klara goda recept som går snabbt att tillaga är en perfekt kombination, att det dessutom är bra för klimatet är bara en superbra bonus. Priset, kvalitén och variationen gör detta till en otroligt prisvärd kasse!
Riktigt bra!
Väldigt välkomponerade recept och riktiga goda smaker. Till det den låga kostnaden per måltid och smidigheten med att alla rätter är för-preppade (och hemlevererade!) med endast 10-15 min tillagningstid gör det hela till en odiskutabel 5 ⭐️
Jättebra smakrik mat
Jättebra smakrik mat, bra variation och det går snabbt att laga !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.