Scanbolt A/S Opiniões 1046

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Larvbanden till min minigrävare var slut i Sverige. Osäkert när de skulle komma i lager. Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag. Bra pris och snabb leverans. Kommer definitivt att återkomma s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt Horsens. Fant korrekt skuffe for min gravemaskin og denne fikk sveiset på feste tilpasset min maskin. Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle bruge et gummibælte, da jeg var i tvivl om hvilket jeg skulle bruge, guide de mig til at finde det rette og sendte billede af det korrekte. Virkelig rare at snakke med, nemme og få fat i.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick vad jag behövde men om ni inte kan skicka med något annat transportbolag än TNT så kommer jag inte att handla av er något mer. Hopplöst när man är själv i bolaget och måste vara på plats och... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de máquinas para construção
  2. Fornecedor de equipamento para construção
  3. Loja de maquinaria e equipamento de construção
  4. Empreiteiro
  5. Empreiteira de demolição

Escrito pela empresa

Hos Scanbolt A/S er den enkelte kunde altid 100% i fokus. Vi tror på langtidsholdbare relationer, og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed. Vores erklærede forretningside er at mindske vores kunders tidsspild og derfor er vores webshop åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, sådan vores kunder kan bestille når det passe dem, og ikke behøver passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet sidder vores kyndige medarbejder team klar ved telefonerne og e-mail mandag til torsdag fra kl. 7.30-15.00, fredag fra kl. 7.30-14.00.

Scanbolt A/S

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Larvbanden till min minigrävare…

Scanbolt i Danmark kunde skicka samma dag.
Bra pris och snabb leverans.
Kommer definitivt att återkomma som kund.

9 de abril de 2026

Hej Charlotta,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, da varen ikke var på lager i Sverige, og at du er tilfreds med både pris og levering.

Det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen – vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

Hej Holten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og priser.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og presis leveranse.

7 de abril de 2026

Hej Paul,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med en hurtig og præcis levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service når man kommer ind i…

God service når man kommer ind i butikken. 👍

30 de março de 2026

Hej Jacob,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, når du besøger vores butik.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Hurtig præsident levering 👍 😀

Hurtig præsident levering 👍😀

1 de abril de 2026

Hej Ole,

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt!

Super

God, venlig hjælp og service!

25 de março de 2026

Hej Rene

Mange tak for din tilbagemelding og 4-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har fået god service i forbindelse med dit køb fra en af vores medarbejdere.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – du er altid velkommen igen, og vi ser frem til at være behjælpelige en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon service hele vejen igennem

Virkelig rare at snakke med, nemme og få fat i.
De har dag til dag levering
Alt i alt kanon service fra start til slut

26 de março de 2026

Hej Jeanne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi bliver SÅ glade af at læse din tilbagemelding, det er netop lige præcis det her som gør vores arbejde ekstra sjovt! :-)

Det glæder os at høre, at du hele vejen igennem, har fået god behandling, og at vi sammen fandt de rigtige varer til dig.

Mange tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at være behjælpelige en anden god gang!

Raskt og riktig

Bra kundebehandling og rask levering

20 de março de 2026

Hei Gudmund

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og vores kundebehandling.

Takk for at du valgte Scanbolt – du er alltid velkommen tilbake!

Vennlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans bra produkter trevligt…

Snabb leverans bra produkter trevligt bemötande

25 de março de 2026

Hei Dick Peter

Stort tack för din 5-stjärniga recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen og vores produkter.

Tack för att du valde Scanbolt – du är alltid välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtigere levering end forventet.

Meget hurtigere levering end forventet.

26 de março de 2026

Hej Jan

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre sådan en tilbagemelding, og at vi lykkedes med at levere hurtigere end forventet hos dig.
Det arbejder vi altid efter, og fedt det også lykkedes denne gang :-)

27 de março de 2026

Hej Martin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre at din bestilling dukkede op, akkurat lige så hurtigt som vi havde håbet på, så det er godt at høre!

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service - også da jeg ringede og havde spørgsmål efterfølgende

27 de março de 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste, og er glade for at du har oplevet netop dette! :-)

Ordne med feil feil forsendelse

Ordne med feil feil forsendelse

24 de março de 2026

Hei Ole Johnny

Mange takk for din tilbakemelding og 4 stjerner.
Vi beklager mye om der er sket en feil i forsendelsen, og håber at alting har løst sig nå, ellers er du mye velkommen at kontakte os for nærmere information, så vi kan aftale nærmere. Vi ser din ordre er leveret, og vi beklager forsinkelsen der har været hos fragtselskabet.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – du er altid velkommen igen :-)

købte reservedele

god service vedrørende salg fra jeres medarbejder

23 de março de 2026

Hej Carsten,

Nem bestilling

Nem bestilling, hvor jeg hele tiden forstod hvor jeg var i processen. Levering foregik nemt og uden problemer, selv om det var en stor pakke.

23 de março de 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, og at du hele tiden havde overblik over processen. Dejligt også at høre, at leveringen gik problemfrit – selv med en stor pakke.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hyggelig mottagelse hos Scanbolt…

Hentet ved retur to dager senere. Pent arbeid /sveisesøm.

19 de março de 2026

Hej Frode,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en hyggelig oplevelse hos Scanbolt Horsens, og at skuffen blev korrekt tilpasset og svejset til din gravemaskine. Dejligt at høre, at arbejdet levede op til forventningerne.

Tak fordi du handlede hos os – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen!

Hurtig levering og kvalitet i top

Hurtig levering og kvalitet i top

18 de março de 2026

Hej Bo,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten.

Snabb leverans

Snabb leverans, bra service.

17 de março de 2026

Hej Pelle,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den gode service.

Tak fordi du handlede hos Scanbolt – vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Snabb leverans.

16 de março de 2026

Hej Timo,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Hej Jane,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den gode service og den hurtige levering.

Scanbolt Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais