Banner for Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør Opiniões 769

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt og afhentet hvad jeg senere fandt ud af var de forkerte stålplader. Jeg skulle bruge plader med kondens dug. De var meget imødekommende og jeg fik pladerne byttet til de ønskede. Je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød dame der hjalp mig med at bestille vare over nettet. Liselotte - hende er I godt tjent med. Hurtig levering og venlig mand der afleverede vare

Classificada 5 em 5 estrelas

Så har jeg igen fået leveret ståltagplader også denne gang har det bare været en så fantastisk god oplevelse. Leveringen var mere end perfekt, firmaet chauffør er bare en så hjælpsom person og i et st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering Bestilte mandag middag Og blev leveret tirsdag aften Selvom der stod levering 7-14 dage Og tagplader levede op til forventningerne og fint placering hen over hækken.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de materiais de construção
  2. Loja de hardware
  3. Empresa de remodelações
  4. Empreiteiro de telhados e coberturas
  5. Loja de materiais para telhados

Sobre Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Escrito pela empresa

Karl Molin tilbyder nok Danmarks største sortiment af stålplader til tag og facade. Karl Molin leverer løsninger på dine projekter med stålplader og alt i tilbehør fra vores afdeling i Hadsund.

Vi er Danmarks ældste forhandler af stålplader til tag og facade samt tilbehør. Virksomheden blev stiftet af Karl Molin i 1966.

Så er du på udkig efter et ståltag eller stålplader til andre projekter, så tag et kig forbi vores webshop karlmolin.com

Vi har også altid en hel masse 2. sortering og restparti varer på lager hvor der er store besparelser at hente. Dem finder du på vores markedsplads på webshoppen.

Produktkategorier:

Geralmente responde em 14 horas

Hurtig og høflig betjening

9 de abril de 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og høflig betjening. Det er netop den service, vi bestræber os på at levere hver dag.

Tak fordi du valgte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød dame der hjalp mig med at bestille…

Hurtig levering og venlig mand der afleverede vare

9 de abril de 2026

Hej Mitzie

Mange tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp af Lise-Lotte ved bestillingen 😊. Samtidig er det dejligt, at både leveringen var hurtig, og at du fik en god oplevelse med vores chauffør.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt og afhentet hvad jeg…

De var meget imødekommende og jeg fik pladerne byttet til de ønskede. Jeg betalte kun differensen.

31 de março de 2026

Hej Jørn

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det kan jo ske, at man får bestilt den forkerte type, så vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre og få byttet til de rette plader med antikondensdug.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er et firma man kan stole på

Det er et firma man kan stole på. ordren blev pakket til afhentning på 24 timer. PERFEKT.
    Kan kun anbefale andre at handle der.

4 de março de 2026

Hej Mogens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig håndtering af din ordre. Vi gør os umage for at levere en effektiv og pålidelig service, så det er skønt at vide, at det blev bemærket.

Din anbefaling betyder meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

opdagede mangelfuld bestilling

opdagede mangelfuld bestilling, kontaktede kontoret senere fredag eftermiddag for yderlig supplement. Kontoret var antageligt i begyndende week-end mode, men på trods af dette var der stor hjælpsomhed. Professionelt engagement.

24 de março de 2026

Hej Laurids

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede stor hjælpsomhed og professionelt engagement - også selvom det var sent på en fredag :-). Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få hjælp, når behovet opstår, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med supplement til din bestilling.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Nem og ubesværet.

Nem og ubesværet.
    Varen stod klar helt som beskrevet, da jeg skulle afhente. Kan klart anbefales!

2 de abril de 2026

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at din oplevelse var nem og ubesværet, og at varen stod klar som beskrevet ved afhentning.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os og for din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel ved hvad de har med at…

Professionel ved hvad de har med at gøre.

24 de março de 2026

Hej Jimmy

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Vi sætter pris på, at du oplever os som professionelle og kompetente i det, vi laver.

Fungerer som forventet

Gik som forventet. Intet bøvl

31 de março de 2026

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at alt fungerede som forventet, og at du havde en problemfri oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og på aftalt sted

Hurtig levering og på aftalt sted , intet at klage over

27 de março de 2026

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig og foregik som aftalt. Det betyder meget for os, at alt levede op til dine forventninger.

Classificada 3 em 5 estrelas

Transport skadet plader.

Udleveret 1 klasse stålplader ved afhentning med transport skader / bulet.

Flink personale som hjalp med at læsse.

Personale god service.

26 de março de 2026

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at stålpladerne havde transportskader ved afhentning - det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere. Samtidig er vi glade for at høre, at du oplevede vores personale som flinke og hjælpsomme, og at servicen var i orden.

Vi tager din feedback med os, så vi kan forbedre håndteringen fremadrettet.

Bare en go betjening

Bare en go betjening
    Kan kun anbefales

25 de março de 2026

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med betjeningen, og at du vil anbefale os.

Alt OK

Alt OK, og kundevenlig betjening.

25 de março de 2026

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi bestilte et tilbud på stålplader mv

Vi bestilte et tilbud på stålplader mv. Den 11. Marts hos Karl Molin. Vi kontakter firmaet et par dage efter for at høre, hvornår vi kunne forvente at modtage tilbudet. Det ville vi få i løbet af dagen. Vi har stadig ikke modtaget noget tilbud. Vi har ringet flere gange og er ikke kommet igennem. Vi har nu bestilt vores plader et andet sted.

11 de março de 2026
    Opinião espontânea

Hej Hanne

Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse, og vi forstår fuldt ud jeres frustration over ikke at have modtaget et tilbud som lovet. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi oplever i øjeblikket et ekstraordinært højt antal henvendelser, hvilket desværre har medført længere svartider, og i jeres tilfælde er vi ganske enkelt ikke nået til tilbuddet endnu. Det beklager vi mange gange.

Vi tager jeres feedback til os og arbejder på at forbedre vores svartider.

Problemfrit

Problemfrit, hurtig udlevering
    Venligt betjening

21 de março de 2026

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og problemfri udlevering samt venlig betjening.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Godt udvalg

Godt udvalg, nem bestilling, og hurtig ekspedition.

11 de março de 2026

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse og for de flotte ord.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både udvalget, bestillingen og den hurtige ekspedition.

Hurtig levring som altid

Hurtig levring som altid

6 de março de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du igen har haft en god oplevelse – og at leveringen var hurtig som altid.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os.

Hjælpsom og dygtige til at vejlede

Hjælpsom og dygtige til at vejlede

5 de março de 2026

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede os som hjælpsomme og dygtige til at vejlede. Vi gør os altid umage for at give den bedst mulige rådgivning, så vores kunder føler sig godt hjulpet hele vejen.

Tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.

Karl Molin Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais