Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Koop Parfum samples via de online shop van Scentral. Scentral is gespecialiseerd in parfum testers (parfum staaltjes), van de meest exclusieve niche geuren tot de populairste designer geuren. ✓ Gratis verzending vanaf € 40 ✓ 100% originele parfums ✓ Kwaliteitsvolle flacons ✓ Parfum homme & Parfum femme

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

17 opiniões

Très bonne expérience

Très bonne expérience. Parfum authentique et lors d’un problème avec le transporteur l’équipe de Scentral a été très réactifs, même proactifs dans la résolution du problème. Mon colis est arrivé en bon état et le SAV est nickel.

23 de novembro de 2023

Chère Harmonie

Merci beaucoup pour votre avis et vos mots motivants. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de notre service et et de votre échantillon.

Salutations et peut-être à bientôt!

L'équipe Scentral

Tevreden

Snelle levering, persoonlijke noot in de verpakking, en een staalje van 5ml was zelfs goedkoper per ml dan een flesje van 30ml. Ideaal dus om wat langer uit te proberen zonder meteen te betalen voor een mooi flesje. Want je koopt het in the end toch voor de geur, en met 5 ml draag je het toch wel paar keer in verschillende settings.

22 de agosto de 2023

Dag Kurt
Bedankt voor je mooie review! Wij streven er inderdaad naar om onze klanten nieuwe geuren te laten uitproberen (of te laten genieten van reeds gekende geuren), zonder de prijs/ml al te veel op te drijven.
Hopelijk tot snel!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, 1 flesje waarvan de atomizer niet zo goed werkte.

25 de maio de 2023

Dag Marvin
Bedankt voor je review en je waardevolle feedback! Inmiddels zijn wij overgeschakeld op andere staaltjes t.o.v. midden juni 2023. Op heden zouden de atomizers dus van betere kwaliteit moeten zijn.

Great service

My order came pretty fast, I’m happy with the service !

1 de março de 2023

Resposta da Scentral

Hi Silvia, thanks for your review! Very much appreciated!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en producten!

Snelle service, correcte service , vriendelijke service en top producten! Meer moet het en kan het niet zijn!

20 de fevereiro de 2023

Dag Gilles
Bedankt voor je motiverende review! Dat wordt ten zeerste geapprecieerd.

Netjes verpakt,snel,nee prima!!!wel…

Netjes verpakt,snel,nee prima!!!wel duur verzendkosten vanuit België

5 de fevereiro de 2023

Dag GJ,
Hartelijk dank voor je feedback! Het klopt dat de verzendkosten behoorlijk hoog zijn. Dit wordt enerzijds veroorzaakt door recente prijsstijgingen bij onze vervoerder, en anderzijds door het feit dat wij een startende onderneming zijn, waardoor wij nog niet van een voordeeltarief kunnen genieten bij onze vervoerders (dit is immers afhankelijk van de jaarlijks verzonden volumes aan pakketjes).
Voorlopig kunnen wij deze kosten dus helaas (nog) niet drukken, maar hopen dit in de toekomst wel te kunnen doen.
Op dit moment kunnen we je meedelen dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen vanaf een bestelbedrag van 40 euro (ook bij verzending naar Nederland). Daarnaast kan je de meegeleverde code gebruiken voor 10% korting op je volgende bestelling.
Hopelijk tot snel en nogmaals bedankt voor je positieve review!

Ruime keuze

Ruime keuze. Vlotte verzending! Een aanrader!

29 de janeiro de 2023

Dag Chantal,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Dit helpt ons enorm!

Super!

Heel erg tevreden! Tijdens de feestdagen gekozen voor een origineel cadeau en besteld bij ‘Scentral’.
Mooie en duidelijke website met een groot aanbod. Door de verschillende categorieën en de informatie, is het gemakkelijk om parfum te vinden.
De staaltjes werden snel verzonden en het is een pluspunt dat het brievenbuspost is.

29 de dezembro de 2022

Dag Lien,
Bedankt voor de gedetailleerde feedback. Blij om te horen dat onze service nuttig voor je was tijdens de feestdagen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Vlotte afhandeling van de bestelling.
Leuk om dit concept uit te proberen.

21 de dezembro de 2022

Dag Rombout,
Dank je wel voor de review! Het stemt ons tevreden om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service.

Niets dan gieds

Echte, zalig ruikende producten, zeer vlotte service, mooi concept, verrassend kerstcadeautje! Proficiat aan de ondernemers!

21 de dezembro de 2022

Dag Vera,
Bedankt voor de positieve feedback! Je review helpt ons vooruit!

Perfecte service

Perfecte service! Heel tevreden van de producten!

14 de dezembro de 2022

Dag Esther,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je er tevreden mee bent!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, super blij met mijn staaltjes. Juiste omschrijving vd geuren en ruiken heerlijk.

5 de dezembro de 2022

Dag Niki,
Hartelijk dank voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat ze je bevielen.

Place 2 Be als het om geurtjes gaat

Zeer overzichtelijke website met veel informatie. Afhandeling en levering was correct. Zeker een aanrader als je op geur avontuur wil gaan.

5 de novembro de 2022

Dag PS,
Bedankt voor je leuke feedback!

Top site

Top site! Groot aanbod aan verschillende parfums en zeer snelle verzending.

7 de setembro de 2022

Dag Jonathan,
Bedankt voor je beoordeling! Dit helpt ons enorm!

Graag meer!

Mooie, overzichtelijke website met voor elk wat wils. Kiezen, bestellen en betalen ging allemaal heel vlot en correct. Jullie hebben er een tevreden klant blij! Ik ben heel benieuwd hoe dit evolueert en kijk al uit naar de toekomst!
Sacha

2 de agosto de 2022

Dag Sacha,
Hartelijk dank voor je review. Hopelijk tot snel!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.