Scenty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Efter ikke at have modtaget min første bestilling, to mails til deres kundeservice, kontaktede Cecilie mig på mail selv. Cecilie er en sød ung kvinde som elsker sin virksomhed og sit brand. Cecilie hj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker alt ved Scenty. Lækkert koncept, kan få prøvet nye dufte af,jeg ellers ikke ville have opdaget og uden at blive ruineret ved at binde mig til en stor flankon jeg aldrig får brugt det hele af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe stor tilfredshed herfra. Vild med at få en ny suprise duft ind ad døren hver måned. ❤️💐 kan klart anbefales til dig der enten ønsker en ny duft at skifte imellem, eller dig der leder efter ny d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fantastisk koncept. Der bliver hver måned leveret dejlige dufte i din postkasse i praktiske størrelser. Hvilket osse giver mulighed for at prøve nye dufte uden at skulle købe sig fattig i en a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Escrito pela empresa

Hos Scenty får du hver måned tilsendt nye dufte, enten nogle vi vælger for dig, eller nogen du selv har valgt

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kæmpe anbefaling!

Nu har jeg været medlem i nogle måneder, og jeg har ikke én finger at sætte på noget som helst. Det er nogle dejlige dufte, og fantastisk service! Jeg forbliver medlem længe endnu😍

19 de outubro de 2021

Fantastisk og genialt koncept 👌🏼

Hvorfor har ingen tænkt på et sådan koncept for flere år siden??? 🤷🏻‍♀️😅 Lækre parfumer hver måned samt stort udvalg, dejligt udvalg af produkter i shoppen og endda til billigere penge end andre steder og ikke mindst en fantastisk service hos Scenty 🤩👏🏼

18 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har modtaget min første pakke fra…

Jeg har modtaget min første pakke fra scenty. Virkelig lækker indpakning, og lækker løsning de har lavet. Elsker at prøven kan tages med i tasken uden grund til bekymring om den går itu blandt de andre ting i tasken. Jeg synes det et virkelig super godt koncept med små prøver så man derved kan teste over flere gange om det er en parfume der er noget for en istedet for at kaste mange penge efter en man måske finder ud af ikke lige passer til en. Og også virkelig lækkert man som medlem får rabat på perfumer derinde. Jeg glæder mig til at modtage min når 2 pakke 🥰🌸

7 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fornem service og mulighed for særbestilling - kæmpe jatak!

Ikke nok med at abonnementkonceptet er ret fedt, hvis man er glad for dufte og gerne vil udvide sit parfumerepetoire lidt, deres medlemsshop med billige parfumer er simpelthen genial. Der er mange gode tilbud liggende på shoppen i forvejen, men Cecilie fra scenty tilbyder simpelthen også den fornemme service, at hvis der er en særlig parfume, som man er interesseret i at købe som full size, der ikke er på shoppen, så kan man skrive en mail med en forespørgsel og så kan man lave en særbestilling. Jeg ville fx gerne anskaffe mig en bestemt Jimmy Choo parfume, og derfor sendte jeg en mail og spurgte om muligheden herfor. Der kom hurtigt svar, og de kunne godt skaffe den. Jeg fik oveni købet selv lov til at vælge størrelse. På den store flaske på 100 ml var der en besparelse på næsten 50 procent i forhold til listeprisen. Og selv hvis jeg søgte efter parfumen andre steder på nettet, hvor den var på tilbud, var Scentys pris stadig mere end 100 kr lavere. Det kunne simpelthen ikke betale sig ikke at købe gennem scenty. Hold kæft en fornem service altså. Kæmpe jatak herfra.

1 de outubro de 2021

Genialt koncept!

Genialt koncept!
Jeg har altid haft enormt mange parfumer fordi jeg hurtigt bliver træt af at dufte af det samme hver dag. Derfor har jeg brugt tusindevis af kroner på at anskaffe mig en kæmpe parfumesamling over årene, og jeg ender altid med at have flasker der er 70-90% fulde til at stå og blive for gamle.
Derfor er jeg så taknemlig for Scenty. Det er et genialt koncept. Jeg får 1 valgfri & 1 overraskelse om måneden, og jeg glæder mig altid helt ustyrligt. En enkelt gang har jeg oplevet at få en forkert valgfri leveret (Det kan jo ske), men der fik jeg hurtigt et personligt svar med besked om at den rigtige selvfølgelig ville blive sendt afsted, og den har jeg nu modtaget 😊

28 de setembro de 2021

Kan varmt anbefale Scenty ❤️

Kan varmt anbefale Scenty ❤️Fantastisk idé. Scenty små lækker Original parfumer Jeg abonnerer på det hvert måned. Mit abonnement er på 1 overraskelse + 1 valgfri. Så har jeg altid en skøn duft i tasken med et super lækker etui. Jeg bruger dem også til værtinde gaver. Det skaber stor glæde hos modtageren ❤️
Min måneds pakke kommer altid til tiden og i en smuk indpakning.
Altid imødekommen og venlig betjening.
Hilsen fra en meget tilfreds kunde 😍

22 de setembro de 2021

Super koncept og idé

Super koncept og idé
Kan varmt anbefale det!
Til alle os der elsker perfume er det virkelig en fed ting at kunne få nye dufte hver måned og få prøvet noget man måske ikke ville vælge normalt,men faktisk blive overrasket. Duften ændre sig jo på kroppen og i løbet af dagen så det er ikke det samme at prøve dem nede i butikken. Kundeservicen er i top sød og forstående!

16 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fedt koncept og god…

Super fedt koncept og god kunderservice. Jeg har abonneret hos Scenty af flere omgange, og jeg er vild med konceptet! Det er dejligt med en lille gave til sig selv hver måned, samtidig med at man kan prøve forskellige parfumer af. Hvis man ønsker at tage en pause fra abonnementet, er det super nemt at afmelde, og man kan hurtigt og nemt tilmelde sig igen. Derudover er kundeservicen tiptop. Da min pakke var blevet væk hos postnord, sørgede Scenty for hurtigt at sende mig en ny pakke.

15 de agosto de 2021

Fantastisk oplevelse!!

Fantastisk oplevelse!!
Jeg har været medlem i 2 måneder nu og jeg elsker at modtage en surprice og en valgfri om måneden.

Derudover har jeg benyttet mig af de gode medlemsrabatter og købt nogle parfumer over medlemsshoppen.
Jeg fik endda også bestilt en hjem, som de normalt ikke har på shoppen, til en rigtig god pris!
Alt i alt virkelig en fornøjelse at handle her, og vil klart anbefale det :-)

10 de agosto de 2021

Elsker at være medlem

Dejligt med et koncept hvor jeg kan få mindre størrelser parfume, til at prøve til en lav pris, samtidig prøve mig frem til hvad jeg kan li. En pakke kom ikke frem, men fik hurtigt hjælp af kundeservice og der blev sent en ny til mig. Kan stærkt anbefales

10 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Det her er absolut et af mine yndlings…

Det her er absolut et af mine yndlings abonnementer!
Det er som at få en lækker eksklusiv gave hver måned. Derudover var jeg kørt fast i Dior og Chanel (som jeg fortsat elsker!), og troede ikke at der fandtes andre gode parfumer :-)

Ikke nok med at man får lækre dufte og selv kan være med til at vælge - er servicen mindst ligeså god.

Jeg er en kæmpe fan!

29 de julho de 2021

Forkælelses-univers i dufte

Jeg ville havde givet 4 stjerner, men syntes faktisk Cecilie, ejer af Scenty, burde få 5 !

Meget fint koncept og dejligt forkælelse-univers i dufte.

Skønt kommunikation med ejeren og imødekommende overfor forslag og generelle spørgsmål som jeg havde.

Super fine flasker, nemt at have med på farten.

Jeg er et glad og tilfreds medlem :)

29 de julho de 2021

Elsker Scenty! ❤

Super koncept der gør der nemt at prøve parfumer uden at man skal betale en formue. Perfekt hvis man ligesom mig trænger til noget nyt hver måned.
Jeg vil anbefale den tredje abonnement type: 1 valgfri parfume + 1 overraskelse. Hvis man ikke er tilfreds med den parfume man selv har valgt, så har man en flot overraskelse man helt sikkert vil elske.
Og hvis man gerne vil købe en parfume på fuldt størrelse så er Scenty også det perfekte valg pga. deres fantastiske priser, langt bedre end resten af markedet.
Og så støtter du en lille forretning også! ❤
Kan klart anbefales!

24 de julho de 2021

Er vild med konceptet

Er vild med konceptet, har kun et "problem" når jeg når d. 20/22 i måneden kan jeg næsten ikke vente
De hjemlige parfumer jeg har fået indtil videre, har været virkelig skønne.
Jeg har valg, at hver anden gang, så kan min datter vælge en parfume til sig selv.
Udover det er en nem måde, at prøve forskellige parfumer
Så er det en god værtinde gave eller en opmærksomhed til sin veninde - søster eller mor.
Kan kun anbefale Scenty

23 de julho de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais