Scenty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Efter ikke at have modtaget min første bestilling, to mails til deres kundeservice, kontaktede Cecilie mig på mail selv. Cecilie er en sød ung kvinde som elsker sin virksomhed og sit brand. Cecilie hj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker alt ved Scenty. Lækkert koncept, kan få prøvet nye dufte af,jeg ellers ikke ville have opdaget og uden at blive ruineret ved at binde mig til en stor flankon jeg aldrig får brugt det hele af... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe stor tilfredshed herfra. Vild med at få en ny suprise duft ind ad døren hver måned. ❤️💐 kan klart anbefales til dig der enten ønsker en ny duft at skifte imellem, eller dig der leder efter ny d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Escrito pela empresa

Hos Scenty får du hver måned tilsendt nye dufte, enten nogle vi vælger for dig, eller nogen du selv har valgt

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk koncept!

Har i dag fået min første pakke fra Scenty, og jeg er fuld ud tilfreds! Lækre dufte, hurtig levering og fantastisk koncept! Jeg glæder mig allerede til næste måneds pakke! :)

23 de junho de 2021

Super fedt koncept!
Det der tiltalte mig ved dette koncept er, at der er mulighed for at prøve noget nyt uden at skulle købe parfume for flere hundrede kroner. Jeg har indtil nu kørt i de samme, i mange år, og trængte til at prøve noget nyt hvor dette koncept er super. Det giver rigtig god mening at man får 8 ml, så man har mulighed for at få brugt parfumen inde for overskuelig tid. Samt etuiet er super smart og nem at have i tasken.
Jeg synes kvalitet og pris matcher super fint 🌸🌸 kan kun anbefales

14 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

dette koncept er simpelthen LUKSUS i…

dette koncept er simpelthen LUKSUS i topklasse. Der er super service og jeg får nye dufte ind af døren hver måned. Dette betyder, at jeg ikke har en masse stående som ikke bliver brugt plus der er ikke en stor udskrivning idet jeg samtidig kan finde præcis den duft der matcher mig. Jeg ELSKER Scenty

10 de junho de 2021

Super koncept

Super koncept. Skulle bruge en lille ekstra gave til min kone. Ønsket var en parfume af god kvalitet. Gode råd var dyre for en hel flaske var langt over budget. Så fandt jeg Scenty & vupti alle var glade :) . Min kone modtager nu en ny duft hver måned. Super kundeservice & sikker levering.

26 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med konceptet.

Jeg er vild med konceptet.. Jeg har en overraskelse og en valgfri og er vild med at det ikke er billige parfumer - men faktisk kvalitet...

Der er hurtig levering og emballagen er super god og smukt pakket ind.

Elsker at få nye dufte hver måned.

27 de abril de 2021

Super fantastisk koncept

Super fantastisk koncept. Der bliver hver måned leveret dejlige dufte i din postkasse i praktiske størrelser. Hvilket osse giver mulighed for at prøve nye dufte uden at skulle købe sig fattig i en alm. størrelse, for så at finde ud af at duften ikke var dig alligevel.
Desuden er der en fantastisk service, har man spørgsmål bliver disse besvaret hurtigt og har netop oplevet selv at blive kontaktet fordi min pakke var sendt retur ( grundet flytning) så de kunne sende min pakke til den rette adresse 💕
Kun super gode anmeldelser herfra

26 de abril de 2021

Super fedt koncept!
Indtil videre har jeg kun modtaget en valgfri, så jeg glæder mig til maj hvor jeg får en valgfri parfume og en overraskelse i form af en tilfældig parfume!
Jeg synes kvalitet og pris matcher super fint :)

25 de abril de 2021

Godt koncept

Jeg får 1 valgfri og en fast bestemt parfume hver måned.
Jeg er så glad for konceptet. Det er en god måde at finde nye yndlingsdufte på.

19 de abril de 2021

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais