Schrama Boomkwekerij B.V. Opiniões 683

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn Wolmispel Tanaka kwam maar niet, terwijl het bedrijf het wel had verstuurd. Na een week bleek dat het pakketje was beschadigd door de bezorgdienst. Op de app werd niet altijd even snel gereageerd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kwaliteit, precies zoals ik het verwachtte, werden op de hoogte gehouden van de levering. Perfect verpakt en heel overgekomen. Bestelling is een kleine Katsuraboompje, Cercidiphyllum japonicum .... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kersenboom besteld, 3 dagen later geleverd, was zeer goed verpakt, boom zag er ook heel goed uit. Op de site was ook een duidelijke omschrijving van kersenboom en hoe te onderhouden. Zal vaker wa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de árvores
  2. Jardim
  3. Centro de jardinagem
  4. Viveiro de plantas
  5. Viveiro de plantas grossista

Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

683 opiniões

Respondeu a 68% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Everything good

Everything good, friendly customer service, quick delivery and even got a honeyberry as a gift with my order!

16 de outubro de 2025

Snoeischaar

Na het uitblijven van mijn bestelde snoeischaar, contact opgenomen en toen tot mijn grote verrassing de bestelde snoeischaar binnen enkele dagen binnen gekregen in een grote doos, wat schets mijn verbazing zit er ook een plant in de doos met de schaar. Toppie

16 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een aanrader top bedrijf

Makkelijke website. Bestelling zo gedaan. Het bestelde is heel snel bezorgd. Goede verpakking. Heb een 2x duo perenboom en een 2x trio appelboom besteld.
Werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

12 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt Nic, voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat het bestellen zo vlot ging en dat de bomen goed verpakt en snel zijn aangekomen. We wensen u veel plezier van de peren- en appelbomen, dat wordt een mooie oogst volgend jaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering. Antwoord over verzorging via mail binnen 1 dag. Keurig.
En nu afwachten wat de plant doet in de komende lente…..

11 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt Ed, voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat de levering en service naar wens waren. We hopen dat de plant zich goed zal settelen en u in de lente beloont met frisse nieuwe groei. Veel plezier ermee!

Parfait

Très bien envoie rapide bien emballé

8 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis que votre commande soit arrivée rapidement et en bon état. Nous vous souhaitons une belle croissance de vos plantes !

Le produit est conforme

Le produit est conforme, bien emballé et avec un réseau racinaire en bon état. Je suis donc très satisfaite. J'ai retiré une étoile en raison du service déplorable de livraison par Chronopost qui annonce une livraison le vendredi pour qu'elle n'arrive que le lundi. En plus ils n'ont pas dû tenir compte du sens du colis puisque quelques branches avaient été cassées lors du transport très vraisemblablement.

6 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Merci beaucoup Claudie pour votre message et votre confiance.
Nous sommes ravis que la qualité de la plante vous ait plu — c’est toujours notre priorité. Nous sommes en revanche désolés pour les désagréments causés par le transport ; malheureusement, la livraison dépend de Chronopost, et il arrive parfois que nous subissions leurs retards ou manipulations. Merci malgré tout pour votre compréhension et votre bienveillance.

Tuono Amandelboom -> grote amandelen

We wilden een amandelboom die grote amandelen geeft, en kwamen uit bij de Tuono.
De Prunus dulcis 'Tuono' is een zelfbestuivende amandelboom uit Italië, die bekend staat om zijn grote oogst aan smaakvolle, middelgrote amandelen. Hij bloeit laat. Dus vorst is van minder invloed.
Slechts twee bedrijven in Nederland konden de Tuono leveren. Geappt met Schramas. Ze waren heel behulpzaam. Besteld, en binnen 5 dagen in goede staat ontvangen. Dus, wel aan te bevelen.

5 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat leuk om te lezen dat u precies vond wat u zocht — de Tuono is inderdaad een prachtige, productieve amandelboom. Fijn dat alles goed verlopen is en dat u tevreden bent met onze service. We hopen dat de boom snel heerlijke amandelen gaat opleveren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Recommande pour le moment, plutôt satisfaite

Livraison rapide et soigné... plantes arrivées un peu desséché mais rempoter, en suivant. J'informerai de l'évolution de leurs états de santé.
Satisfaite et recommande pour le moment.

29 de setembro de 2025

ChatGPT said:

Merci beaucoup Céline pour votre avis et votre confiance.
Nous sommes heureux que la livraison se soit bien passée et espérons que vos plantes reprendront vite vigueur après le rempotage. Si toutefois quelque chose ne va pas, n’hésitez surtout pas à nous contacter — nous trouverons toujours une solution ensemble.

goed en snel verzonden

1 de outubro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt R.H. Burger, fijn om te horen dat alles vlot en goed is verlopen! We wensen u veel plezier met de planten.

Kruisbes en braam

De kruisbes en braam waren goed verpakt en zagen er heel goed uit. Ik heb ze met grote zorg geplant en hoop op een goede opbrengst komende jaren.

24 de setembro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt Joke, voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de planten in goede staat zijn aangekomen en u ze met zorg heeft geplant. Onze de bramen en kruisbessen verrassen ons elk jaar weer met een overvloed aan heerlijke vruchten, hopelijk doen ze dat bij u ook! Veel succes en plezier ermee.

Geen op of aanmerkingen

Geen op of aanmerkingen is alles goed gegaan

8 de setembro de 2025

Hallo Johan,

bedankt voor je positieve review! we wensen je veel plezier van je bestelde planten.

prima zorgvuldig verpakt

prima verpakt. op tijd geleverd. goed ontwikkeld wortelsysteem. vochtige grond. plastiek folie omwikkeld tegen uitdrogen.

26 de setembro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt AJ, voor uw fijne feedback! Goed om te horen dat alles netjes verpakt en in uitstekende conditie is aangekomen. We doen ons best om de planten zo vers mogelijk te leveren, zodat ze meteen een goede start hebben in de tuin. Veel plezier ermee!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het transport is uitstekend geregeld.

Het transport is uitstekend geregeld.
De verpakking biedt optimale bescherming van de planten.

Een duidelijk minpunt is dat twee van drie planten een sterke wortelgroei onder pot hadden.

23 de setembro de 2025

Resposta da Schrama Boomkwekerij B.V.

Bedankt Wim, voor uw eerlijke en zorgvuldige review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het transport en de verpakking.

Wat betreft de wortels onder de pot: dat is voor ons juist een teken van een krachtig en gezond wortelgestel, de plant groeit zo goed dat de wortels de pot al willen verlaten. Dat belooft meestal een sterke start zodra ze in de volle grond staan.

Danke für die schnelle Lieferung

Danke für die schnelle Lieferung. Die kräftigen Pflanzen kamen gut verpackt und mit feuchtem Wurzelballen an. Wir haben sie einen Tag später gepflanzt und heute hat es schön geregnet. Danke und ich werde bei Euch bestimmt wieder bestellen.

22 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.