Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Positivt: Bra idé, enkelt och trygg. Fri mil Negativt: Lite dyrt för en ganska basic bil (5000kr för en Citroen C3). Fick min bil med vinterdäck mitten av April, och behövde ordna däckbyte sj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Schysst levererade grym tjänst och service. Fick stenskott vilket jag fick hjälp med direkt samt enkel och skön ton. Rekomenderas! OBS! Bilen var en KIA E-Niro, helt ok bil men de 44 milen KIA s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros
  2. Agência de aluguer de carros
  3. Carpool
  4. Serviço de arrendamento

Schysst är ett 100% enkelt sätt att ha bil som utgår från dig och din vardag. Byt bil eller avsluta abonnemanget när du vill. Ingen bindningstid, inga överraskningar och en fast månadsavgift. Allt det praktiska kring bilen som service, underhåll, försäkring och däckbyten tar vi hand om. Så att du kan ta hand om allt det roliga med att ha bil.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

40 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabba svar på chatten under hela leasingen!

När jag skulle hämta upp min Kia eNiro från Schysst ringde de i förväg då det var snömodd och frågade om de skulle möta upp mig. Behövde starthjälp en gång på bilen, och fick ett stenskott. Vid båda tillfällena svarade Schysst snabbt på chatten.

28 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jättebra service och bra erbjudanden

Jättebra service och bra erbjudanden. Allt gick väldigt smidigt och personalen var supertrevliga!
Kan verkligen rekommendera dom.

12 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Schysst Mobility

Hej Emma! Superkul att du är nöjd med Schysst. Du är varmt välkommen åter närsomhelst! /Schysst

Väldigt nöjd

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling och hjälp vid frågor. Fantastiskt att kunna hyra bil en månad i taget. Enkelt och inte krångligt förfarande vid tecknandet av abonnemanget. Inga begränsningar vad gäller miltal eller några dolda avgifter. Fick bilen hemkörd mot avgift och återlämnade sedan efter att inte ha gjort mer än att fylla tanken. Väldigt nöjd. Har redan planerat att hyra igen nästa år.

19 de novembro de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej Jeanette! Vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst :) Stort tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka närsomhelst! /Schysst

Smidigt, enkelt, bra.

Väldigt enkelt att boka. Bra information i mail form. Enkelt att hämta bilen. Fint bemötande av personal.

2 de outubro de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej Anders! Vad kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss, det gör oss glada :) Stort tack för din feedback och välkommen tillbaka närsomhelst! /Schysst

100 % toppen!

100 % toppen!
Perfekt med en bil mellan bilar!

27 de setembro de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej Johanna! Tack för fin feedback, det gör oss glada att du var nöjd med tjänsten! :) / Schysst

Classificada 4 em 5 estrelas

Dåliga tider för upphämtning och…

Dåliga tider för upphämtning och lämning av bilen. Annars otroligt bra!

4 de setembro de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej! Tack så mycket för din feedback, den betyder mycket för vårt utvecklingsarbete framåt :) /Schysst

Supersmidigt och bra!

30 de agosto de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej! Tack för din fina feedback, det gör oss glada att du upplevde tjänsten som smidig och bra :) /Schysst

Bra service

Smidig och bra service från trevlig personal.

29 de agosto de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej Fredrik! Vad kul att höra, det gör oss glada att du är nöjd med tjänsten :) Välkommen tillbaka när du behöver bil nästa gång! /Schysst

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt tjänst om man behöver bil ett…

Perfekt tjänst om man behöver bil ett par månader! Jag älskar hur lätt de har gjort allting kring att boka, hämta och lämna. Jag hade inga problem med tjänsten eller bilen så jag kan dock inte uttala mig om hur det skulle vara om nagot gick fel och bilen fick en skada.
En sak som kan förbättras är deras FAQ. Jag var tvungen att ställa en del basala frågor över email.
Skulle definitivt boka igen!

22 de agosto de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej Johanna! Tack snälla för ditt fina omdöme, det gör oss glada att du är nöjd med tjänsten och vi tar även åt oss av din feedback :) Välkommen tillbaka nästa gång du behöver bil! /Schysst

Classificada 4 em 5 estrelas

Allting var bra utom själva…

Allting var bra utom själva överlämnandet av bilen när jag började hyra. Det gick alldeles för snabbt och ordentlig kunskap om bilmodellen saknades.

20 de agosto de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej! Tack för att du tog dig tiden att lämna feedback, den är viktig för oss och vårt utvecklingsarbete :) /Schysst

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra bemötande men lite väl ”hurtiga”…

Bra bemötande men lite väl ”hurtiga” unga pojkar, lite oerfarna.
Behövde haft en lite tydligare introduktion om bilens olika funktioner, värme, radion mm

8 de julho de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej! Tack att du delar din feedback, vi tar med det i vårt arbete framåt :) /Schysst

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte rekommenderar

30 de junho de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hej! Vad tråkigt att höra, det är såklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Du får gärna höra av dig till oss på hej@schysst.se för vidare diskussion. Våra kunders synpunkter är otroligt värdefulla för vår utveckling! /Schysst

Classificada 1 em 5 estrelas

Very bad & expensive

29 de junho de 2022

Resposta da Schysst Mobility

Hi! We are very sorry to hear that you had a bad experience at Schysst. If you would like to discuss this further, please contact us at hej@schysst.se. /Schysst

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.