Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Ver mais
Är väldig nöjd har gjort 9 köp sedan första köpet i November! Har köpt bland annat skärmskydd, skal, mobil hållare, kameralins skydd och mm. Alla produkter har levt upp till mina förväntningar kanske... Ver mais
Beställde en skärm från screens4you.se för 5 dagar sedan, men har fortfarande inte fått den. Enligt deras hemsida ska leveransen ta 2-5 dagar, men det finns inget spårningssystem, så jag har ingen ani... Ver mais
Beställde min vara på en onsdag eftermiddag och fick min beställning på fredag så bra leverans. Beställde ett skal till iPhone 17 PRO Max och ett skärmskydd till samma modell men fick fel skärmskydd.... Ver mais
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 61% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Det har snart gått 3 veckor sen ja la min beställning. Väntade 2 veckor innan jag kontaktade er då det inte kommit fram. Har fortfarande under 1 vecka inte fått en lösning av er. Måste säga att detta är bland den sämsta kundservice jag varit med om

Resposta da SCREENS 4 YOU
Varför svarar ni inte på mail? Jag har försökt be om en returadress flera gånger nu utan svar. Ge mig adressen så jag kan skicka tillbaks varan. Tack!

Snabb leverans och snygga produkter! Är super nöjd! 😀

Snabb leverans som utlovats
Kommer alltid beställa här
Varorna var av bästa materialet

Resposta da SCREENS 4 YOU
Äntligen har jag fått min Powerbanks. Måste säga bara att den är 100 av 100. Laddar snabbt håller bra i magneten. Liten smidigt kan tas med överallt. Rekommenderar alla att köpa denna powerbanks.

Resposta da SCREENS 4 YOU
Kvalitén på skärmskydden/kameraskyddet jag köpte var inte den bästa men samtidigt så förvänta jag mig inte något jättebra då priset var så pass lågt. Men de funkar helt ok.

Resposta da SCREENS 4 YOU
Väldigt nöjd, trodde inte de skulle vara så bra med tanke på priset.

Resposta da SCREENS 4 YOU
Billiga skal & skärmskydd. Snabb leverans. Dålig kvalité på skärmskydden. Omöjligt att få bort bubblor och de tål ingenting. Spräckt 2st på 10 dagar.

Resposta da SCREENS 4 YOU
Fick hem en laddningsadapter som inte fungerar, kontaktade dom för ca 2,5 veckor sedan och har fortfarande inte fått en lösning på problemet. Nej tack, bespara er huvudvärk och skippa att handla från detta oseriösa företag.

Resposta da SCREENS 4 YOU
Svårt att få rätt på skärmen . Skärmen spräcktes samma dag av att dottern la fjärrkontrollen på telefonen .

Resposta da SCREENS 4 YOU
Köpte en laddare och en ladd puck till iPhone sladden fungerar bra men pucken var sönder dagen jag fick den den fungerar inte alls och har skrivit till dom på mail och på sociala medier men inget svar (vill ha pengarna tillbaks för pucken)
Svara mail😡

Resposta da SCREENS 4 YOU
Jag beställde 2 privacy skydd och ville vara 100% som alltid när jag beställer att allt blir korrekt med adressen. Jag mejlade då in all info kring detta och fick svar. Men trotts detta så fick jag inte mitt paket och pengarna återbetalades. Jag har efter det fått flera mejl kring att recensera denna produkt jag inte fått. Jag har sett detta företag länge på tik tok och ville verkligen ha de jag köpte. Men blev ombedd att beställa igen vilket jag anser är konstigt när jag både fick vänta längre på levereransen dom bad om ursäkt för att de inte skickats iväg alltså vänta jag 1 vecka på det men de skulle ta 1-3 arbets dagar och dessutom fick jag inte paketet trotts att i mejlet jag fick bekräftade hon leverans adressen samt namnet som skulle stå på brevlådan. Blev jättebesviken!

Resposta da SCREENS 4 YOU
Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter.
Bäst av allt fri frakt slipper man betala för frakten. Super bra service alltid bra bemötande Rekommenderar alla att gå in i Screens4you och ta en titt. Finns alltid nåt för alla.