SCREENS 4 YOU Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Är väldig nöjd har gjort 9 köp sedan första köpet i November! Har köpt bland annat skärmskydd, skal, mobil hållare, kameralins skydd och mm. Alla produkter har levt upp till mina förväntningar kanske... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde en skärm från screens4you.se för 5 dagar sedan, men har fortfarande inte fått den. Enligt deras hemsida ska leveransen ta 2-5 dagar, men det finns inget spårningssystem, så jag har ingen ani... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde min vara på en onsdag eftermiddag och fick min beställning på fredag så bra leverans. Beställde ett skal till iPhone 17 PRO Max och ett skärmskydd till samma modell men fick fel skärmskydd.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

112 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 61% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

55 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra produkter till bra pris

Bra produkter till bra pris! Mycket nöjd 😊

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din recension! 😊
Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och priser. Det betyder mycket för oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkter.

Snabb leverans och bra produkter.
Super nöjd tack.

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vi är så glada att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss!

Tack för din recension! 😊
Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden! Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och effektivt.

Super bra kundbemötande!

Super bra kundbemötande!
Snabb leverans och väldigt prisvärt.
BRA JOBBAT!!🤩🤩

12 de abril de 2025
Opinião espontânea

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din underbara recension! 🤩
Vi är så glada att du uppskattar vårt kundbemötande och den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse!

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt!
Bra service, bra produkter till väldigt attraktiva priser. Nöjd kund som kommer garanterat återkomma.

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din fantastiska recension! 🌟
Vi är så glada att du är nöjd med både vår service och produkter. Det betyder mycket för oss att du känner dig uppskattad som kund, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både priset och leveransen. 😊 Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda bra produkter och snabb service!

Bra hemsida

Väldigt snabbt och bra🙂👍

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både hastigheten och servicen. 😊👍 Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse!

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktig dåliga skärmskydd

Riktig dåliga skärmskydd

24 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack för din feedback! Vi är verkligen ledsna att höra att skärmskydden inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar detta på allvar och kommer att se över produkten. Om du har några specifika problem eller detaljer du vill dela med oss av, hör gärna av dig!

Perfekta produkter

Perfekta produkter

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket! Vad härligt att höra att du är så nöjd med våra produkter. 😊 Vi ser fram emot att fortsätta leverera det bästa till dig!

Snabb och enkel service

Snabb och enkel service. Enkel hemsida och bra priser för bra kvalitet.

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du uppskattar vår service, hemsidan och kvaliteten på produkterna. Det betyder mycket för oss! 😊

Bästa produkter

Bästa produkter, priset och leverans.

24 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både våra produkter, priser och leverans. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Älskar produkterna och priset var…

Älskar produkterna och priset var jättebra för kvaliteten på produkten 10/10

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du älskar produkterna och uppskattar kvaliteten till det priset. Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen snart! 10/10 till dig också!

Bästttt

Mycket bra snabb

1 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen tillbaka!

Lång väntetid på mail

Lång väntetid på mail
Det stod fel leverans adress (vilket är mitt fel) jag kontaktade kundtjänst med en gång men fick inte svar förens paketet hade kommit på retur till dom. Fick mail om att dom skulle skicka ut det igen men med rätt adress men det kom aldrig något utan fick bara en återbetalning

28 de fevereiro de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att du fick vänta länge på svar och att det blev strul med leveransen. Det är inte den nivå av service vi strävar efter. Vi tar till oss din feedback för att förbättra vår kundtjänst och kommunikationen framöver. Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig igen.

Mycket nöjd

Hej jag är mycket nöjd med det jag beställde

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp. Välkommen tillbaka!

Bra skal

Bra snygga bra kort hållare skyddar bra

1 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både designen och skyddet på kort hållaren. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som både är funktionella och stiliga. Hoppas att du får stor användning av den, och tveka inte att höra av dig om du behöver något mer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra beställde en söndag å de kom…

Mycket bra beställde en söndag å de kom tisdag bor också långt uppe i Norrland

18 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack för din recension! Vi är glada att höra att din beställning kom snabbt trots att du bor längre uppe i Norrland. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och pålitlig service, och vi uppskattar att du valde oss för ditt köp. Hoppas att du är nöjd med produkterna och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans super nöjd med…

Snabb leverans super nöjd med beställningen. Allt gick så lätt och snabbt 10-10

17 de março de 2025

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och beställningen. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för våra kunder. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Faktiskt över förväntande

Faktiskt över förväntande, bra skick väldigt bra priser och bra grjer, rekommenderar faktiskt, men har ett negativt sak, det är att skärmskydden på sidan repas väldigt lätt, men annars bra

17 de março de 2025
Opinião espontânea

Resposta da SCREENS 4 YOU

Tack för din recension och för att du delar med dig av både positiva och konstruktiva kommentarer! Vi är glada att du är nöjd med priset och kvaliteten på produkterna. Vi tar till oss din feedback om skärmskydden och ska se om det finns något vi kan göra för att förbättra det. Tack för att du rekommenderar oss, och vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med dina köp! 😊