Scrunchies Handmade With Love Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In december het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De dames van Scrunchies Handmade With Love zijn bij ons aan huis geweest en alle meiden hebben genoten van het feestje. Iedereen mocht 2 scrunch... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dat ik voor de tweede keer bestelde zegt veel over hoe fijn ik de hair clips vind voor mijn gladde dunne haar waar normaal gesproken elke klem of klip uit glijd. Eén van de deze keer bestelde clips ha... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

400 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Eerlijk?

Eerlijk? alles was oké! De keuze, de snelle ontvangst en het produkt. Ik ben er blij mee en anderen gingen het ook gelijk bestellen!

27 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ben heel blij met jullie

Ben heel blij met jullie! Ik ontdekte jullie op de krea doe.. en vond die bandana’s altijd zo tof bij een ander. Dacht dat is niks voor mij, staat mij niet… toch 1 gaan passen. Nu heb ik er al 7 😇😍

29 de junho de 2026

Super bedrijf

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze hebben alleen zoveel leuke dingen dat kiezen lastig is😁

Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

29 de junho de 2026

Een Topteam

De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er iets misgegaan en een verkeerde kleur haarklem gestuurd. Na contact gehad te hebben kreeg ik alsnog de goede kleur toegestuurd.
Inmiddels had ik alweer een nieuwe bestelling van haarklemmen geplaatst. De verkeerd toegestuurde haarklem kreeg ik toen ook nog gratis.De service is zo geweldig !!! Ik ga nog vaak bestellen bij dit Topteam!!

10 de junho de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een ontzettend lieve review, dank je wel! 💖

Wat fijn om te horen dat je al zo vaak met plezier bij ons hebt besteld en tevreden bent over onze handgemaakte accessoires, haarklemmen en service. We besteden veel zorg aan iedere bestelling, dus het is extra bijzonder om te lezen dat dit wordt opgemerkt.

Natuurlijk kan er weleens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dit snel en goed op te lossen. Daarom zijn we blij dat de juiste haarklem alsnog bij je terecht is gekomen en dat we je hiermee hebben kunnen helpen.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen, je mooie woorden en je vele bestellingen. We kijken ernaar uit om nog veel meer kleurrijke haarklemmen, scrunchies en andere accessoires voor je te mogen maken! ✨

Scrunchies Handmade With Love 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Zelf ben ik gek van haarbanden

Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en zitten ongemakkelijk). Ik ben zeer blij mee te delen dat deze haarband als enige en eerste super comfi blijft zitten en echt mooi is. Dankjewel dus, voor de mooie band, maar ook om dat kleine meisje in mij heel gelukkig te maken 💛

9 de junho de 2026

Wat een leuke review! 💛

Sommige berichten maken echt onze dag en dit is er absoluut één van. Hoe bijzonder dat je al zo lang dol bent op haarbanden, maar nooit echt een model vond dat prettig bleef zitten.

Dat onze bandeau daar verandering in heeft gebracht, vinden we geweldig om te horen. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van jouw verhaal. Dat waarderen we enorm! ✨

Scrunchies Handmade With Love

Veel keuze

Veel keuze, vlot bestellen, vlotte levering en mooi en praktisch materiaal

27 de maio de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 💕

Fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, het bestelproces en de snelle levering. We besteden veel aandacht aan het kiezen van mooie stoffen en het maken van praktische accessoires, dus het is extra leuk dat dit wordt gewaardeerd.

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop!

Wiep & Jet

100 punten

Kiezen is moeilijk, want eigenlijk wil je gewoon alles kopen. Altijd blij met mijn aankopen van deze enthousiaste meiden.

1 de maio de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een fantastische review, dank je wel!💖

We snappen helemaal wat je bedoelt: soms maakt al die keuze het er niet makkelijker op. Superleuk om te horen dat je altijd blij bent met je aankopen. Daar worden wij enorm gelukkig van!

Bedankt en hopelijk weer tot een volgende bestelling.

Scrunchies Handmade With Love

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met de bandeaus

Super blij met de bandeaus. Zien er zo vrolijk en kleurrijk uit en goede kwaliteit. Ik kwam dit bedrijfje toevallig tegen door een ad op instagram en ben blij dat ik deze small business heb ontdekt! Heel leuk.

30 de abril de 2026

Wat leuk dat je ons via Instagram hebt gevonden! 💕

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo enthousiast bent over je bandeaus. Kleurrijk, vrolijk en van goede kwaliteit: precies wat we proberen te maken. 😊

En natuurlijk extra bedankt voor het steunen van onze kleine onderneming. Zonder klanten zoals jij zouden we dit niet kunnen doen!

Veel plezier met je bandeaus en hopelijk tot snel!

Scrunchies Handmade With Love 🩷

Easy peasy

As a mom of a newborn, I barely have time to do my hair—but this bandeau makes it so easy to look decent in seconds. It’s perfect for hiding greasy or grey roots too 🫢😁! Excellent customer service and fast delivery.

16 de abril de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Thank you so much for your lovely review! 💕

As a small business, it means a lot to hear that our bandeau makes those busy newborn days just a little bit easier. 😊

We completely understand that when you're caring for a little one, getting ready quickly is a must. That's exactly why we love hearing that your bandeau helps you feel put together in just a few seconds.

And yes... we won't tell anyone about those greasy or grey roots! 😉

Thank you for your kind words about our customer service and fast delivery. We truly appreciate your support and hope you'll enjoy wearing your bandeau for a long time to come.

💖 Scrunchies Handmade With Love