TempurSealy Sverige Opiniões 242

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt var jättebra Snabb leverans Halva priset på en madrass som kändes som helt ny. Riktigt bra kampanj Stor skillnad mot våran förra madrass som var hälften så tjock. Så jag kan rekommender... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick hem produkten jag beställt, väl förpackad av ett leveransföretag som vet hur man gör kunden nöjd. Ringde på fredagen och undrade om de kunde leverera på måndagen. Ringde sedan en halvtimme innan... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde en tempurkudde men efter 2 eller 3 dagar utan leveransbekräftelse ringde jag upp kundtjänst. Jag fick då besked om att kudden skulle skickas i mitten på efterföljande vecka. Jag valde då att... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkterna är bra. Har en stor säng, bäddsoffa och tofflor som är riktigt sköna. Tyvärr väger detta inte upp omdömet tillräckligt pga bristande support. Faktiskt rentav otrevligt bemötande och... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos
  2. Loja de camas
  3. Fabricante de móveis

Tempur offers a range of mattresses, pillows, beds and other unique pressure relieving products. Go online and see just why Tempur products are recognised as the biggest break through in sleep technology in the last 75 years.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

242 opiniões

Allt var jättebra

Allt var jättebra
Halva priset på en madrass som kändes som helt ny.
Riktigt bra kampanj
Stor skillnad mot våran förra madrass som var hälften så tjock.
Så jag kan rekommendera alla som funderar på en ny säng eller bara vill uppdatera till en ny madrass att köpa Tempur
Har haft det sedan 12-14 år
Man blir omfamnad av madrassen och sover som en kung

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tempur är den bästa madrass jag haft

Tempur är den bästa madrass jag haft, har haft flera tidigare väljer alltid tempur pga värk i kroppen, den avlastar så bra.

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att Tempur-madrassen har hjälpt dig med din värk och gett dig den bästa upplevelsen hittills. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter!

Bra kvalitet.

God sömnkvalitet.
Enkel leverans.

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att du sover gott och att leveransen var enkel. Tack för din återkoppling!

Lätt att beställa

8 de abril de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Tack för din återkoppling, vi är glada att beställningen var enkel för dig.

Snabb leverans, bra produkt

8 de abril de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen och produkten. Tack för din återkoppling!

Sträck upp DHL

Sträck upp DHL. De hade inte en siffra rätt i kommunikationen/lev.tiden, så hade jag inte varit pensionär så hade nog topplocket gått.

7 de abril de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi beklagar verkligen att leveransen och kommunikationen inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att den bristande informationen kring leveranstiden har orsakat frustration, och det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att du ska ha.
Vi tar din återkoppling på största allvar och vore tacksamma om du kontaktar vår kundservice med mer information kring leveransen, så att vi kan undersöka vad som har gått fel och förhindra att det händer igen.

Fantastisk kudde!

Lätt att beställa, snabb leverans, fantastisk kudde som hjälpt min nacke.

16 de março de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att höra att du tyckte det var lätt att beställa och att leveransen var snabb. Fantastiskt att kudden har hjälpt din nacke! Tack för din återkoppling.

Snabb leverans!

Snabb leverans!
Sängen är hemlen skönt.

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att sängen är så skön och att leveransen var snabb. Tack för din återkoppling!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jätteskön för kroppen men gillar inte…

Jätteskön för kroppen men gillar inte riktigt ytan som är lite "halkig" för lakanen har svårt att ligga på plats

4 de março de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att den är skön för kroppen. Vi uppskattar all återkoppkling gällande upplevelsen av våra produkter och tar allt i beaktning.
MVH
Tempur kundservice

Skön madrass

Skön madrass, gillar Tempus som alltid blir varm och formar sig fint

23 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att du gillar madrassen och uppskattar Tempur känslan ! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

En produkt som passar perfekt

En produkt som passar perfekt.

10 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att produkten passar perfekt och att leveransen var snabb. Tack för din positiva återkoppling!

Classificada 1 em 5 estrelas

Extrem Obekväm

Klumpigt och hårt

5 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Det låter som att produkten du beställde inte passade dig och vi beklagar detta. När det gäller ergonomiska kuddar så är vår starka rekommendation att testa ut dessa i butik så att du får exakt rätt höjd för ditt behov. Vi hoppas du hittar rätt kudde som täcker dina behov i framtiden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra kvalitet – men helhetsintrycket kan bli mer premium

Jag är nöjd med produkterna och kvaliteten är absolut det man förväntar sig av Tempur. Det märks att det är ett premiumvarumärke när det gäller själva produkterna.

Däremot tycker jag att hemsidan kan bli betydligt bättre med tanke på vad de säljer. Den andas inte riktigt premium, vilket skapar ett glapp mellan varumärket och den digitala upplevelsen. När man köper produkter i den här prisklassen förväntar man sig en mer genomarbetad och exklusiv känsla även online.

Jag upplevde också att vissa rabattkoder inte fungerade som de skulle. Jag fick ringa butiken och personalen var visserligen trevlig och hjälpsam, men rabatten jag fick via Mecenat/studentkort i butik var betydligt lägre än vad jag uppfattat att den skulle vara. Det blev lite otydligt och kändes inte helt transparent.

Sammanfattningsvis är jag nöjd med kvaliteten, men rutinerna kring rabatter och den digitala upplevelsen bör ses över, särskilt med tanke på vad man faktiskt betalar och vad varumärket vill signalera.

1 de dezembro de 2025

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Det är glädjande att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter. Vi tar till oss din återkoppling gällande hemsidan och rabattkoder. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och ser över de punkter du nämner. Tack för din värdefulla input!

Bra underlag

Skönt att sitta ,avlasning

20 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att det är bekvämt och ger avlastning. Tack för din återkoppling!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, och snabb leverans

27 de janeiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att beställningen var enkel och leveransen snabb. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Lätt att beställa varan

Varan var skön att använda

13 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att höra att du tyckte om produkten. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Utmärkt bra.

23 de janeiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig många utvolade nätter med din nya Tempur produkt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bekväm och bra kudde som jag haft hela…

Bekväm och bra kudde som jag haft hela mitt vuxna liv. Väldigt tråkigt att den stinker av kemikalier när jag packar upp den. Får vädra den länge ute och tvätta fodralet och även vädra det troligen någon månad innan jag vill ha näsan mot materialet.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Tack för din feedback gällande din Tempur kudde.
Som du säkert redan vet så är eventuell doft helt ofarlig och kommer försvinna med användning. Du kan också, som du skriver, tvätta originalöverdraget för att påskynda processen med att tillföra produkten din egen hemmadoft. Vi hoppas att du ska trivas med din nya Tempur kudde.

Classificada 2 em 5 estrelas

Fick kudden efter mer än två veckor

Fick kudden efter mer än två veckor, trots utlovat 4-6 dagar.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi beklagar verkligen att leveransen dröjde. Vi tar din feedback på allvar och ser över våra leveranstider för att förbättra oss. Tack för att du delat med dig.

Bästa sängen!

Köpte en dubbelsäng 2015 med en under och en övermadrass och den är lika skön idag som då. Att min kropp mår så bra är mycket sängens förtjänst då kroppen får fullständig vila.

4 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da TempurSealy Sverige

Vi är glada att höra att du fortfarande är nöjd med din säng från 2015! Det är fantastiskt att den bidrar till din kropps välbefinnande och ger dig fullständig vila. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.
MVH Tempur Kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.