Ihanat, avuliaat, huumorintajuiset ja asiantuntevat myyjät. Asioin Joensuun liikkeessä perjantaina ja lauantaina kilahti sähköpostiin viesti, että tyynyn ostaja saa tyynyliinan kaupanpäälle. Yhyy,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Tilaaminen helppoa! Maksutavat monipuoliset. Tuote (Tempur painopeitto) ensikertalaiselle käyttäjälle ollut kuin halaus. Ihana kokemus ja rauhoittanut yöllisen turhan heräilyn. Jos jotain huom... Ver mais
A empresa respondeu
Kun on kysymys nukkumishyvinvoinnista , niin tässä assiassa ei kannata olla ns.nuuka. olemmehan vuoteessa ison osan elämästämme. Jos siis haluaa nukkua hyvin ja mukavasti , niin kannattaa todella otta... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Tempur tarjoaa laajan valikoiman patjoja, tyynyjä, sänkyjä sekä muita ainutlaatuisia painetta vähentäviä tuotteita. Siirry verkkokauppaamme ja katso, miksi Tempuria pidetään suurimpana uniteknologian läpimurtona viimeisten 75 vuoden aikana.
Informações de contacto
Como esta empresa usa o Trustpilot
Good experience
Shopping went fast & I could find what I was looking for. Sheets a little transparent, otherwise all good
Tyyny/ Joensuun myymälä
Ihanat, avuliaat, huumorintajuiset ja asiantuntevat myyjät.
Asioin Joensuun liikkeessä perjantaina ja lauantaina kilahti sähköpostiin viesti, että tyynyn ostaja saa tyynyliinan kaupanpäälle. Yhyy, aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa 😁
Tyynyyn olen nyt tyytyväinen kun vaihtokin sujui niin mallikkaasti.
Ihanaa syvää unta koko yön!
Vasta yksi yö nukuttu uudella tyynyllä, ja vain kerran heräsin kesken unen! Aamulla nukuin pitkään ja heräsin virkeänä täysin ilman päänsärkyä!
Onko aika ajanut "avaruusmateriaali" Tempurista ohi?
Olen käyttänyt Tempur-tyynyjä useamman vuoden, joten tiesin mitä lähdin ostamaan. Yllätyksekseni huomasin, että jotain oli tuotteen laadulle tapahtunut. Materiaali ei vaikuttanut enää niin joustavalta ja mukautuvalta kuin aikaisemmin ja tyynyn päällinen tuntui hallitsevan tuntemusta liian paljon.
Yrityksen nettisivut olivat liian tyrkyt minun makuuni, liian paljon pop up -avusteisia toimintoja ja tuote-ehdotuksia. Nettisivun tyyli vaikutti osaltaan kokonaisarvosanaani. Myyjätaho halusi pyytämättä vahvistaa tuotteen lähetyksen vielä oston ja toimitustavan jälkeen, tosin viestittely oli asiallista ja informatiivista.
Toimitus oli nopea ja tuotteet…
Toimitus oli nopea ja tuotteet vastasivat odotuksia.
Poderá usar IA para responderLer mais
Classic Down Light -peitto oli liian tukala
Minulle suositeltiin tätä peittoa, kun kerroin, että normaali untuvapeitto on minulle liian tukala ja että nukun lämpimät ajan pelkän pussilakanan kanssa. Kuulemma NASA:n teknologiaan perustuva ratkaisu tasaa lämpöä paljon normaalia peittoa paremmin. Ostin tuotteen talvella ja yritin viikon verran käyttää sitä. Peitto tuntuu todella hyvältä ja sen kanssa nukahdin todella nopeasti, kunnes muutaman tunnin päästä heräsin liian tukalaan oloon ja loppuyö piti potkia peittoa pois jalkojen päältä ja vetää takaisin päälle. Lämpö ei tuntunut tasautuvan hyvin, vaan hikoilin tai vastaavasti tuli hieman kylmä. Ilman palautusoikeutta myymälästä ostettuna jouduin alkaa kaupittelemaan tuotetta käytettynä eteenpäin. Tuote on varmasti ihan hyvä, jos tarvitsee todella lämmittävää peittoa. Minulle ei olisi tätä pitänyt mielestäni suositella ottaen huomioon kertomani taustatiedot.

Sain informatiivista tietoa…
Sain informatiivista tietoa henkilökohtaisesti puhelimitse nettitilauksen tehtyäni. Silloin varmistui vielä että saan sopivan ja oikeankokoisen tyynyn itselleni.
Eli erittäin hyvää ja yksilöllistä palvelua!

En suosittele
Meillä on nyt noin kaksi vuotta ollut Tempur-sänky eli kaksi runkosänkyä ja petauspatjat. Liikkeessä testattu sänky oli hyvän tuntuinen ja sopivan pehmeä. Kotiin toimitettu sänky oli kova kuin puulaveri. Aluksi meille vaihdettiin toinen sängynrunko, kun valitimme asiasta. Sekään ei auttanut, vaikka olikin vähän parempi. Tempurpatja on kova ja aiheuttaa puutumista. Erityisesti liikuntaa harrastavalle patja on niin kova, että treenejä seuraava yö on pelkkää asennonvaihtamista kun olkapäissä ei kierrä veri. Aamuisin alaselkä on kipeä ja kankea. En suosittele Tempurin sänkyä kenellekään. Harmittaa sänkyyn kulutettu rahamäärä.

Supertyytyväinen painopeittoon
Tilaaminen helppoa!
Maksutavat monipuoliset.
Tuote (Tempur painopeitto) ensikertalaiselle käyttäjälle ollut kuin halaus.
Ihana kokemus ja rauhoittanut yöllisen turhan heräilyn.
Jos jotain huomautettavaa, niin tilauksen kuljetuksen seuranta oli mahdotonta, koska mitään tilausvahvistusta ei tullut eikä seurantakoodia toimitukseen.

Resposta da Tempur Suomi Oy
Hirveä pettymys sekä asiakaspalvelu…
Hirveä pettymys sekä asiakaspalvelu että itse tuote. Ostin koulutetun nukkumisergonomian asiantuntijan opastamana minulle suositellun patjan, josta sain arkeeni kroonisen kivun lonkkiin ja alaselkään (patja on liian kova). Myyjää (Tempur Tripla) tilanne ei kiinnosta, koska satuimme ostamaan mallikappaleen. Iso pettymys elämänlaadun huononemisen lisäksi reilun 5000 euron vastineena. En todellakaan suosittele.

Resposta da Tempur Suomi Oy
Tarvitsin hyvän ergotyynyn ja päädyin…
Tarvitsin hyvän ergotyynyn ja päädyin ostamaan sen Tepurilta netin kautta. Mietin kyllä tyynyn sopivuutta kun minulla ei ollut mahdollisuutta käydä sitä testaamassa.
Yllätyin iloisesti kun Tempurin asiakaspalveluhenkilö soitti minulle ja keskustelimme tuotteesta, sen sopivuudesta ja kuinka voin testata tyynyä kotona. Jos tyyny ei ole sopiva miten palautus tapahtuisi.
Minulle tuli todella hyvä tunne että minun tyytyväisyydestä tuotteeseen oltiin aidosti kiinnostuneita.
Todentotta tyytyväinen olenkin tyynyyn. Nukuin hyvin ja niskakin tuntui paremmalta herätessäni. Kiitos.

Loistava tyyny
Tilauksen tekeminen oli helppoa ja nopeaa. Nettisivut olivat hienot ja selkeät, löysi helposti haluamansa tuotteet ja tarvittavat informaatiot. Toimitus oli myös todella nopeaa.
Tempurin tyynyt ovat myös ihanan laadukkaita ja Sonata SmartCool tyyny valikoitui itselleni. Tämän tyynyn ostettuani olen nukkunut todella hyvin ja ainakin itselläni niskakivut ovat vähentyneet. Lisäksi tyyny on ihanan viileä ja helpottaa nukahtamista, kun ei ole kuuma. Kumppanini halusi myös samanlaisen ja hänenkin unenlaatunsa on parantunut. Kiitokset Tempurille <3

Liian hidas toimitus
Toimitus verkkokaupasta kesti 10 arkipäivää mikä ei vastannut odotusta. Itse tuote oli ok.

Resposta da Tempur Suomi Oy
Ostimme 2 kpl tyynyjä ja yhden…
Ostimme 2 kpl tyynyjä ja yhden vartalotyynyn. Nukkuma mukavuus koki suuren harppauksen parempaan. Aiemmin luulimme huonojen yöunien johtuvan patjasta, mutta tyynyjen vaihtaminen on tehnyt öistä levollisia ja mukavia.
Näitä tulen suosittelemaan kaikille, joilla nukkumisessa ongelmia.

Tempur tyynyt kaupassa muuttuvat
Tempur tyynyt vaikuttavat kaupassa todella jämäkältä ja hyvältä. On hyvä ottaa huomioon että kokeillessa tyynyä sänkykin on Tempuria jollaista kovin monella ei ole kotona.
Kun tyynyn ostaa ja vie kotiin tyyny muovautuu ihan erilaiseksi mitä kaupassa oli. Tyynystä tulee ihan yhtä huono kuin mistä tahansa muusta tyynystä. Kovuus katoaa ja tyynystä tulee pehmeä möykky.
Maksoin pari vuotta sitten omasta tyynystä 149e mikä oli kyllä 100 euroa liikaa. En suosittele tyynyä enkä koskaan kyllä enää lankea tähän tempur jekkuun

Resposta da Tempur Suomi Oy
Tilaus toimitettiin kuten piti.
Tilaus toimitettiin kuten piti.
Tyyny hieman kovempi kuin odotin.

Resposta da Tempur Suomi Oy
Tyyny oli laadukas ja toimitus oli…
Tyyny oli laadukas ja toimitus oli nopea. Asiakaspalvelu oli myös hyvä, koska henkilö oli sähköpostilla yhteydessä tilauksen jälkeen.

A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.