Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bara en massa +++++ Jag hade beställt plånbokskal till min telefon, o upptäcker att det inte passar. Irriterad vände jag mig till Sedshop....men det visade sig sen att det var jag som beställt fel.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte en mobilladdare som gick sönder efter cirka tre veckor. Jag reklamerade till kundtjänst och är mycket besviken på bemötandet jag fick där. Jag hade på inget sätt behandlat laddaren på ett ol... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänst var toppen som frågade om jag vill byta varan till en annan färg eftersom den färgen som jag hade beställt var slut. Alternativet att makulera om jag så önskade. Inga problem. Jag bytte t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde ett skärmskydd och är mycket nöjd med köpet. Kvaliteten är utmärkt, och alla nödvändiga komponenter ingick i förpackningen. Leveransen var snabb och smidig. Har inga klagomål!

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

Sedshop.se - Billigt, snabbt och enkelt.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

32 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Inget paket och ingen återkoppling

Beställde och betalade den 2 oktober, 13 dagar senare har jag fortfarande inte fått något bekräftelse mail eller något paket. Företaget svarar inte heller på mail när jag skrivit och efterlyser mitt paket. Superdåligt!

2 de outubro de 2024

Resposta da SEDSHOP.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att din order blev försenad och att vårt svar till dig dröjde. Din kontakt nådde oss under en period då vi precis bytte till en ny plattform, vilket tyvärr orsakade vissa tekniska problem och förseningar i vår kundtjänsthantering.

Vi vill dock gärna förtydliga att vi svarade på ditt mejl, och att vi hade en fortsatt dialog där vi tillsammans löste situationen. Som kompensation skickade vi med en extra lins samt gav dig 30 % rabatt på ditt nästa köp – något vi hoppas visade vår vilja att ta ansvar och göra rätt för oss.

Vi beklagar verkligen den upplevelse du fick inledningsvis och uppskattar att du ändå gav oss möjlighet att rätta till det.

Sedshop Kundtjänst

Har inte fått min leverans

Har inte fått min leverans

27 de setembro de 2024

Hej Johnny,

Tack för att du lämnat ett omdöme.

Vi vill bara förtydliga att din order inte har skickats eftersom den blev avbruten. Därför är det helt korrekt att du inte mottagit någon leverans.

Om du har några frågor eller vill lägga en ny beställning är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

SEDSHOP

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag inte fått min beställning

Jag inte fått min beställning, kunde inte öppna konto , jag försökte kontakta er men det gick inte?!

14 de abril de 2024

Resposta da SEDSHOP.se

Tack för ditt meddelande.

Vi vill bara informera om att vi tidigare har haft kontakt via e-post, där vi också skickade ut din beställning på nytt tillsammans med ett spårningsnummer. Den informationen skickades till dig i ett tidigare mejl.

Om du har missat det mejlet eller behöver spårningsuppgifterna igen, återkommer vi gärna med dem. Vi vill självklart att du ska få din beställning och bli nöjd som kund.

Tveka inte att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

SEDSHOP

Inte nöjd

Inte nöjd, ingen kundtjänst, gjorde ett klagomål men fick ingen respons på det.

1 de janeiro de 2024

Hej Samia,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att du upplever att du inte fått hjälp. Vi vill gärna förtydliga att vi faktiskt svarade på ditt meddelande via e-post, men tyvärr fick vi aldrig något svar från dig.

I vårt svar bad vi dig vänligen skicka in en bild på både produkten och förpackningen, så att vi kunde hantera ditt ärende på bästa möjliga sätt. Vi vill gärna hjälpa dig, men behöver lite mer information för att kunna gå vidare.

Tveka inte att återkoppla till oss via mail, så ser vi till att lösa detta så snabbt och smidigt vi kan.

Sedshop Kundtjänst

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.