Fik den nødvendige hjælp osv ,desværre er elpriserne bare stukket fuldstændig af på grund af det der sker imellem usa og Mellemøsten ,men det er jo ikke noget sefnet er skyld i.
A empresa respondeu
Har i en årrække haft jer som energi selskab,både med strøm og varmepumpe. Og det virker upåklageligt, derfor var der ikke den mindste tvivl da jeg købte elbil og fik brug for lader skulle det selvføl... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har modtaget en rykker for ikke at have betalt en regning til tiden. Jeg forsøger at tilmelde mig betalingsservice via jeres selvbetjenings side. Efter mit id login, modtager jeg en fejlmeddele... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har valgt jer som mit energiselskab, fordi jeres service er helt i top! I leverer ikke kun positiv og effektiv kundeservice, men jeres team er altid utroligt venlige og meget opmærksomme på, hvad... Ver mais
Escrito pela empresa
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Påtvinger mig tilmelding af produkt...
Jeg havde en telefonsælger i røret, 3 gange fortæller jeg vedkommende at jeg blot ønsker et tilbud på hvilke priser SEF kan tilbyde.
Efterfølgende modtager jeg både velkomstmail og øvrige mails hvori det fremgår at jeg er tilmeldt.

Resposta da SEF Energi
Kontaktede SEF for hjælp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhæftede filer.
Ringede, kort ventetid, utrolig sød medarbejder (Stine) var meget venlig og imødekommende, og sende dem straks på anden måde der virkede. Og fandt et par manglende der også blev sendt...
Så absolut kun +++++ herfra til kundeservice

Resposta da SEF Energi
Ingen ventetid ved kundeservice og et kompetent, voksent menneske at tale med.

Resposta da SEF Energi
Jeg har en god oplevelse med SEF energi omkostninger. Min dårlige oplevelse SEF ENERGI ikke kan levere en time prognose en uge frem i tiden, man kan anlægge sit strøm forbrug efter

Resposta da SEF Energi
og en mindre prisnedsættelse - fremadrettet! :-)

Resposta da SEF Energi
Jeg blev ringet op af en sælger i slut januar, hvor han forsikrer mig billigere el. Jeg forklarede ham at jeg lige fem dage inden havde skiftet til et andet el-selskab. Den sælgeren fik mig alligevel overbevist til at skifte til SEF energi pr. 1/2 og forsikrede mig at jeg ingen bindingsperiode havde på mit nuværende elselskab. Jeg var skeptisk og det var også så en løgn. Jeg blev ringet op af mit nuværende elselskab og de sagde at jeg nu betalte el to steder nu fordi jeg har en bindingsperiode på 6 måneder… og han kunne ikke forstå hvorfor SEF havde sagt at jeg ingen binding havde. Jeg er forarget over at blive vildledt, men heldigvis er dette blevet ordnet og jeg har sagt SEF energi op og skifter tilbage, så jeg ikke betaler el to steder…

Resposta da SEF Energi
Jeg fik en meget venlig betjening, som vi altid får, når vi henvender os.

Resposta da SEF Energi
God vejledning til valg af produkt samt hurtig respons med opsætning af ladeboks.

Resposta da SEF Energi
Stor tillid til SEF for hjælp, service og priser.

Resposta da SEF Energi
Kanon service kompetent medarbejder og god service. Mvh Jesper Rindom meget tilfreds kunde

Resposta da SEF Energi
Kom hurtig igennem og fik professionel hjælp via telefonen.
Mvh. Allan fra Varde

Resposta da SEF Energi
Sydfyn elforsyning er altid imødekommende og har nogle fine produkter til fornuftig pris

Resposta da SEF Energi
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.