Personalet i jeres kundeservice, Anela og Emil, er fantastisk hjælpsomme. Jeg har virkelig fornemmelsen af, at de gør alt hvad de kan. Det viste sig til sidst at jeg selv fandt løsningen - fuldstændi... Ver mais
A empresa respondeu
Hjælpsom og tålmodig medarbejder De tidliger tilsendte vejledninger er alt, alt for komplicerede for menigmand Hvad er ex. forskel på Ny kunde før og efter april 2025 ?
Perfekt service lige hvad jeg manglede. Var også heldig at det jeg ville have kom denne måned (mulighed for at sælge min solcelle strøm) vh Peter
Mit spørgsmål eller mine spørgsmål blev besvaret og medarbejder gjorde rigtig meget for at hjælpe så jeg fik ro i maven og dilemma på plads, ligesom min kontakt oplysninger også lige blev justeret, s... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Skanderborgvej 180, 8260, Viby J, Dinamarca
Jeg har haft en lidt frustrerende oplevelse med Aura Fiber.
Jeg havde overset en regning og er derfor helt med på, at der skulle pålægges en rykker 1, det er fair nok.
Jeg var i kontakt med deres kundeservice, hvor de sendte mig et overblik over de fakturaer, der skulle betales. Her fremgik der ikke noget rykkergebyr på de enkelte regninger, og jeg fik samtidig at vide, at rykkergebyret først ville blive lagt på den næste faktura, hvor det så skulle betales samlet.
Jeg har derfor betalt det, jeg blev oplyst, og afventet at rykkergebyret ville fremgå korrekt på den næste regning.
Det er derfor overraskende for mig, at der nu på den nyeste faktura pludselig står både rykker 1 og rykker 2. Det stemmer ikke helt overens med det, jeg tidligere har fået at vide, eller det der fremgik af de tidligere regninger.
Jeg har taget kontakt til kundeservice igen og afventer en forklaring. Indtil videre efterlader det et indtryk af, at kommunikationen omkring rykkergebyrer godt kunne være lidt mere tydelig...
I just moved to Odder, its the best internet i have ever had in Denmark for now.
Jeg var meget tilfreds med den person, der besvarede min telefon og håndterede mit problem.
Mange tak
Hurtig klargøring af smart mesh System
til afhentning
Meget hurtig til at tage telefonen - stort set ingen ventetid.
Og også god og kompetent service hvor jeg fik svar på mine spørgsmål
meget venlig dameflytte mig tilbage til aura tak for hjelpen
Kontaktbar
At man kan RINGE og få afklaret et spørgsmål.
at det ikke skal over mail.
Der bliver lyttet og forstået.
Jeg har fået god hjælp og er på plads.. Men som jyde har jeg svært ved at give maks.. der er altid plads til forbedring :-)
God forklaring, dejligt at tale med en kompetent medarbejder, der tog sig tid til at svare på mine spørgsmål tak

Resposta da AURA Energi
Hjælpsom og tålmodig medarbejder
De tidliger tilsendte vejledninger er alt, alt for komplicerede for menigmand
Hvad er ex. forskel på Ny kunde før og efter april 2025 ?
Altid god telefonisk hjælp, når det er nødvendigt. Jeg siger bare TAK

Resposta da AURA Energi
Den hjælp og den service jeg fik, skal man søge længe efter. Den var bare helt i top. Jeg takker.
Jeg havde en god el aftale med jer, så fik jeg en mail,at i hvar ked af at jeg forlod jer, hvilket jeg ikke havde gjort. I tilbød mig så en ny aftale, bare ikke ligeså god, sgu ikke god kundeservice 🤔
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.