Mein Dank an Melvin. UPS hat es geschafft, zwei Pakete nicht zu scannen, sondern zu verlieren und bis heute nicht wiederzufinden. Melvin von Sekelskifte hat den dritten Versand express organisiert, de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag har upprepade gånger handlat av sekelskifte och deras support håller ypperst klass. Snabba svar, tillmötesgående och affärsinriktade. Allt ifrån hjälp med större beställningar, reklamationer och r... Ver mais
Sekelskifte har de smukkeste klassiske ting - så hvis man er til klassisk stil - må man absolut bruge dette Svenske firma..... Det er altid smukke ting man modtager - og forsendelsestiden er helt... Ver mais
Tre personal bakom kassan som tittar upp när vi säger hej. Ber om hjälp och utan att vi är färdiga med våra ärenden vi kom för, vänder hon tvärt och går tillbaka till sina kollegor. Mitt i samtalet.... Ver mais
Informações sobre a empresa
At Sekelskifte, we believe in restoring and preserving the fantastic houses, apartments, and properties that the late 19th and early 20th centuries has given us. With a wide range of vintage-style, period-appropriate products, we offer you the opportunity to create and preserve a home with history. The New Renaissance, Art Nouveau, National Romanticism, and 1920s classicism influence our entire range, and our ambition is to only sell products with character, feeling, and authenticity - both online and in-store.
Informações de contacto
Västbergavägen 43, 126 30, Hägersten, Suécia
- +46841009325
- info@sekelskifte.se
- sekelskifte.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hög kvalitet och fint bemötande!
Fina produkter (nya knoppar och handtag som blir som smycken i mitt kök) och trevlig och hjälpsam personal!

Resposta da Sekelskifte
Personlig och proffsig service!
Jag fick personlig, proffsig och snabb hjälp av Melvin - det betydde mycket för mig som är en ovan kakel-köpare!
// Anna Karin

Resposta da Sekelskifte
Vakre produkter og kjempegod kundeservice
Strålende opplevelse fra start til slutt! Vakre produkter av høy kvalitet, rask levering, kjempegod hjelp og en kundeservice som virkelig setter kunden i fokus. Jeg er kjempefornøyd og kommer absolutt til å handle her igjen. Anbefales på det varmeste!

Resposta da Sekelskifte
Alltid bra service och pragmatiskt sätt.
Alltid bra service och pragmatiskt sätt.

Altid hurtig ekspedition
Altid hurtig ekspedition, også når der er en lille klage. Fornbemt håndteret!!!
Joachim Malling

Så trevligt bemötande!
Så trevligt bemötande på lagret i Västberga! Vilken härlig personal! Hjälpte oss att räkna ut hur mycket vi behövde och sågade sedan till fodren och listerna i lagom långa längder.
Kommer åka dit snart igen!

Resposta da Sekelskifte
Service og Support hjelpen jeg fikk var…
Service og Support hjelpen jeg fikk var både løsningsorientert og de var raske med respons. Takk! 🙂

Toppen
Toppen! Fick assistans av Grim som var både hjälpsam och kunnig. Rekommenderar.

Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal, svarar snabb med rätt återkoppling

Vilken fantastisk butik
Vilken fantastisk butik! Jag besökte butiken på Karlavägen och möttes av kompetent proffsig personal som gav mig många bra råd. Nu vet jag vilket badrumsgolv jag vill ha. Tack för att ni var så bjussiga med förslag och provbitar. Det här kommer bli Stockholms finaste badrum!

Grym leverans Emil!
Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande av Emil! Hjälpte mig att räkna fram de länkar jag behövde för mina dekorlister och kapade om allt snabbt och effektivt.
Tack Emil!

Toppen
Snabb leverans, snabb och trevlig service vid frågor och fina produkter!

Resposta da Sekelskifte
Jeg er superfornøyd med flisene jeg…
Jeg er superfornøyd med flisene jeg bestilte. Ikke minst: Fantastisk service langt utenfor hva jeg ville forventet.

En av Sveriges bästa E-handel
Jag är trogen och återkommande kund till Sekelskifte.se. Har ett 1920-tals hus och deras utbud och sortiment är svårslaget.
Men framförallt vill jag lyfta en viktig detalj. Sekelskifte.se är ett väldigt seriöst företag. Jag har handlat hos dem för tusentals kronor under åren, och det händer att saker skadas i frakten, eller att förväntningar inte alltid uppfylls när man får sina varor. Här skiljer sig sekelskifte markant från många andra företag. De är väldigt serviceminded, svarar i rimlig tid och hittar alltid de bästa lösningarna. Att saker och ting kan gå snett händer ju alla, men det är hur företag hanterar en process när något gått fel - som är den avgörande faktorn. Här skulle jag säga att sekelskifte är en av Sveriges ledande e-handelsbolag.

Resposta da Sekelskifte
Flotte varer og fantastisk god kundeservice.
Stort udvalg af flotte varer i god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside. Har fået en virkelig god og meget hjælpsom behandling ved henvendelse til kundeservice. Tak :) Handler der gerne igen.

Alt for sen levering
Alt for sen levering.
Mine varer har været på lager, og da leveringen endnu ikke er sendt efter 7 dage rækker jeg ud til kundeservice, som fortæller, at de er ved at skifte lagersystem. Bestilte 9. marts, og har endnu ikke modtaget varerne.
Synes at det er sløjt at garantere shipping indenfor 2-5 dage, hvilket i forvejen er ringe, at der så går yderligere 7 dage.

Kundservice på topp nivå
Jag fick personlig, snabb och trevligt service när jag kontaktade Sekelskiftes kundtjänst. Stort tack!

Bra service!
Snabb och lösningsorienterad återkoppling när mina beställda varor blev försenade. Lite minus för brist på information om leveranstider i samband med köp.