Sekelskifte Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mein Dank an Melvin. UPS hat es geschafft, zwei Pakete nicht zu scannen, sondern zu verlieren und bis heute nicht wiederzufinden. Melvin von Sekelskifte hat den dritten Versand express organisiert, de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har upprepade gånger handlat av sekelskifte och deras support håller ypperst klass. Snabba svar, tillmötesgående och affärsinriktade. Allt ifrån hjälp med större beställningar, reklamationer och r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sekelskifte har de smukkeste klassiske ting - så hvis man er til klassisk stil - må man absolut bruge dette Svenske firma..... Det er altid smukke ting man modtager - og forsendelsestiden er helt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Tre personal bakom kassan som tittar upp när vi säger hej. Ber om hjälp och utan att vi är färdiga med våra ärenden vi kom för, vänder hon tvärt och går tillbaka till sina kollegor. Mitt i samtalet.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim

At Sekelskifte, we believe in restoring and preserving the fantastic houses, apartments, and properties that the late 19th and early 20th centuries has given us. With a wide range of vintage-style, period-appropriate products, we offer you the opportunity to create and preserve a home with history. The New Renaissance, Art Nouveau, National Romanticism, and 1920s classicism influence our entire range, and our ambition is to only sell products with character, feeling, and authenticity - both online and in-store.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

132 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

75 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hög kvalitet och fint bemötande!

Fina produkter (nya knoppar och handtag som blir som smycken i mitt kök) och trevlig och hjälpsam personal!

2 de julho de 2026

Resposta da Sekelskifte

Stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Och vad roligt att höra att du är nöjd med dina nya knoppar och handtag till ditt köp. Varmt välkommen åter och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar om vårt sortiment.

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig och proffsig service!

Jag fick personlig, proffsig och snabb hjälp av Melvin - det betydde mycket för mig som är en ovan kakel-köpare!
// Anna Karin

1 de julho de 2026

Resposta da Sekelskifte

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med servicen. Och stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Vi finns till för att hjälpa till och svara på frågor, så att man känner sig trygg i sitt köp. Varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vakre produkter og kjempegod kundeservice

Strålende opplevelse fra start til slutt! Vakre produkter av høy kvalitet, rask levering, kjempegod hjelp og en kundeservice som virkelig setter kunden i fokus. Jeg er kjempefornøyd og kommer absolutt til å handle her igjen. Anbefales på det varmeste!

26 de junho de 2026

Resposta da Sekelskifte

Vad kul att höra att du är nöjd med den service du fått. Stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid bra service och pragmatiskt sätt.

Alltid bra service och pragmatiskt sätt.

15 de junho de 2026

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition, også når der er en lille klage. Fornbemt håndteret!!!
Joachim Malling

15 de junho de 2026

Hej Joachim,

Stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Och vad kul att höra att du är nöjd med den service du fått. Varmt välkommen tillbaka!

Så trevligt bemötande!

Så trevligt bemötande på lagret i Västberga! Vilken härlig personal! Hjälpte oss att räkna ut hur mycket vi behövde och sågade sedan till fodren och listerna i lagom långa längder.
Kommer åka dit snart igen!

26 de maio de 2026

Resposta da Sekelskifte

Stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Och vad kul att höra att du är nöjd med den service och hjälp du fick på plats i Västberga.

Du är så varmt välkommen tillbaka!

Classificada 4 em 5 estrelas

Service og Support hjelpen jeg fikk var…

Service og Support hjelpen jeg fikk var både løsningsorientert og de var raske med respons. Takk! 🙂

22 de maio de 2026

Resposta da Sekelskifte

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd mer servicen du har fått av oss! Och stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Toppen

Toppen! Fick assistans av Grim som var både hjälpsam och kunnig. Rekommenderar.

15 de maio de 2026

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, svarar snabb med rätt återkoppling

13 de maio de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme och att du är nöjd med den service du har fått. Varmt välkommen tillbaka om du har fler frågor eller vill ha hjälp med en beställning!

Vilken fantastisk butik

Vilken fantastisk butik! Jag besökte butiken på Karlavägen och möttes av kompetent proffsig personal som gav mig många bra råd. Nu vet jag vilket badrumsgolv jag vill ha. Tack för att ni var så bjussiga med förslag och provbitar. Det här kommer bli Stockholms finaste badrum!

9 de maio de 2026

Resposta da Sekelskifte

Stort tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Och vad roligt att höra att du är nöjd med den service och rådgivning du har fått. Stort lycka till med ditt badrumsgolv! Och varmt välkommen tillbaka!

Grym leverans Emil!

Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande av Emil! Hjälpte mig att räkna fram de länkar jag behövde för mina dekorlister och kapade om allt snabbt och effektivt.

Tack Emil!

12 de maio de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Och vi är extra glada att du är nöjd med den service du har fått. Varmt välkommen tillbaka!

Toppen

Snabb leverans, snabb och trevlig service vid frågor och fina produkter!

24 de abril de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tusen tack, vi är mycket glada att höra att du nöjd med både våra produkter, leverans och vår service. Vi uppskattar att du har tagit dig tid för att lämna ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er superfornøyd med flisene jeg…

Jeg er superfornøyd med flisene jeg bestilte. Ikke minst: Fantastisk service langt utenfor hva jeg ville forventet.

20 de abril de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tack för att du har tagit dig tid för att lämna ett omdöme, det är mycket uppskattat! Vi är glada att höra att du uppskattar våra produkter och är nöjd med den service du fick. Varmt välkommen tillbaka!

En av Sveriges bästa E-handel

Jag är trogen och återkommande kund till Sekelskifte.se. Har ett 1920-tals hus och deras utbud och sortiment är svårslaget.

Men framförallt vill jag lyfta en viktig detalj. Sekelskifte.se är ett väldigt seriöst företag. Jag har handlat hos dem för tusentals kronor under åren, och det händer att saker skadas i frakten, eller att förväntningar inte alltid uppfylls när man får sina varor. Här skiljer sig sekelskifte markant från många andra företag. De är väldigt serviceminded, svarar i rimlig tid och hittar alltid de bästa lösningarna. Att saker och ting kan gå snett händer ju alla, men det är hur företag hanterar en process när något gått fel - som är den avgörande faktorn. Här skulle jag säga att sekelskifte är en av Sveriges ledande e-handelsbolag.

9 de abril de 2026

Resposta da Sekelskifte

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det betyder verkligen mycket för oss att du som återkommande kund uppskattar både vårt sortiment och vår service. Vi vet att det ibland kan uppstå problem längs vägen, och just därför är det extra viktigt för oss att alltid finnas där, svara snabbt och hitta bra lösningar.

Att få vara en del av ditt arbete med ditt 1920-talshus är något vi är extra stolta över. Tack för ditt förtroende genom åren – det värmer!

Varmt välkommen tillbaka 💛
Teamet på Sekelskifte

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte varer og fantastisk god kundeservice.

Stort udvalg af flotte varer i god kvalitet. Nem og overskuelig hjemmeside. Har fået en virkelig god og meget hjælpsom behandling ved henvendelse til kundeservice. Tak :) Handler der gerne igen.

20 de março de 2026

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for sen levering

Alt for sen levering.
Mine varer har været på lager, og da leveringen endnu ikke er sendt efter 7 dage rækker jeg ud til kundeservice, som fortæller, at de er ved at skifte lagersystem. Bestilte 9. marts, og har endnu ikke modtaget varerne.

Synes at det er sløjt at garantere shipping indenfor 2-5 dage, hvilket i forvejen er ringe, at der så går yderligere 7 dage.

19 de março de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme, det är mycket uppskattat och hjälper oss att förbättra vår service. Vi beklagar den försening som uppstod i samband med den lagerflytt vi nyligen genomfört. Vi arbetar så snabbt vi kan för att hjälpa alla kunder med sina leveranser.

Vänliga hälsningar

Kundservice på topp nivå

Jag fick personlig, snabb och trevligt service när jag kontaktade Sekelskiftes kundtjänst. Stort tack!

11 de março de 2026

Resposta da Sekelskifte

Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse och den service du fick! Och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Bra service!

Snabb och lösningsorienterad återkoppling när mina beställda varor blev försenade. Lite minus för brist på information om leveranstider i samband med köp.

4 de março de 2026

Resposta da Sekelskifte

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse och att det löste sig md leveransen. Vi beklagar den bristande informationen som uppstod längs vägen. Tack för att du delar med dig och varmt välkommen tillbaka!

Classificada 1 em 5 estrelas

Otrevligt bemötande i butik.

Otrevligt bemötande i butik.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Sekelskifte

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att din upplevelse i vår butik inte levde upp till dina förväntningar – det är självklart inte den känsla vi vill att våra kunder ska få.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår service och uppskattar därför all återkoppling. Om du har möjlighet får du gärna höra av dig till oss på info@sekelskifte.se och berätta lite mer om vad som hände, så att vi kan följa upp detta internt.

Vänliga hälsningar