Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som mange gange før har Senior Salg givet en usædvanlig god service. Jeg har handlet der mange gange, og tøver ikke med at gøre det igen.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Escrito pela empresa

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

4,2

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

I skriver Butler off strømpeaftager Let…

I skriver Butler off strømpeaftager Let at bruge uden kraftanstrengelser. Medi easy off hjælper dig med at tage dine kompressionsstrømper, skånende og uden akavede stillinger og bevægelser. MED DET PASSER IKKE JEG KAN IKKE TAGE MINE KOMPRESSIONS STRØMPER AF MED DEN DET ER FLASK BESKRIVELSE AF VAREN VI HAR PRØVET FLERER GANGE MEN DEN KAN IKKE GØRER DET og så vil de have at jeg skal betale for retur fragt nå de skriver om varer ikke passer

26 de janeiro de 2026

Hej Ulrik
Beklager du ikke kan bruge den købte vare.
Du er velkommen til at sende strømpeaftageren retur, som jeg har skrevet til dig og få dine penge.
Du kan benyttet returlabelsen der er vedlagt i pakken uden beregning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering men nåede ikke pga…

Hurtig levering men nåede ikke pga ferie at hente pakken. Seniorsalg sender igen uden ekstra udgift for mig. Fantastisk service.

15 de janeiro de 2026

Hej Anne Mette
Tusin tak for din fine anmeldelse😊
Vi er glad for at høre, at du oplever hurtig levering - og selvfølgelig endnu gladere for, at vi kunne hjælpe ved at gensende pakken uden ekstra omkostninger.
Hos Seniorsalg gør vi vores bedste for, at vores kunder får en god og tryg oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på.
Med venlig hilsen

Super service

Super service. Der er intet at sætte en finger på

7 de janeiro de 2026

Resposta da Seniorsalg

Tak for dit svar. Dejlig med ros i det nye år.
Godt nytår til dig:-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig behandling af ordre og…

Hurtig behandling af ordre og forsendelse af bestilte skridttæller . Der var også retur labels med trods det lille beløb skridttæller kostede.
Vh Per christensen

30 de dezembro de 2025

Resposta da Seniorsalg

TAK for din bestilling og din tilbagemelding. Godt nytår

Classificada 1 em 5 estrelas

Paid extra to deliver to home

Paid extra to deliver to home. No notification until it is delivered to parcel shop. I cant get to parcel shop - thats why i paid extra for home delivery. No idea is product is any good as i havent received it.

16 de dezembro de 2025

Hi Michael
Sorry that you had a bad experience with our partner.
You are welcome to contact customer service and we will be happy to resend the package to you.
Merry Christmas/Hanne

Hurtig levering

Hurtig levering. God kundeservice. Svarer hurtigt på mail

11 de dezembro de 2025

Resposta da Seniorsalg

Tak for din søde tilbagemelding. Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Et TEMU-produkt.

Har købt støttestrømper uden fod, jeg er 162 cm høj og IKKE store ben, men strømpen kan på ingen måde sidde som afbildet. Tror det er et TEMU-produkt.
Bliver returneret i morgen.

12 de novembro de 2025

Hej Tove
Vi har mange strømper til forskellige formål. Hvilket produkt er der tale om og har du evt et ordrenummer?
Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice hvor vi kan vejlede.
Beklager du har haft en dårlig oplevelse.

Fel storlek

Beställde en gymboll 65 cm i diameter. Fick ett bekräftelsemail om att de skulle skicka en gymboll 75 cm i diameter. Påpekade att det verkade vara fel storlek. De bedyrade att den var 65 cm. Fick hem en boll i storlek 75 cm, vilket bekräftades av att det stod 75 cm på förpackningen och på bollen och att den uppmättes till 75 cm. Företaget hävdade att trots detta var den 65 cm i diameter.

1 de setembro de 2025

Hej Linda
Vi undskylder fejlen og beklager vi har leveret den forkerte boldt. Du er velkommen til at sende bolden retur og vi sender gerne den boldt med den rigtige diameter.

God service

Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, at få en varer sendt til det rigtige postnummer.
Skrev til dem, og fik straks svar med et telefon nr. Jeg kunne bare ringe, så skulle de nok hjælpe mig.

24 de setembro de 2025

Hej Marianne
Tak for du skriver om din positive oplevelse af vores kundeservice.
Rigtig god weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Defekt vare ombyttet uden besvær 😀

Jeg havde købt en cremepåsmører til ryggen, som det lykkedes mig, at tabe på gulvet. Stangen knækkede. Så skrev jeg en mail til kundeservice, som straks sendte mig en ny uden beregning.

15 de setembro de 2025

Hej Knud
Tak for din dejlige tilbagemelding og rosende ord.
God dag til dig

Venlig, imødekommende og professionel

Venlig, imødekommende og professionel service, af én af deres medarbejder, Hanne Grøn i Seniorsalg.
Jeg kan kun anbefale Seniorsalg, hvis man har reklamation af køb af New Feet sandaler.

10 de setembro de 2025

Hej Hanne
Tak for din tilbagemelding. Dejlig når tingene lykkes og spiller sammen.

Handl et andet sted

Jeg købte et par sandaler i september 2024 og for lidt tid siden begyndte det yderste lag at skalle af. Det er det lag der udgør blomsterne og grunden til at jeg købte sandalerne. Min henvendelse er (efter at have været videresendt til producenten?!) blevet afvist med begrundelsen: BRUGSSLID. Jeg er tom for ord. Så hvis man vil have garanti på sine varer, så gør som jeg gør fremover: handl et andet sted.

26 de agosto de 2025

Hej Karen
Tak for din tilbagemelding.
Beklager meget at måtte afvise din reklamation på baggrund af slid.
Reklamationsret omfatter ikke slid.
Hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Idag fick jag min Original Mckenzie…

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor. Jag rekommenderar starkt företaget Seniorsalg. dk. Bra kundservice och snabba leverans. Jag är mycket nöjd. Cecilia H.

14 de agosto de 2025

Hej Cecilia
Tack för din positiva feedback.
Kul att få beröm för vår hjälp och vägledning.
Ha en trevlig helg.

Glemte at afhente pakke

Glemte at afhente pakke. Seniorsalg ringede til mig da de fik den retur.

Hold da op for en fantastisk kundeservice. De lever åbenbart efter devisen at god service betyder flere kunder i forretningen.

16 de julho de 2025

Resposta da Seniorsalg

Tak for din besked og ros.
Rigtig god weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode varer - super betjening- hurtig levering

Gode varer - super og venlig betjening, hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Birgit Thomsen

29 de julho de 2025

Hej Birgit
Tak for du tager dig tid til at skrive og rose os. Dejligt med positivt anbefalinger.
Rigtig god sommer

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende kundeservice, også i ferietiden.

Købte et par vandrestave hvoraf den ene gik i stykker efter kun 3 dages brug. Sendte et billede af den og oplyste jeg syntes det var dårlig kvalitet. Jeg skrev ikke noget om krav eller penge retur.

Der blev hurtigt svaret at jeg kunne få pengene retur hvis jeg returnerede dem, eller få ombyttet til et par som måske bedre passede til mit behov.

Jeg valgte ombytning, har nu modtaget de nye stave og er en meget tilfreds kunde :-)

25 de julho de 2025

Tak for dit svar :-)
Dejligt du er er tilfreds med vores løsning.
Rigtig god sommer og vandreture til dig og mange tak for din respons.

Classificada 5 em 5 estrelas

En af mine vandrestave gik i stykker

En af mine vandrestave gik i stykker, som var købt for 4 måneder siden.
Jeg fik dem uden problemer ombyttet til et nyt sæt.
Go' service fra firmaet.

26 de julho de 2025

Hej Anne
Tak for din tilbagemelding.
Dejligt du kan komme ud at gå her i det gode vejr.
Tak for din positiv tilbagemelding.
God sommer

Fremragende og troværdig.

Jeg købte sandaler, de bedste jeg længe har haft.
Jeg var i kontakt med kundeservice to gange, hvor jeg fik hjælp af en meget venlig medarbejder.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle der. Og de har mange gode produkter.

23 de maio de 2025

Resposta da Seniorsalg

Mange TAK for den varme anbefaling.
Det betyder meget for os:-)
Hanne

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais