Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik in deze 5-daagse challenge heb geleerd. De duidelijke, leuke en inspirerende uitleg heeft me eindelijk het gevoel gegeven om mij toch te verdiepen op de technie... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb meegedaan aan de Black Friday Challenge om een Meta campagne op te stellen voor een BF actie. Meta Ads was compleet nieuw voor mij, maar stap voor stap meegenomen in dit proces en ontzettend... Ver mais
Ik ben heel erg goed geholpen door Mark Bongers, maar de hoeveelheid werk die ik op me genomen heb was toch wel overweldigend. Met als gevolg zeer weinig slaap en uiteindelijk alles wel in orde gekreg... Ver mais
Mark Bongers van Shake Group spaart kosten noch moeite om nieuwe klanten te introduceren in de online marketingwereld. Hij heeft zelfs in de aanloop naar Black Friday een Challenge op poten gezet waar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Niets ontwikkelt zo snel als het vakgebied online marketing. Mark Bongers Academy - vanaf 2023 Shake Academy - helpt jou als (online) marketing professional om je vakkennis volledig up-to-date te houden. Dit doen wij door je mee te nemen in de nieuwste vakontwikkelingen die continu worden aangestuurd door de dagelijkse innovaties bij grote techbedrijven als Meta en Google.
Informações de contacto
Loopkantstraat 11, 5405NB, Uden, Holanda
- 0413-395200
- support@shakeacademy.nl
- shakeacademy.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Volgens mijn mening een echte aanrader!
Ik ben al jaren klant bij Mark Bongers. Eigenlijk bijna vanaf dat hij voor zichzelf gestart is. Of het nu een betaalde cursus is of een gratis webinar, de inhoud is altijd waardevol en helpt je verder. Gelukkig kun je hier ook geholpen worden als het verder gaat dan basis kennis. Ik raad de Shakeacademy (Mark Bongers) dan ook aan als je meer uit jezelf en je bedrijf wilt halen.

Resposta da Shakeacademy
Super duidelijk training met veel…
Super duidelijke training met veel waardevolle informatie. Wanneer je met een vraag zit wordt je meteen geholpen. Een echte aanrader!!

Resposta da Shakeacademy
Shake academy is een aanrader!
Shake academy is een aanrader. Een sterk team, uiterst bekwaam in digitale marketing.

Resposta da Shakeacademy
Een agency met veel kennis
Altijd open om te helpen met goede inzichten en kennis op het gebied van online marketing. Keep it going!

Oplichting
Oplichting
Markje Bongers !!!
Pasop mensen voor de firma

Shake Academy Webinar
Zojuist een webinar van de Shake Academy gevolgd. Ze nemen écht de tijd voor alle vragen. Er werd ook, zoals meestal het geval is bij webinars, een aanbod gedaan. Maar er werd op geen enkele manier druk uitgeoefend. Mark sprak met een rustige stem. We werden gewoon heerlijk ondergedompeld in een berg aan bruikbare informatie.

Een erg interessante training
Een erg interessante training. Duidelijke heldere uitleg. Voelde echt dat er de tijd voor genomen werd.

Alleen maar uit op geld
ze hebben een behoorlijk misleidend/oplichting mail uitgestuurd betreffende hun seminar op 19 juli. Het is van de zotte dat jullie zo omgaan met jullie klanten en vervolgens gewoon geen compensatie geven(met andere woorden GELD TERUG!) maar gewoon de schouders op halen met een geautomatiseerd berichtje dat de eigenaar beperkt beschikbaar is wegens een vakantie tot 14 augustus terwijl hij de seminar zou geven op 19 juli! Na zoveel geklaag van mensen zou ik ook op vakantie gaan en geen mails beantwoorden. Echt schofterig. Voor de mensen die het willen weten, ik wil best de inhoud van de mails met jullie delen die uitgestuurd was. Plus het 'per ongeluk' lekken van info van andere cursisten omg, het houdt niet op gewoon.

Resposta da Shakeacademy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.