God service her. De fulgte opp samtlige henvendelser, dog det tok noen dager. Det forstår jeg godt kan skje, så det lever jeg fint med. Brukte returordningen, og det fungerte sømløst, noe som er super... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har sagt en gang si ifra avbestilling og likevel du null respekt ! Stopp send meg! Din ansvar som jeg har vært si ifra av en gang STOPP.
Kjøpte joya sko herre. Kvalitet. God demping. Stabilitet..veldig fornøyd med denne spesielle sko..sko prisen var helt bra. Anbefaler.
Jeg bestilte to par sko og fikk dem etter kort tid. De var litt for store, så jeg returnerte dem. Brukte den medfølgende postlappen. Fikk pengene på konto etter noen dager. Alt fungerte veldig bra.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Shooz & Stuff, en del av importørselskapet Why Not AS, gjør det enkelt for deg å finne dine ideelle sko – uansett hvor du bor i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av modeller. Vår løsning sikrer at du alltid får tilgang til et mangfold av sko tilpasset dine behov, uten å måtte reise langt eller lete lenge. Enten du handler lokalt eller benytter vår direkttjeneste, fokuserer vi på å gjøre shoppopplevelsen din enkel og tilgjengelig. Med Shooz er det alltid mulig å finne det perfekte paret, hvor som helst i landet. Besøk shooz.no for å utforske utvalget eller bestille direkte – vi leverer komfort og stil rett til døren din!
Informações de contacto
ROLF WICKSTRØMS VEI 15, 0484, OSLO, Noruega
- 99 15 01 48
- otto@whynot.no
- shooz.no
Não respondeu a opiniões negativas
Veldig raskt levering og godt utvalg av…
Veldig raskt levering og godt utvalg av Joya sko
Kjøpte joya sko herre
Veldig kjapp levering og god rabatt på…
Veldig kjapp levering og god rabatt på skoene jeg skulle ha.
Ekstrem rask levering!
Ekstrem rask levering!
40 timer etter bestilling kunne jeg hente skoene på nærmeste hentested, og Rockport skoene passet perfekt!
Rask levering
Ekstremt rask levering
Ekstremt rask levering, vanntett forsendelse i original emballasje og eksakt det jeg bestilte.
Har enda ikke mottatt min bestilling!!!?
Skorne kom veldig kjapt og passet…
Skorne kom veldig kjapt og passet perfekt.All good
Jeg har sagt en gang si ifra…
Veldig fornøyd med kjøpet
Veldig fornøyd med kjøpet, og at de har stor kompetanse om det de selger og kunne svare på spørsmål. Kjemperask levering i tillegg, pakken i posten samme dag som jeg gjorde bestillingen.
Komfortable og praktiske sko
God oppfølging,kjapp levering
Skaffa meg et skonummer 48 som ikkje var i sortiment. God oppfølging,kjapp levering
Ikke mottatt enda
Very quick and excellent service as…
Very quick and excellent service as well as great products!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.