Ik had tuinklompen besteld en deze vielen qua maat kleiner uit dan gedacht. Zonder problemen werd er meteen een nieuw paar opgestuurd in een grotere maat. Ik werd telefonisch te woord gestaan door een... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pakket was snel geleverd Ik had een honden speeltje besteld deze bleek kapot te zijn. Ik had een mailtje gestuurd waar ze snel op reageerde en ik een nieuwe geleverd krijg top service
Ik heb een paar weken geleden 2 cadeautjes gekocht voor Sinterklaas. Een cadeautje puzzel gisteren gekregen te laat voor Sinterklaas het andere de knutseldoos nog niet gekregen het is wel al be... Ver mais
Ik vind de site overzichtelijk, de verzending is netjes en snel! Klantenservice is uitermate lief! De producten zijn geweldig! Wij verblijven elk jaar op het park en de mensen daar zijn altijd vriende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Van Hoorne Shop is een online speelgoedwinkel en onderdeel van de Van Hoorne Groep. Met een groot assortiment speelgoed van populaire kindermerken als Fien & Teun, Mike & Molly, Stip de Pony en meer maken zij het mede mogelijk voor kinderen om beleveniswerelden te creëren en plezier te maken met hun favoriete idolen. Kids Toys World maakt speelgoed een belevenis!
Informações de contacto
Polderweg-oost 5, 2973AN, Molenaarsgraaf, Holanda
- 0184726686
- info@kidstoysworld.nl
- shop.vanhoorne.com
Não respondeu a opiniões negativas
Het bestelde werd zeer snel geleverd
S,avonds om 11 uur besteld
S,avonds om 11 uur besteld, de volgende dag was het pakket er al.
Snelle en nette service
Snelle en nette service! Ook leuke producten met een goede prijs.
Leuke prijs voor Fien pop en ook snel…
Leuke prijs voor Fien pop en ook snel geleverd.
Fien en Teun producten besteld
Wij bestelden producten van Fien en Teun. Overzichtelijke website, mooi aanbod. Eenvoudig om te bestellen. Vlotte levering.
Wat ik jammer vind: De prijzen op de website verschillen soms behoorlijk van de prijzen in het vakantiepark/avonturenboerderij.
Uiteindelijk netjes opgelost, prima
Onze bestelling met 2 knuffels werd begin vorige maand niet geleverd door PostNL. De klantenservice van PostNL is schandalig slecht, daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Daarna contact gezocht met de webshop, daar hoorden we eerst ook weinig van, na 3x contact te hebben gezocht uiteindelijk netjes opgelost door ze en heeft ons zoontje eindelijk reserveknuffels van zijn favoriet.
Prachtige houten poppenwagen met pop.
Prachtige houten poppenwagen met pop.
Snelle levering....
Moeizaam contact met de klantenservice…
Moeizaam contact met de klantenservice op de website, daardoor geen antwoord op vraag kunnen krijgen en blijkt het bestelde artikel niet te voldoen. Ook op mijn mail nog geen reactie gekregen. En de kortingscode die we hadden ontvangen na verblijf kon nergens ingevuld worden op de webshop.
Makkelijk te bestellen snelle levering
Fijne service en snelle levering
Fijne service en snelle levering! Super leuke spulletjes voor mijn dochter van Fien en Teun. Ze is er helemaal gek op!
Helemaal Top!
Goed en vlot
De kinderen vinden het geweldig om zich…
De kinderen vinden het geweldig om zich zo te verheugen op het komende weekendje.
Zo worden ze goed voorbereidt. Ik vond het zelf ook een geweldig mooi pakket.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.