Jeg kjøpte en svart Delsey Egoa Stor Duffelbag med hjul 103 Liter. Jeg har ikke testet den ennå men bagen er veldig fin, ser solid ut og er helt som forventet. Jeg nevner også at jeg fikk den kun ett... Ver mais
A empresa respondeu
Beste servise jeg har fått fra shoppingvogner.no . Skulle bestille hjemme levering , men betalt jeg direkte uten sjekke leveringsmåter . Så sende jeg e-post til kundeservice . Da fått jeg raskt tilb... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpte før jul en veldig flott toilettvæske i skinn av den rette størrelsen for alt ein trenger på weekendtur eller lengre ferie. Kvaliteten er utmerket og ikke minst prisen for dette produktet er v... Ver mais
A empresa respondeu
Første gang jeg handler her, valgte butikk pga best pris på bestillingstidspunkt. Bestilte koffert i "julerushet" en formiddag samme uke som julaften med levering til post i butikk. Kofferten dukket... Ver mais
A empresa respondeu
Shoppingvogner har et bredt utvalg trillebager, kofferter, sekker, vesker, lommebøker og kortholdere - Kjente merkevarer, god kvalitet og gode priser! Kjøp på nett, velg hent i Kongsvinger - eller få varene sendt hjem!
Kongevegen 12B, 2211, Kongsvinger, Noruega
Não respondeu a opiniões negativas
Kjøpte koffert for på grunn av god pris. Utover bestilling bekreftelse så har jeg ikke sett noe til kofferten. Jeg har forsøkt å sende dem melding, og spurt om når den kommer, men ingen svar.
Fantastisk god fagkunnskap, god veiledning , og service, gode produkter og gode priser
Meget god service og ny vare da min opprinnelige bestilling ble rota bort av transportør. Handler gjerne igjen her.
Litt pinglete/burde hatt ett feste i bånn-den faller lett ut. Ellers grei og lett trillebag.
Litt problemer i starten, men du magiske verden for en service og oppfølging etterpå. Helt fantastisk
Unngå. Hjelper ikke med tilbud på varer, når de ikke har varen eller kan skaffe den. Det ser ut som de har masse varer på lager, og det går an å bestille, men de har ikke varer.
Det har gått 6 arbeidsdager siden jeg bestilte kofferten og den har ikke blitt sendt ennå. De gir ikke noen oppdatering og svarer ikke på e-poster.
I cannot give a higher rating as the goods have not been delivered and nobody is replying to my email.
I don't even know if the case has been dispatched.
As this is a Christmas gift if I don't hear by tomorrow I will cancel and buy an alternative.
Det oppsto en feil i bestillingen, men med fantastisk service og kjapp leveranse, ordnet det seg alikevel. Anbefaler!
Jeg har enda ikke mottatt forsendelsen etter ca 4 uker. 8622268004
Jeg bestilte en koffert som var bestillings vare. Hyggelig og trivelig kundeservice som bekreftet dato for levering av koffert.
Tok personerlig kontakt med kunden, det er bra service
Lett å bestille og varen kom veldig kjapt.
Jeg bestilte en sekk, som skal være julegave, fra dere for flere uker siden. Har ennå ikke mottatt noen sekk eller informasjon om at den er sendt. Må ha den i hus før 20.12.
Det var enkelt å handle og det har so mange måter å betale på. Da ble varene levert i tide. Fornøyd kunde👍!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.