Jag ringde min kommun för att få hjälp med denna svarta trådkorg till min Fars rullator. De fanns bara en telefonsvarare som meddelade att de hade slut på telefontiden😤😲skandal! Googlade och hitt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Ver mais
Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.
Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.
Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.
Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.
Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Köpte en träkäpp till min far
Köpte en träkäpp till min far. Den första fick transportskador. Mailade shoppo.se och fick ett snabbt och bra bemötande. Dom skickade en ny omgående.

Resposta da Shoppo
Jättenöjd o leveransen funkade perfekt.
Jättenöjd o leveransen funkade perfekt.

Kilkudde
Snabb leverans och skön kudde att sitta på enda nackdelen är att jag skulle vilja ha den lite bredare.

Resposta da Shoppo
Vikt och rörligheten i begränsade ut…
Vikt och rörligheten i begränsade ut rymmen. Lätt att transportera/stuva i tex bagage utrymme.

Utmärkt toalettsits
Utmärkt toalettsits! Lätt att montera och utmärkt för de behov som vi hade för att komma högre upp på en för låg toalett. Lättare att resa sig numera!

Bra höjd på toalettförhöjningen
Bra höjd på toalettförhöjningen, men tyvärr ”minskas hålet”, försvårar torkningen av underlivet. Behövs en rejäl vridning av ryggen eller hjälp. Bra och snabb leverans.

Resposta da Shoppo
Det var att denna Rollator var mycket…
Det var att denna Rollator var mycket större och stabilare och särskilt dom stora hjulen mycket än min förra rollator. L F

Resposta da Shoppo
Det vikbara delen viks framåt…
Det vikbara delen viks framåt (opraktiskt) istället för bakåt. På vår andra Rolser viks den vikbara delen bakåt.
Leveransen skulle ske till närmaste Postnords paketutlämningsställe. Det närmaste för oss ligger ca 150 mtr bort på Kopparmöllegatan i Hbg. I stället levererades det till Preem på Ängelholmsvägen ca 1 km bort.

Resposta da Shoppo
Snabb leverans och precis vad jag…
Snabb leverans och precis vad jag behövde både höjd och utförande. Väldigt nöjd

Behöver träna mina knän
Behöver träna mina knän. Ett bra och enkelt sätt att träna. Apparaten liten och lätt. Komfortabel

Resposta da Shoppo
Lätt att beställa och snabb leverans.
Lätt att beställa och snabb leverans.
Paketet var trasigt men det beror nog på Postnord. innehållet var helt. Gåstavarna ser jättebra ut.2024

Resposta da Shoppo
Fantastisk komination av rollator och rullstol!
En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tydlig bruksanvianing. Det tar en timme eller två innan det är helt klart. Men sedan är enkelt att "konvertera" den från rollator till rullstol, och omvänt!