ShopUSA Opiniões 3494

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

We are also having problems getting a delivery... no way to contact them by phone. they don't respond to emails. this is a scam? and I know that ShopUSA denmark will say "that is ShopUSA"--> but you... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

UPDATE: Finally shipment on it's way. Thought about dropping to 1 star after the unidentified character in Denmark questioned my integrity,but that would be unfair to Margaret in the US who did the wo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt ShopUSA til at få dele hjem til min veteran MC flere gange og en vintage elektrisk guitar en enkelt gang og i alle tilfælde har jeg modtaget super fin service. Kundeservice er veloriente... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I am very satisfied with the services of this company! Package came from USA to Poland in less than one week. Despite it was very heavy (20 kg) I didn't pay much for airplane transport. I was worried... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entregas e correio

Escrito pela empresa

Hos ShopUSA får du din egen personlige amerikanske adresse og dermed adgang til alle de amerikanske webshops - også dem, der ikke sender pakker ud af USA. Vi klarer alt det praktiske med fragt, told og moms for dig. Opret din profil i dag og shop løs i de amerikanske webshops.

Fragtgaranti

Lavere fragtpriser end størstedelen af de amerikanske webshops.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

ShopUSA løfter ikke deres opgaven...

Jeg har købt kort gennem SHOPUSA og har forsøgt at returnere dem siden dec.
ShopUSA har ikke kunne sende den retur til afsender inden for fristen og nu sidder jeg med en pakke og en lagerleje, som jeg skal betale for... Pga. dem...

*Opdatering*
I modtog godt nok pakken d. 17/11, men den kom ikke op som modtaget i jeres system, før jeg tog kontakt til jer(29/11) og I rettede det.
Efter dette fandt jeg ud af hvor meget det ville koste at sende det til Danmark og derfor skrev jeg til jer 21/12 om at jeg ville returnere pakken til sælger. I svarede:"SHOPUSA er som du måske allerede er bekendt midt i en flytning, vi vil selvfølgelig gerne være dig behjælpeligt så snart vores returfunktion er op at køre igen i starten af det nye år.". Derefter kom der ingen kontakt fra jeres side før jeg skrev d. 8/2, hvor det var alt for sent at returnere pakken til den oprindelige sælger... Hvilket var penge direkte ud af vinduet for mig.
Jeres fejl, men ikke jeres ansvar???

2 de março de 2022

Hej Lasse,
Det er jo ikke korrekt,
Din pakke blev modtaget på vores gamle terminal d. 17/11, du havde derfor næsten en måned til at få pakken returneret til sælger inden vi flyttede til Atlanta.
Vi har været allerede været i dialog med dig tidligere og foreholdt dig det samme, vi står derfor uforstående over din anmeldelse her på Trustpilot . Mvh ShopUSA

Classificada 1 em 5 estrelas

ShopUSA - elendigt fragtfirma! Dumpet!

Min oplevelse som kunde hos ShopUSA har været under AL kritik!

1) Min ordre hos ShopUSA blev igen og igen ramt af forsinkelse.
2) ShopUSA opfordre i deres FAQ til at: "Det er vigtigt, at din forsendelse er pakket forsvarligt fra sælgeren i USA". Netop derfor har sælger af mit produkt pakket varen godt ind. Den indpakning vælger ShopUSA så at tage mit produkt ud af og sende det videre UDEN indpakning. Med det resultat at jeg modtager et beskadiget produkt.
Det er UNDER AL KRITIK!!!
ShopUSA benægter at have gjort noget forkert og vil ikke erstatte noget. Det på trods af at det er DERES FEJL og at jeg har betalte for en FORSIKRING som netop skulle dække skader under fragt!!

Verdens mest uduelige fragtfirma!

Advarsel til andre: Hold jer lang væk fra dette firma!

Update til ShopUSA kommentar:
Sådan en omgang løgn og sludder! Varen ER jo beskadiget! Og det har jeg skrevet til jer!
Sælger i USA har sendt varen til jer i en papkasse, for at beskytte det - i øvrigt fuldt ud jf. jeres betingelser, hvor i anbefaler at varen er pakket forsvarligt ind.
Den papkasse har bevidst valgt at tage varen ud af og sendt den videre blot med tyndt papir omkring. Der er en grund til at en vare sendes i en kasse og IKKE bare pakket ind i tyndt papir!
Det må i gøre noget ved!!

28 de fevereiro de 2022

Hej Lars
Vi beklager meget, at din forsendelse har været ramt af forsinkelse i transitten fra USA til DK.
Vi gør alt, hvad vi kan. Men det er desværre ikke alle processer, vi kan styre herfra.
Det er rigtig ærgerligt, at din kasse som varen lå i, har fået lidt slid på hjørnerne i transitten fra USA til DK.
Vi er dog rigtig glade for, at selve varen ikke er blevet skadet jf. din bekræftelse på dette, ved din henvendelse til vores kundesupport.
Vi kan derfor desværre ikke tilbyde dig erstatning, da varen ikke er blevet beskadiget.
God weekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu må jeg lige skrive lidt

Nu må jeg lige skrive lidt. Ja der kan være udfordringer med at få pakkerne frem men det er altså ikke altid ShopUSA skyld. Jeg har brugt dem super mange gange og jeg har altid fået mine ting. Har ikke nogen grundt til ikke at fortsætte. De svarer altid når man forespørger om status. Tiderne med at få pakker har ændret sig lidt efter Coronaen har holdt sit indtog. Færre fly giver flaskehalse og højere priser. Det var nok det eneste jeg kunne ønske mig at priserne kunne komme ned på hvad de var før Corona. Jeg får for det meste store pakker hjem så der er konkurence dygtigt med andre selskaber jeg har brugt.
mvh Peter

Hej Peter,
Mange tak for den fine anmeldelse og det flotte stjernedrys. Venlig hilsen ShopUSA

Det værste firma!!!

Det værste firma!!!

Har handlet for adskillige 1000 kr igennem jer og det er ALDRIG lykkedes at få mine vare til tiden…

Har bestilt noget i slut oktober til en pæn dyr fragt pris for at det skulle komme inden for 14 dage…..? Jeg mangler stadig min pakke? ( 4 måneder )🤐

Får man så tilbage betalt nogle af pengene fra sin ellers dyrt betalende fragt… nej nej nej og det er da også coronas skyld…

Til jer der ville handle igennem SHOP USA, et godt råd: lad vær… det er hurtigere og billigere bare selv at tage flyveren😅🖕🏽

Bæ firma!

Resposta da ShopUSA

hej Jannick Du har tilegnet dig en vare som ikke tilhører dig og trods gentagne henvendelser svarer du os ikke?

Dumpet!

Dyr løsning, derudover skal du ved ShopUSA også betale ekstra for forsikring, hvilket jeg normalt ikke ville tænke var nødvendigt hvis du fik sendt direkte fra et velanset firma.

Holder ikke deres tidsplan, pt. Forventer de først at sende pakken med skib 3 måneder efter modtagelsen.
 Deres eneste svar på det er at jeg nu, efter jeg selv har skrevet, kan betale dem flere penge for at få sendt det med fly. Det er umuligt at få en hæderlig status på din forsendelse fra deres hjemmeside.

ShopUSA modtager gerne priseksempler fra andre løsninger, men matcher ikke prisen.

Det eneste gode ved shopUSA er at de er hurtige til at svare på henvendelser. Det er dog ikke meget værd med den elendige service de leverer.

Få sendt direkte, ved mindre du virkelig ikke kan.

Kære Lau Lautrup
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke er tilfreds.
ShopUSA har flere muligheder for fragt af varer fra USA, herunder blandt andet fragt med skib som du har valgt, ser vi.
Vi skrev netop til dig at der er ekstremt pres på container-fragten pt. grundet den aktuelle verdenssituation, og at du selvfølgelig er velkommen til at skifte til fragt med fly ., hvor leveringstiden er langt kortere men også dyrere.
Det har du dog ikke ønsket.
Mvh ShopUSA

Classificada 4 em 5 estrelas

A bit expensive but delivers to promise

At first it seems a bit expensive, but the service involves a lot of handling, customs declaration, and shipping. And more importantly the item I had shipped through came through almost on time despite the complexity.

3 de fevereiro de 2022

Hello Morten,
Many thanks for the 4 great stars. We can recommend you to send several packages at a time and get multi package advantage on the shipping price.
Kind regards ShopUSA

Classificada 1 em 5 estrelas

Ser nok aldrig min pakke

Kan se at jeg ikk er den eneste der ikke har modtaget min forsendelse (W226780), Da jeg kontaktede Shopusa, for at efterlyse min pakke 23/12, fik jeg den besked at den straks ville blive eftersøgt, efterfølgende d. 27/12 bad jeg om en skriftelig konfirmation af at den også var eftersøgt og fik da også en mail på det. Men den 3/1 bad de om at få fremsendt fakturaen, så de kunne lave en reklamation og oprette en sag hos forsikringsselskabet, så jeg må formode at de ikke lavede en sag allerede 23/12, så det må betragtes som pænt uprofessionelt
Jeg udbad mig yderligere dokumentation for at pakken rent faktisk var ankommet til GLS, dette burde kunne dokumenteres ret nemt da alle pakker formentlig scannes før afsendelse fra USA, det har så vist sig at Shopusa er ret uvillig til at dokumenter at de har håndteret pakken korrekt og den er da heller ikke ankommet til GLS.
Jeg kan derfor kun gisne om at der er lavet en eftersøgning, da det jo er billigere for dem at gøre ingenting (jeg tegnede ikke ekstra forsikring), så gætter på at de nu i bedste fald skriver tilbage om 60 dage efter en meget hård eftersøgning ikke har kunnet finde pakken.
For mig er det selvfølgelig ærgeligt at pakken er væk, men måden min henvendelse er taklet på og den fuldstændig uvilje der er for at dokumenter at tingene er foregået korrekt er fatal
Det burde i 2022 være en formsag at udvise gennemsigtighed, men åbenbart ikke hos Shopusa

Så jeg kan da kun opfordre til at Shopusa, fremsender dokumentation på at pakken har forladt usa og til hvilken destination, mit bud er at den er fejlsorteret og dermed røget til et andet land
Det kunne være interssant at se en statistik på, hvor mange pakker der forsvinder og hvor mange det lykkedes shopusa at genfinde

Hvis min pakke mod forventning dukker op, så vil jeg selvfølgelig i retfærdighedens navn opdater min anmeldelse

Svar til Shopusa:

Til gengæld er jeg ikke overrasket over jeres svar, jeg har på intet tidspunkt beklaget mig over en evt. erstatning, men derimod at i på intet tidspunkt har vist viljen til at del de informationer i måske/måske ikke har, mit bedste bud er at i ganske enkelt ikke har processerne på plads og dermed ikke en egentlig afgangs scanning fra usa og modtage scanning i danmark, så hvis i vil forholde jer til den egentlige kritik så fremsend fuld dokumentation for at i faktisk har læsset pakken på flyet til Danmark og at GLS også har fået den overdraget og det burde bestemt ikke tage 60 dage, selv om i har lov til at bruge 60 dage.
Så har i processerne på plads så bevis det!

Nb: til dem der ikke ved det, så er den erstatning som shopusa henviser til ca. 70 dkk pr kilo, men det er som også nævnt ens egen sag, hvis man ikke tegner deres forsikring. Men det gør også at insitamentet for at shopusa gør ret meget for at finde en forsendelse, ikke er ret stor, da det er markant billiger at lade være og de vil jo som bekendt ikke dokumenter, hvad der foregår

Og så lige en opdatering på romanen om min forsendelse
For et par uger siden kom det pludselig frem at ShopUsa som tænkt ikke havde styr på pakkerne, de havde simpelthen sendt den til det nye distributions center og ikke til Danmark, så kom der en ny forsendelsestid 17/1 og pakken skulle så være fremme 27/1, det er nu ændret til 31/1, gætter på at de nok ikke lige synes de skulle sende den med første fly. Så min pakker er nu længere tid om at komme til Danmare med fly, end hvis jeg havde valgt skib, det er jo ved at udvikle sig til en lokal revy, det ender vel med at de ikke er fundet alligevel

6 de janeiro de 2022

Hej Jakob,

Vi undrer os over dit indlæg,

ShopUSA skrev til dig " hvis pakkerne ikke lokaliseres indenfor forsikringsfristens udløb på de berammede 60 dage ( jfr.. ShopUSA´s FAQ ) vil der blive taget stilling til erstatning "

Du har aktivt fravalgt vores forsikring.
Der er automatisk tilknyttet forsikring af alle ShopUSA´s forsendelser.

Fravælger man det automatiske valg af forsikring, som du har, vil man blive tildelt erstatning i forhold til en NSAB,
også er anført under vores salgsbetingelser.

Altså er du dækket under alle omstændigheder, kun dit eget fravalg udgør forskellen i forhold til dækningen af dine udgifter, hvis pakken ikke lokaliseres inden for de berammede 60 dage.
Mvh ShopUSA

Min pakke er væk

Opretter en ShopUSA konto og får sendt en pakke til Pensylvania d. 8. december. Får en mail om, at pakken er modtaget med et fint billede, hvor jeg skal vælge hvordan fragten skal foretages til DK. Jeg vælger samme dag en ekspres levering med fly fordi, at de skriver at de har daglige flyvninger for ekspres fragt, og at disse er fremme på 2-3 hverdage.
Den 13. december kan jeg se, at fragtbeløbet er trukket fra min konto, men kan ikke se status under tracking. Skriver til DK supporten og får besked dagen efter, at de vil undersøge sagen på terminalen i Pensylvania. Hører intet de næste par dage og skriver defor igen for, at få en status. Samme svar, dvs. de afventer besked fra Pensylvania.

Jeg giver klar besked om, at jeg netop betalte en dyrere fragt for, at modtage min pakke hurtigt, men får nu ikke længere svar... Ringer til dem nogle dage efter og får fat på en medarbejder som fortæller det samme som jeg har fået fortalt i mailen og, at de stadig afventer status fra USA, denne medarbejder kan ikke gøre mere, da sagen ligger hos en anden..!?

Jeg vil bare gerne vide hvor min pakke er og hvis den er forsvundet, så må I erstatte pakken, fragt og forsikring som jeg også har tilkøbt.

Det er på ingen måde iorden og hvorfor skal man rykke jer hele tiden? Ved godt, at I i mellem tiden har skiftet terminal til Atlanta, men det mig som kunde fuldstændigt uvedkommende. Kom ind i kampen og tag ansvar!

Opdatering: Nu skriver I at I godt forstår jeg er utilfreds med Fedex... Jeg har kun handlet hos ShopUSA, hvem I bruger som underleverandører, er mig helt uvedkommende. Bare lige for, at være helt på det rene... Det er ShopUSA jeg er utilfreds med.

Opdatering 28. dec.: Stadig intet nyt. ShopUSA kan ikke fortælle hvor pakken er... Det er en joke!

Opdatering 6. januar: Har intet hørt eller modtaget min pakke...

Opdatering 1. feb.: Modtog min pakke lørdag d. 29. januar...

21 de dezembro de 2021

Hej Farakh,
Tak for dit indlæg, vi forstår udmærket at du ikke er tilfreds med Fedex. Vi er allerede i gang med at undersøge hvorfor din FedEx express pakke ikke er ankommet som forventet. Mvh ShopUSA

Classificada 1 em 5 estrelas

Fint koncept, men ikke særlig attraktivt i virkeligheden

Jeg kan godt lide konceptet, men selv den "billige" fragt er for dyr i mine øjne, især hvis man også kigger på leveringstiden. Jeg har bestilt gennem dem en gang, hvor jeg købte vitaminpiller og proteinpulver og det kostede 890 DKK med den billigste fragt. Jeg har senere genbestilt den samme ordre, fra det samme firma og fået det sendt direkte hjem til mig. Det tog lige under 2 uger og det kostede mig kun 54 DKK. Som sagt synes jeg konceptet er fint, men det er ikke særlig attraktivt i virkeligheden.

11 de dezembro de 2021

Resposta da ShopUSA

ShopUSA har bedt Trustpilot om flere oplysninger da vi ikke kan identificere kunden

Classificada 1 em 5 estrelas

Har nu brugt dem flere gange ...

Har nu brugt dem flere gange , og synes ikke deres kundeservice er tilfredstillende.

Så ringer vi ind for at snakke om de beløb ikke fremgår af de faktor vi kan se ind på vores kunde profil.

Og snakker med en derinde fra :

Som siger til mig med ironisk tone fald
( Det er da også synd for dig ) .

Synes ikke man kan tale sådan til kunder, og gøre nar af sine kunder på den måde.

10 de dezembro de 2021

Resposta da ShopUSA

Hej David Vi kan se at du allerede har en igangværende forespørgsel hos os, vi mangler dog lidt mere information fra dig.
Til venlig information fremgår moms selvfølgelig på alle vores faktureringer til kunden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Rigtig god og genial løsning men jeg…

Rigtig god og genial løsning men jeg har oplevet et par gange at skulle kontakte kundeservice for at mine ordre blev behandlet.

9 de dezembro de 2021

Tak for din anmeldelse,
Det er korrekt, vi har været i kontakt med dig et par gange.
I sådan et tilfælde er det nemt at man blot kan kontakte vores danske support. Vores danske support var da også i stand til at hjælpe dig med det samme,
da din pakke blev indleveret til vores terminal, uden dit kunde id ,og derfor ikke identificerbar straks .

Classificada 1 em 5 estrelas

Fantastisk koncept i teorien. Ikke lige så meget i virkeligheden.

Edit: Medlemskab opsagt feb. 2022.

Jeg er vild med ShopUSAs koncept og er premiummedlem, men overvejer at opsige mit abonnement. Jeg shopper en del i USA, så det kan betale sig økonomisk. Men der har været nogle bump på vejen. Jeg synes tit af de billeder man modtager fra terminalen er ret utydelige og ønsker man bedre fotos, skal man betale $5. Jeg har også oplevet af en gratis gave ikke var vedlagt i pakken og at en weekendtaske blev forbyttet på terminalen og jeg i stedet modtog en guitartaske. Kundeservice fik dog lokaliseret min taske og bestilt afhentning af fejlleverance. Dog blev der oplyst forkert dag for afhentning og jeg sad hjemme og ventede en hel dag på afhentning. Kundeservice er som ofte også hurtige til at svare på henvendelser, men de er ret tunge at danse med ift. kommunikation. Ofte svares der meget overfladisk og spørgsmål besvares ikke altid, hvorimod at oplysninger som man ikke har bedt om eller spurgt ind til, bliver kommunikeret til en. Jeg spurgte eksempelvis ind til en sampakning, som havde været længe undervejs og jeg blev derfor bekymret for om en af mine pakker var bortkommet, men jeg blev oplyst at der var travlt på terminalen - hvilket er helt forståeligt i disse tider, men her kunne det have været rart med besked på hjemmesiden - og at der i øvrigt ikke var nogen flyafgang følgende fredag grundet Thanksgiving. Det sidste havde jeg allerede læst i en popup besked på hjemmesiden så dette var en ret ligegyldig oplysning. Ligesom det var en ligegyldig oplysning at min sampakning var “under behandling”, for det kunne jeg også selv læse under min profil. Efter 9 dage var min sampakning endelig klar, så jeg gennemgik nøjsomt mine ordrer og tog screenshot af mine kvitteringer. Desværre gik der et eller andet teknisk galt, så ShopUSA havde vanskeligt ved at identificere hvilke kvitteringer, som hørte til hvilke webshops og kontaktede mig derfor på mail og gjorde opmærksom på problemet og bad mig sende kvitteringerne igen på mail, hvilket jeg så gjorde, men dem var der ifølge ShopUSA også problemer med, hvorfor jeg blev bedt om at sende kvitteringerne som pdf.filer enkeltvis. Jeg bad derfor om ikke de ville sende mig screenshots af billederne fra deres skærm og beskrive detaljeret hvorimod fejlen bestod. Dette blev ikke besvaret. Jeg skrev derfor og rykkede for svar, så jeg kunne få min pakke med fredagsflyet, da nogle er pakkerne er julegaver. Men jeg fik samme besked om at sende kvitteringer som pdf.filer, uden at der blev kommenteret på mit ønske om screenshots og beskrivelsen af problematikken. Jeg har hele tiden vedhæftet mine kvitteringer som screenshots (jpg.filer) uden problemer, så jeg undrede mig meget over hvorfor jeg pludselig skulle til at konvertere jpg.filer om til pdf.filer. Noget jeg heller ikke har tid eller overskud med et handicappet barn. Heldigvis kontaktede ShopUSA mig og vi fik gennemgået kvitteringerne over telefonen, så min pakke kunne komme med flyet.
Jeg synes virkelig det er et fedt koncept og der er ingen tvivl om at jeg sparer flere 1000 kr. om året ved at anvende deres service, men jeg er gået i tænkeboks ift. om jeg skal opsige mit premiummedlemskab, for jeg synes det kan være svært at kommunikere med kundeservice og at billederne nogle gange er så utydelige, så det ikke er muligt at se hvad der er i pakken. Jeg tager den endelige beslutning efter nytår. Jeg har en del pakker som enten ligger på terminalen eller er på vej. Hvis det går helt problemfrit med disse, beholder jeg nok mit medlemskab. Ellers tænker jeg, at jeg opsiger det i starten af det nye år. Med en handicappet søn har jeg ikke tid og overskud til at skulle bøvle med fejlleverancer og besværlig kommunikation.
Svar til ShopUSA:
Det korrekt at jeg har oprettet forsendelse af to pakker uden at anmode om sampakning. Det har jeg gjort fordi jeg ikke ønsker at vente 9 dage på konsolidering som sidst og fordi jeg ikke gider bøvle med at skulle sende mine kvitteringer af flere omgange og være dialog med kundeservice, fordi I ikke kan finde rundt i de kvitteringer, jeg har vedhæftet i korrekt rækkefølge og heller ikke vil uddybe eller svare på hvorfor jeg skal sende kvitteringerne enkeltvis som pdf.filer, når det tidligere har været tilstrækkeligt med jpg.filer. I jeres svar på Trustpilot svarer i, i gerne hjælper med det tekniske og dermed implicit at det skulle være mig som havde lavet en fejl. Det er ikke fair at tørre en teknisk fejl af på mig. Jeg kan som nævnt dokumentere fine billeder.
At anmode om nyt pakkefoto kræver stadig kontakt og min hverdag er presset med en handicappet søn. Dette er selvfølgelig ikke ShopUSA skyld, men jeg har virkelig brug for en simpel hverdag og en besparelse på $108 dollars er bare ikke det værd, hvis det betyder at jeg stresse over kommunikation.

3 de dezembro de 2021

Hej Jette Amorsen,
Tak for din anmeldelse,
Dejligt at læse at du er vild med ShopUSA ´koncept.

Vi er selvfølgelig lidt kede af at du ikke er tilfreds med dit Premium medlemskab, da det jo har så mange fordele .

Du skriver at du har pakker på vej, det er helt korrekt. Du har en ordre på vej til levering i kommende uge bestående af 9 pakker.
Den opnåede rabat på de mange pakker var her $108, og den reducerede volumen udløste en yderligere rabat på $61.

Vi undrer os derfor over du efterfølgende har oprettet flere ordrer samme dag med kun én pakke på hver, er der nogen årsag til det ?
Ordrer indeholdende kun ’en pakke, hvilket ikke tilgodeser netop de fordele der er ved at sende flere pakker samlet.

Det er korrekt at vi tager billeder af alle indkomne forsendelser, det er en automatisk fotofunktion og ja - der kan forekomme rystelser så billedet bliver uskarpt.
I tilfælde af at billedet er uskarpt, er det blot at rekvirere et nyt, det er gratis.

Man kan også få terminalen til at pakke alle varer ud, tjekke størrelser, tage billeder af hver enkelt vare osv., denne funktion er dog ikke gratis.

Vi husker den uheldige håndtering af en pakke til dig der blev forbyttet, det blev rettet så hurtigt det var os muligt og undskyldt for.

Har man mange pakker, har man ofte også mange kvitteringer ,og dem kan man altid samle og sætte ind på én gang , vi er forpligtiget til at gennemgå alle kvitteringer så dine pakker kan indfortoldes uden anmærkninger.
Vi er selvfølgelig behjælpelig hvis det volder problemer som det skete her.

Vi er altid til rådighed i de spørgsmål du måtte have til en ingaværende ordre, eller andre forhold der kan være gældende når man anvender ShopUSA´s fragtservice fra USA til Danmark.

Du er velkommen til at kontakte vores support, såfremt du har spørgsmål hertil.

Super

Er supersuper

17 de novembro de 2021

Tusind tak :- )

Classificada 1 em 5 estrelas

Spild af tid efterhånden...

Spild af tid efterhånden....

Køber plast vare i USA, til brug af hylsterfremstilling til dansk politi, køber over 2 omgange (1. pakke med venstre hånds materiale, 2. pakke med højrehånds materiale) og bestiller fragt til dem, og vedhæfter 2 kvitteringer. 1 pakke bliver sendt, begge pakker er told og moms behandlet, 1 pakke ankommer, den anden pakke er pludselige våbendele og skal sende med FedEx, som også toldbehandler og afregner ved ankomst til Denmark. Plus at shop USA lige skal have 132$ oven i den fragt som jeg allerede har betalt.

Ringer til dem, de undersøger.... Ringer igen... Desværre, den skal med Fedex... Hvorfor skal jeg betale det igen så!!! Det var så sidste gang jeg bruger SHOPUSA. Absolut sidste gang...

16 de novembro de 2021

Hej Rasmus,
Vi har akkurat lige talt sammen i telefonen, og står helt uforstående over din triste anmeldelse. det er jo ikke 'pludselige våbendele' men dele der bruges i dette regi, så vi venter blot på et udsagn fra terminalen.
Vh ShopUSA

Absolut elendig kundeservice!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!

Fuldstændig elendig kundeservice fra ShopUSA.

Jeg bestilte d. 23/10-2020 en flaske whiskey, som shopusa skulle sende for mig. Jeg betalte både for forsikring og for at de skulle ompakke min flaske, så den ikke kunne gå i stykker.

Da jeg så modtager min whiskey fredag d. 6/11 er jeg ikke hjemme, grundet en weekendtur. Pakken bliver smidt foran min dør og flasken går i stykker. JEG HAR IKKE KVITERRET FOR MODTAGELSE AF PAKKEN.

Jeg kommer hjem sent mandag aften, finder min ødelagte pakke foran døren, og skriver en klage til dem dagen efter.

Her startede den værste oplevelse jeg som kunde nogensinde har haft.

Gennem de næste 10 MÅNEDER skriver jeg med shopusa. Der er flere gange hvor jeg skriver til dem forgæves, de svarer mig simpelthen ikke. Så efter 2 måneder får jeg et svar om at de har oprettet en klagesag ved fedex. Jeg venter yderligere 4 måneder uden svar. Ringer og skriver til dem, og får til sidst en undskyldning over at de faktisk har glemt mig.

De har i mellemtiden fundet ud af, at de ikke vil hjælpe mig, da jeg ikke har klaget indenfor den rigtige tidsramme, som er 24 timer efter modtagelse af pakken, som jeg IKKE har skrevet under på, at jeg har modtaget.

Jeg prøver at forklare dem, at jeg altså ikke har haft mulighed for at klage, da jeg først har set pakken mandag aften.
Jeg mener derfor at det i min situation ikke har været muligt for mig, at oprette en klage før.

Så selvom jeg har betalt ekstra penge for den forsikring, som de elsker at påpege overfor andre herinde på siden når de ikke har gjort det, så hjalp det alligevel ikke en skid i sidste ende.

Jeg har virkelig prøvet at komme til bunds i den her sag, men har nu fået at vide på mail på en pæn måde, at jeg kan rende og hoppe, og at de ikke har nogen form for interesse i at hjælpe mig.
De har prøver nu at henvise mig til Fedex, da de ikke gider at hjælpe mig mere, selvom jeg har købt en service af deres firma.

Jeg kan kun sige til andre folk, at de skal holde sig langt væk fra dette firma, de er kun ude efter dine penge.

6 de outubro de 2021

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, da vi har jo allerede været i dialog og tonen taget i betragtning, var det forventeligt at du ville skrive på Trustpilot.

Til orientering vil vi rigtig gerne påpege at når trackingen viser en pakke er afleveret, så er det tidsrummet herfra og 24 timer frem man har til at oprette en reklamation og ikke når men kommer hjem efter flere dage.

Fedex afleverede pakken 6 november
ShopUSA modtog reklamationen 10. november

Hverken Fedex eller ShopUSA modtog rettidig anmeldelse inden for 24 timer og derfor blev den afvist.

Hurtig god service

Hurtig god service. Alle pakkerne kom super hurtigt og uden skader.

25 de setembro de 2021

Hej Victor
Det glæder os meget, at du tilfreds med ShopUSAs fragtservice.
Søs

Vær opmærksom!

Har efterhånden fået sendt et par pakker til dk med ShopUsa. Nogle vellykket, nogle knap så.

MEN, vær opmærksom på forsendelser med ShopUsa kan være langt dyrere end ved konkurrenterne (USPS osv) og at told ikke er med i prisen her!! En vare til 100$ kan altså derfor nemt løbe op i 2-300$ før du har den leveret.

22 de setembro de 2021

ShopUSA har bedt Trustpilot om hjælp til at finde ALEX A

Classificada 1 em 5 estrelas

Ansvarsløst skodfirma. Hold jer væk.

Bestilte et tastatur/palmrest til en bærbar. ShopUSA åbner pakken på deres distributionscenter i usa, med en hobbykniv, så voldsomt at kablerne bliver skåret over og dermed er varen ubrugelig. På trods af tydelig fotodokumentation som viser at ShopUSA SELV har ødelagt varen, mener de gudhjælpemig ikke at de er forpligtet til at erstatte noget som helst, da jeg ikke har tegnet ekstra forsikring. Jeg kunne dog få erstatning jf. NSAB 8,3 kr. pr. kg, som de skrev. Da min pakke vejede 1 kg, kunne jeg således få 8 kroner og 30 øre!!! Tak for L... Bruger dem ALDRIG igen og advarer hermed andre...

18 de setembro de 2021

Kære Jan,
Det er voldsomme anklager at fremkomme med.
ShopUSA har ingen chance for at tjekke, hvem der har skåret ledninger over i en pakke modtaget på vores terminal i den tilstand som billedet viser.
Det er kundens eget ansvar at sikre sig, at det billedmateriale man modtager, også står i mål med det som man har købt.
ShopUSA modtager dagligt mange hundrede pakker, heriblandt også pakker fra eBay, som er et uudtømmeligt marked for brugte enheder.
Disse varer er ikke altid i god stand, netop derfor er vores billede materiale yderst vigtigt.
ShopUSA er selvfølgelig forpligtiget til at yde erstatning i forhold til vores gældende betingelser.
Men du har fravalgt forsikring og derfor behandles den som sådan.
Vi tilråder i tilfælde som denne, at man henvender sig til sælger, hvis man vil gå videre med sagen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Generelt er jeg vild med konceptet.

Generelt er jeg vild med konceptet.
Men købte en vigtig gave, som ShopUSA modtog 7/9, og købte ekspress forsendelse med fly (400 kr. for 2-3 dages levering) men pakken ankom først 14/9. Det var noget spild af ekstra penge, og pakken var der ikke på den vigtige dag den skulle være givet,

14 de setembro de 2021

Hej Michael
Vi er selvfølgelig kede af, at din pakke ikke nået frem til din vigtige dag, med 2 dages forsinkelse.
Kan derfor kun beklage forsinkelsen meget på vegne af FedEx, som har håndteret din forsendelse fra USA til DK.
Når man opretter Express forsendelse hos ShopUSA, står det anført, at vi sender kl. 14 (dansk tid) på hverdage.
Transittid står ligeledes anført 2-3 dage på hverdage eksklusive weekend og helligdage.
Du oprettede din forsendelse hos ShopUSA tirsdag den 7/9 efter kl. 14 (dansk tid), pakken blev derfor først sendt fra vores terminal i USA den 8/9.
Leveret til dig i DK tirsdag den 14/9.
Ønsker dig en god aften.
Søs

De smed min pakke væk

- De smed min pakke væk mens den lå på deres eget lager (enten sendt til ukendt modtager eller helt forsvundet)
- Sendte mig en anden persons pakke som jeg hjalp dem med at videresende
- Ledte efter min forsvundne pakke i 20 dage uden nyt
- Da jeg spurgte om nyt tilbød de mig 60kr i erstatning (der var for tæt på 3000 alt inklusiv)
- Mente at den forsikring de sælger også skulle dække tabet af min pakke, selvom pakken aldrig har været sendt til mig
- Efter mægling gennem Center for Klageløsning fik jeg halvdelen af beløbet tilbage

Så køb en forsikring, for de tager ikke ansvar for jeres pakker.

13 de setembro de 2021

Hej Lasse
Vi er selvfølgelig kede af, at din pakke er forsvundet i transitten fra USA til DK.
Som vi har skrevet til dig, har du fravalgt forsikring hos ShopUSA, da du oprettede din forsendelse hos ShopUSA.
Når man fravælger forsikring hos ShopUSA på sin forsendelse, vises en tekstboks, hvori det er angivet:
OBS: Hvis du fravælger forsikring, bortfalder dit erstatningskrav.
Altså er det ikke muligt at få erstattet varer, der er beskadiget eller bortkommet under fragten fra USA til din leverings adresse i Danmark.
Man klikker ligeledes af for ShopUSA* s betingelser ved endelig bekræftelse på oprettelse af forsendelsen hos ShopUSA.
Du vil derfor desværre kun blive dækket jf. NSAB (Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser), herunder pakkens vægt omregnet til kr. 66,64.
ShopUSA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais