Jeg er helt vild med min ring med tre små diamanter på række. Den er så yndig og feminin. Leveringen var hurtig. Inden køb skrev jeg et spørgsmål til Anette, som blev besvaret hurtigt og meget venl... Ver mais
A empresa respondeu
De allersmukkeste smykker i ægte guld og ædelstene i allersmukkeste design🌟 Denne gang fik jeg det allersmukkeste vedhæng i 18 karat guld med ædelsten af London Blue Topas💙 og til min 60 års fødsels... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig trist oplevelse. Vi ønskede smykker i unika til vores 17 års bryllupsdag. Skrev i god tid og havde god kontakt nogle dage. Afventer så at høre nærmere, nu alle detaljer var på pla... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig smukke smykker, har nu to forskellige slags øreringe, og ønsker mig en ring som næste smykke. Hurtig og sikker levering
A empresa respondeu
Hos SIDONA designer og producerer vi ægte, håndlavede og eksklusive smykker – og med 15 års erfaring indenfor smykkebranchen er du altid garanteret et stykke veludført håndværk. Vi benytter kun rene og ægte metaller og ædelstene i vores smykker. Kvalitet, god betjening og fair priser går hånd i hånd hos os
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Jag är supernöjd med mina små nätta hängen.
Snabbt och smidigt.

Resposta da SIDONA ApS
Bestilte en ring online hos Sidona. Smukt smykke blev leveret på den aftalte dato - fuld tilfredshed fra min side
Bestilte et smykke d. 1 Maj, men havde et fået svar, på mail Elle SMS, som man gør mange andre steder, men et ordre nr.
Jeg skrev her kl 23.29 til dem. Og fik et hurtigt svar. 2 min efter.
En fantastisk og god service i den lille virksomhed 💪 det blir ikke sidste gang jeg køber noget hos dem.
Kæmpe stort tak

Resposta da SIDONA ApS
Venlig behandling og meget hurtig svar på spørgsmål. Service i top. Produktet i top. Kan kun anbefales.
Mvh Jann

Bestilte armbånd on-line
Fik udsøgt service og hurtigere leveringstid end lovet. Smukt armbånd der lever fuldt ud op til forventningerne.

Resposta da SIDONA ApS
Fantastisk oplevelse med rigtig fin feed back. Meget smukke smykker .
De smukkeste smykker. Fantastisk og unikt design. Professionel og venlig service.

Resposta da SIDONA ApS
Købte fin lille ring med diamant.
Ringen er tyndere en jeg regnede med, men sådan er det.
Vil dog lige gøre Sidona opmærksom på at de bør oplyse om hvor mange Carat diamanten har, uanset hvor lille den måtte være. Det mangler jeg.
Ellers hurtig ekspedition og fin indpakning.
Vil nok handle der igen.
Regner med at skulle have en ring mere.

Resposta da SIDONA ApS
God kvalitet til pengene, og så en helt igennem positiv oplevelse med personlig og imødekommende service.

Resposta da SIDONA ApS
Hurtig betjening og smukke smykker til en overkommelig pris.

Resposta da SIDONA ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.