Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
DAO dårligt
Varen kom meget forsinket ! Det skyldes DAO!som ikke gider at levere på hjemmeadressen !
Det forsinkede min levering 3 dage pga weekend !
Fin vare men kan ikke mærke nogen hjælp til søvn !

Resposta da SilentNap
Rigtig god service 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼skrev med…
Rigtig god service 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼skrev med det samme tilbage selvom det var weekend
Meget tilfreds og hurtig levering
Alt godt herfra
Alt godt herfra. God pris, produkt som forventet og hurtig levering.

Fremragende og personlig forretningsetik
Jeg modtog min pakke fra SilentNap på en lørdag. Havde lidt problemer med den og skrev til firmaet.
Helt oprigtig: Jeg havde ikke regnet med at få andet end et autogenereret svar. Men sådan gik det ikke:
Under en time efter fik jeg det fornemste, velformulerede og relevante svar fra dem. Og ikke nok med det.
De meddelte, at jeg for en sikkerheds skyld ville modtage en ny. OG det var ikke bare ord eller skriverier.
Et splitsekund senere fik jeg besked om, at en pakke var på vej fra DAO til min adresse.
DET er godt nok flot forretningsetik i disse AI autogenerere svar tider. Stor anerkendelse for det. I fortjener ros og denne 5 stjernede anmeldelse.
Har købt 2 stk SilentNap hvor den ene…
Har købt 2 stk SilentNap hvor den ene desværre var defekt med en løs forbindelse i touch knapperne - en mail til kundeservice og 4 dage efter havde jeg en ny - stor ros og bedste anbefalinger herfra

Virkelig et fantastisk produkt
Jeg har haft svært ved at falde i søvn i lang tid, men efter jeg begyndte at bruge SilentNap, falder jeg til ro meget hurtigere. Den føles behagelig og virker beroligende. Leveringen var hurtig – jeg modtog pakken allerede efter 2 dage, og kundeservicen svarede venligt og hurtigt på mit spørgsmål om brugen. Kan helt klart anbefales til alle der kæmper med uro eller tankemylder om aftenen.
Jeg har måske misforstået konceptet
Jeg har måske misforstået konceptet, men den sender stød i hånden, eller rettere sagt i fingrende, som faktisk er ret ubehagelig.
Jeg troede det var en slags vibration som skulle ramme det punkt som de selv beskriver som et afslapningspunkt. Men at få stød vil jeg ikke definere som afslapning.
Den medfølgende instruktion på engelsk, siger noget helt andet end den medfølgende på dansk. Og hvis man følger den danske, så sker der ingenting, da stødene kun kan sendes hvis fingrene rammer de strømførende punkter på enheden og ikke i håndfladen.
Umiddelbart ikke noget jeg ville sige var 350kr værd.

Super effektiv
Jeg har haft problemer med søvn i en lang periode, men så prøvet jeg SilentNap og jeg kan helt klart anbefale den. Deres Kundeservice er hurtig og de svare tilbage samme dag man kontakter dem. Leveringstiden var hurtig og alt i alt kan jeg helt klart anbefale den.
Stor anbefaling
Jeg har haft udfordringer ift. forbindelsen på nyindkøbte Silentnap. Jeg kontaktede Silentnap som svarede med det samme - selvom det var weekend. De forsøgte at hjælpe mig med at få produktet til at virke….dog uden held. Tilgengæld har de nu, helt uden beregning, lovede at sende mig en ny. Det kan man da kalde kundeservice af høj kvalitet 🙏😊.
Derudover kan nævnes, at de gange det lykkes mig at få den igang virkede den fortrinlig - jeg faldt i søvn langt hurtigere end normalt.
Mvh. En meget tilfreds kunde som varmt anbefaler Silentnap ☺️
Fantastisk produkt og oplevelse
Jeg bestilte SilentNap og blev positivt overrasket fra start til slut. Produktet er virkelig behageligt og hjælper mig med at slappe af og falde hurtigere i søvn – præcis som lovet. Leveringen var hurtig og problemfri, og jeg modtog opdateringer hele vejen. Kundeservicen var også rigtig hjælpsom, da jeg havde et spørgsmål til min ordre. Jeg kan helt klart anbefale SilentNap – både produktet og virksomheden.
Virkelig effektivt og hurtig levering!
Virkelig effektivt og hurtig levering!
Fik Silent dagen efter bestilling, og det virkede allerede samme dag på min datter. Hun blev hurtigt mere rolig og tilpas. Kan klart anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.