Jeg har nu kommet her i et år til voksbehandling, og jeg er altid lige tilfreds! Oksana er utrolig omhyggelig, effektiv og professionel. Hun giver også rigtig god rådgivning, så man føler sig tryg og... Ver mais
A empresa respondeu
Sød og venlig. God tid, renlig, god til hendes arbejde ikke de store smerter
A empresa respondeu
Jeg var inde ved Oksana og få lavet en intimvoks/brazilian til mænd, for første gang. Aldrig har jeg oplevet nogen få en til at føle sig så godt tilpas, i en så akavet situation. Kæmpe anbefa... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hedder Oksana og jeg er din voksspecialist i Silkeborg 🌸 Jeg har stor erfaring med voksbehandlinger, og jeg forstår derfor vigtigheden af at gøre det nænsomt, så man oplever mindst muligt smerte under behandlingen. Jeg hjælper dig med at blive forelsket i hårfjerning med voks. Måske har jeg de bedste priser i Jylland🔥
Padborgvej 354B, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Oksana er helt igennem fantastisk 🤩 Hun er skide dygtig og utrolig omhyggelig. Det er altid en kæmpe fornøjelse, at få en voksbehandling hos Silkeblød og Oksana. Man går hjem utrolig blød og komplet hårfri, uden indgroede hår. Og så er hun også utrolig hyggelig, at snakke med under behandlingen.
Jeg er kommet hos hende mange gange og kommer aldrig til at bruge en anden igen 🌸

Resposta da Silkeblød
Professionel, effektiv og nænsom hårfjerning med voks.

Resposta da Silkeblød
Jeg havde en virkelig god oplevelse med intim- og armhulevoksbehandling hos Oksana. Hun er utrolig dygtig, professionel og får én til at føle sig helt tryg gennem hele behandlingen. Oksana arbejder hurtigt, men grundigt, og resultatet blev perfekt – glat hud uden irritation. Hun bruger kvalitetsprodukter, og hendes teknik gør behandlingen så skånsom som muligt.
Desuden er Oksana meget venlig og imødekommende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en effektiv og behagelig voksbehandling. Jeg kommer helt sikkert igen!

Resposta da Silkeblød
I got perfect eyelashes and eyebrows and will come back again and again 👌😍
Var den anden dag til voks første gang. Og valget på silkeblød ved Oksana var et godt valg. Super god behandling og Oksana var super venlig. Kommer helt klart igen😊 mvh Thomas

Resposta da Silkeblød
Oksana er bare super dygtig, og professionel i sin tilgang.
Jeg har brugt hende gennem knap 2 år og jeg kommer ikke til at bruge en anden.
Prismæssigt er hun også i den lave ende - så win win for mig :-)

Resposta da Silkeblød
Helt igennem super behandling. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

Resposta da Silkeblød
Intet mindre end fantastisk.
Kan varmt anbefales og du kan være sikker på du får en verdens klasse behandling. 🎉

Resposta da Silkeblød
Oksana er professionel, grundig og sød. Jeg vil til hver en tid sende de varmeste anbefalinger. Desuden er det fantastisk at man kan bestille tid i klinikken om aftenen.

Sød og venlig.
God tid, renlig, god til hendes arbejde ikke de store smerter

Resposta da Silkeblød
Fantastisk voks behandling, super sød og grundig. En af de få steder der ikke er for sarte til at vokse mænd alle steder på kroppen.

Resposta da Silkeblød
Super sød, omhyggelig voksbehandler med gode priser.
Meget anbefalelsesværdig :)

Resposta da Silkeblød
Oksana er super professionel og dygtig. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Oksana.

Resposta da Silkeblød
Så dejlig en behandling man får ved silkeblød og meget dygtig behandler hun er virkelig grundig og sørger for at alle hårene er væk når man går der fra.🙏🌸
Jeg har været kunde ved silkeblød i 2 år nu og er så glad for at komme der jeg kan varmt anbefale silkeblød hun er smilende varm og man føler sig så tryg i hendes hænder de varmeste anbefalinger herfra ❤️🌹❤️

Smilende og imødekommende.
Nænsom i sin behandling
Kommer helt sikkert igen 🤩👍

Resposta da Silkeblød
Meget professionel og rigtig flot resultat

Resposta da Silkeblød
Oksana er virkelig Silkeblød!
Oksana er imødekommende og virkelig rar, og det gør hele oplevelse meget bedre.
Selve behandlingen klarer hun også til 5/5! Hendes teknik og ekspertise gør at det ikke gør nær så ondt som mange andre steder.
Desuden så er jeg stadig helt silkeblød her på 4. dagen!
Vender helt sikkert tilbage

Resposta da Silkeblød
Så professionel, sød og dygtig kvinde🙌🏻 kan anbefales!!

Resposta da Silkeblød
Jeg har kommet til Oksana mange gange nu - og hun er så god til hendes arbejde. Første gang jeg blev vokset var hos hende - og hun er så god til at få en til at føle sig komfortabel imens. En stor anbefaling

Resposta da Silkeblød
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.