Jeg har nu kommet her i et år til voksbehandling, og jeg er altid lige tilfreds! Oksana er utrolig omhyggelig, effektiv og professionel. Hun giver også rigtig god rådgivning, så man føler sig tryg og... Ver mais
A empresa respondeu
Sød og venlig. God tid, renlig, god til hendes arbejde ikke de store smerter
A empresa respondeu
Jeg var inde ved Oksana og få lavet en intimvoks/brazilian til mænd, for første gang. Aldrig har jeg oplevet nogen få en til at føle sig så godt tilpas, i en så akavet situation. Kæmpe anbefa... Ver mais
A empresa respondeu
Oksana er helt igennem fantastisk 🤩 Hun er skide dygtig og utrolig omhyggelig. Det er altid en kæmpe fornøjelse, at få en voksbehandling hos Silkeblød og Oksana. Man går hjem utrolig blød og komplet... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hedder Oksana og jeg er din voksspecialist i Silkeborg 🌸 Jeg har stor erfaring med voksbehandlinger, og jeg forstår derfor vigtigheden af at gøre det nænsomt, så man oplever mindst muligt smerte under behandlingen. Jeg hjælper dig med at blive forelsket i hårfjerning med voks. Måske har jeg de bedste priser i Jylland🔥
Padborgvej 354B, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Oksana er meget grundig og dygtig. Jeg har altid været nervøs for at blive vokset intimt, men efter allerede første behandling ved Oksana, så er nervøsiteten fuldstændig manet til jorden! De største og varmeste anbefalinger herfra!

Resposta da Silkeblød
Oksana er rigtig dygtig, venlig og rigtig professionel ☺️
Jeg har gået hos hende i over 1 år nu. Priserne er super gode 👏🏽

Resposta da Silkeblød
Altid yderst grundig og professionel behandling. Minimal smerter hygiejne er i top. Vil altid anbehale andre.

Resposta da Silkeblød
Perfekt og god oplevelse. Behandlingen er præget af ordentlighed og professionalisme. Klinikken er lys, ren og indbydende. Behandleren er tryghedsskabende og yderst professionel og dygtig. Min bedste anbefaling!!

Resposta da Silkeblød
Min første gang hos silkeblød, top professionel og meget afslappende atmosfære. Kan klart anbefale silkeblød!

Resposta da Silkeblød
Super-behagelig og professionel atmosfære. Resultatet holder længe. Kan varmt anbefales til både mænd og kvinder.

Resposta da Silkeblød
Oksana er dygtig, professionel og grundig. Uden tvivl de bedste voksbehandlinger, jeg har fået, og jeg er blevet fast kunde.
At hun tilmed altid er så venlig, smilende og imødekommende, samt har gode priser, er en ekstra bonus.

Resposta da Silkeblød
Jeg skulle have vokset ben for første gang. Og Oksana var simpelthen så sød, behagelig og rolig. Hun udførte et KANON stykke arbejde til en virkelig god pris. Jeg kan klart anbefale hende!

Resposta da Silkeblød
Virkelig den dejligste kvinde, følte mig så tilpas lige fra start. Rigtig god til at guide og give dig råd. Har aldrig haft en bedre wax oplevelses. Kan kun anbefales!!!! 🥰❤️

Resposta da Silkeblød
Oksana er altid sød og imødekommende. Hun er god til at fortælle hvad hun gør, hjælpe med hvad der ser pænt ud ig bære over med mig når jeg piver 😁
Desuden føler jeg mig altid tryg når jeg er til behandling hos Oksana.
De varmeste anbefalinger herfra

Resposta da Silkeblød
Altid professionel behandling hos Oksana. Hun står altid med et dejligt smil, når hun åbner døren til klinikken.

Resposta da Silkeblød
Oksana er fantastisk. Guider hele vejen igennem og er sød og behagelig. Resultatet er jeg ovenud tilfreds med og vil KLART anbefale Oksana til andre.

Resposta da Silkeblød
Oksana er en virkelig behagelig person. Hun får dig til, at føle tilpas og i trygge hænder. Jeg er uden tvivl en fast kunde hos hende fremover.

Resposta da Silkeblød
Oksana er både meget venlig, grundig og professionel. Hendes voksbehandlinger får min bedste anbefaling.

Jeg er meget tilfreds!!!⭐️
Min hud har det super og ingen indgroede hår. Jeg glæder mig meget til at komme igen og fortsætte med behandlingen.
Det var dejligt at hun var god til at snakke og fortælle hvad hun gjorde, og hun tog sin tid til behandling🤎
Kan varmt anbefale hende

Resposta da Silkeblød
Det er så hyggeligt at komme ved Oksana. Hun er sød, imødekommende og meget professionel. Og prisen kan man næppe klage over.
Oksana er virkelig dygtig. Hun er hurtig og effektiv og får en til at føle sig tilpas. Jeg kan virkelig anbefale Silkeblød.

Resposta da Silkeblød
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.