Simpel Sourdough 'Simpel Surdej' Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min surdej kom hurtigt frem, den var pakket forsvarligt, så alt var intakt. Der var godt liv i surdejen, som var klar til bagning efter en enkelt fodring. Den medfølgende vejledning dækkede kun første... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service, hurtig levering og hvis man har et problem, hvis man laver surdejsbrød, hjælper de gerne med gode råd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sehr schlechter Kundenservice- man muss ewig auf eine Antwort warten- fast 60€ für einen einfachen Teigschaber bezahlt und der kam dann auch noch mit Materialfehler! Extrem enttäuschend und einfach u... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke blot er Simpel Surdej nogle af de dygtigste bagere i Danmark - de er også enormt gavmilde til at dele ud af deres store viden om alt fra brød til deres øvrige produkter. Jeg bruger flittigt dej... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para padaria

Escrito pela empresa

Simpel Sourdough is driven by the passionate sourdough bakers, AnneSofie and Peter. Located at Fischers Plads in Viborg, Denmark, Simpel Sourdough is both a café and bakery. In addition to their delectable offerings, Simpel Sourdough also offers courses, including online options. The webshop is personally run by the owners themselves, and their tools are locally produced. The majority of their core products are handmade by the skilled craftsman, Jan. Since 2019, Simpel Sourdough has been helping both Danes and English speakers master the art of baking sourdough bread. It all began on YouTube with the channel "Simpel Surdej" and later "Simpel Sourdough." These channels still exist, offering a wealth of exciting learning and fun videos.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kvalitetsvarer

Flot udvalg af kvalitetsvarer, samt hurtig levering. Rigtig gode resurser til at lære mere om surdejsbagning ligeledes. Stor anbefaling.

28 de dezembro de 2024

Fantastisk godt kursus

Fantastisk godt kursus med en god blanding af teori og “hands on” praksis.
Hyggeligt bageri, de bedste rammer, produkter og værktøjer samt ikke mindst en meget dedikeret underviser.

28 de maio de 2025

Fantastisk brød og kaffe

Simpel Surfej er et hyggeligt sted at indtage en rigtig god kop kaffe med lækkert brød til. Heldigvis kan man også købe brød med hjem. Det holder sig friskt med blød krumme og sej/sprød skorpe - med mindre man kommer til at spise det hele med det samme 😋

25 de abril de 2025

Udmærket

Udmærket
Jeg havde ingen problemer, så jeg havde ikke fat i kundeservice. Men ingen bøwl, hurtig betjening.

7 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig kommunikation

Meget dårlig kommunikation. De svarer ikke tilbage

31 de março de 2025
logótipo da Simpel Sourdough 'Simpel Surdej'

Resposta da Simpel Sourdough 'Simpel Surdej'

Hej Marie,
Hvor har du forsøgt at skrive til os henne? Vi besvarer ikke beskeder vedr. webshop og åbningstider i cafeen på Facebook eller Instagram beskeder.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais