Schoenen besteld en nooit gekregen!! Reageren nergens op!! Ik zag op Pinterest zeker 8 andere sites met dezelfde schoen en foto’s en dezelfde soort websites, DUS DIT IS GROOTSCHALIGE OPLICHTING!! Nu m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fraudeurs!!!!! Niet bestellen want het is verschrikkelijke slechte kleding. Armoedige kwaliteit( deed mij denken aan ziekenhuiskleding) totaal niet hoe het op de foto overkomt. Andere stof. Maten... Ver mais
Let op! De afbeeldingen (op Pinterest) van gebreide truien de ze zeggen te verkopen zijn rechtstreeks afkomstig van een professioneel breister (Isabell Kraemer) die ze zelf ontwerpt en breit van 100%... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
De kwaliteit van de kleding is afschuwelijk!
De kwaliteit van de kleding is werkelijk afschuwelijk! Ik kan niet genoeg benadrukken wat voor een oplichterij deze handel is. Kleding lijkt totaal niet als deze op de foto’s van hun website, bestaat uit 95% polyester en komt uit China. Retourneren is daarenboven op eigen kosten en loopt op tot 35 euro. Trouwens toch nog vrij veel betaald (60 euro voor 2 t-shirts) en ze zijn werkelijk niets waard! Zeker niets aankopen hier!!!
Dus eerst checken!
En weer maar eens geleerd dat je eerst goed moet checken waar kleding vandaan komt en een site/review eerst goed moet lezen. Ik had een jurk besteld waarvan ik moet zeggen dat hij er wel zo uit ziet zoals op de foto. Ik vind hem echt heel mooi. Alleen.....de maten kloppen van geen kant. Zo jammer!
De onderkant is prima, maar het bovenstuk en de mouwen veel en veel te strak.
De jurk kost €30,- dat is goedkoper dan de retourkosten die je zelf moet betalen. Dit staat overigens wel op hun site.
Mijn eigen schuld, maar feit is wel dat de maten niet kloppen. Had ik ook kunnen weten als je kleding uit China besteld.
Tja....echt heel jammer.
Rechtstreeks uit China, slechte kwaliteit
De kleding is echt van hele slechte kwaliteit! Het lijkt helaas niet op de foto. Ze hebben een hele mooie aantrekkelijke website en plaatsen mooie foto's op pinterest.
De kleding komt rechtstreeks uit China. Retourzendingen moeten dus ook naar China en dat is duur.
Nb. Dit geven ze eerlijk aan op hun website!