SimplyOrganized Opiniões 3072

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice bli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde betalt 69 kr for hjemmelevering. Alligevel blev pakken afleveret i pakkeshop af dao. De oplyste mig om , at pakken var for stor til at kunne hjemmeleveres. Orienterede mig om , at jeg skulle ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice!! De er SÅ søde og venlige hos Simply Organized! Især Nicole der tog imod min meget kompliceret ordre. Der lå endda en sød besked i min pakke, da jeg modtog ordren. Det var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Acessórios para móveis
  3. Organizador profissional

Sobre SimplyOrganized

Escrito pela empresa

Vi er SimplyOrganized, og vi arbejder hver dag på at give danskere og svenskere mere ro og energi i deres hverdag. Siden 2020 har vi hjulpet danskerne med at skabe mere overblik derhjemme og siden 2024 hjælper vi også svenskerne – og den hemmelige ingrediens er selvfølgelig organisation!

Du kan gå på opdagelse i vores shop, hvor du finder et fantastisk udvalg af opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. Vi har alt i opbevaring – hvad enten det er til badeværelset, skoene, makeup eller køleskabet. Alle vores produkter godkendes af vores team, så du er sikker på at få de allerbedste resultater derhjemme.

Ønsker du at blive inspireret til at komme i gang med din helt egen organiseringsfest (ja, det er det, vi kalder det her), så gå på opdagelse i vores skønne kategorier, sortér produkterne efter materiale eller læs mere om organisering på vores blog, hvor der er et hav af idéer, tips og tricks til organiseringen. Eller book et besøg i vores showroom i Brøndby.

God fornøjelse i vores organiseringsportal!

Vil du gerne vide mere om produkterne, vores service, levering eller noget helt fjerde, så giv vores kundeservice et kald, eller send en mail til:

Mail: hej@simplyorganized.dk
Tel: +45 53 53 86 05

Vi accepterer MobilePay, MasterCard, Visa, ApplePay, Viabill og EAN I Danmark

Vi accepterer MasterCard, Visa og ApplePay I Sverige

Vores hjemmesider: https://www.simplyorganized.dk/ https://www.simplyorganized.se/

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dyr levering

Ville gerne have købt hos jer - men endte med at droppe det, for jeg betaler sgu ikke 69kr for at få det leveret!

18 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Der var ingen opdatering på min pakke…

Der var ingen opdatering på min pakke hos DAO, pakken var ikke registreret hos dem. Jeg kontaktede så SimplyOrganized, som så oplyste at pakken aldrig havde forladt jeres lager. Derfra gik det stærkt og jeg havde min pakke leveret af DAO dagen efter. Så jeres 4 stjerner får I for at tage jer hurtigt af fejlen.

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Vi er kede af, at der opstod forvirring omkring din levering – det er selvfølgelig ikke optimalt.😔

Til gengæld er vi rigtig glade for at høre, at det derefter gik hurtigt, og at du modtog din pakke allerede dagen efter. 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver Simply Organized fem…

Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice blive givet.
Det virker i hvert fald sådan, derfor kan jeg varmt anbefale Simply Organized

Hej Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores hjemmeside som overskuelig og vores levering som hurtig.🌻

Og ikke mindst betyder det meget for os, at du har tillid til, at vi tager eventuelle udfordringer seriøst og yder god kundeservice.🙏

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på!🙌

Fine service

Fine service. 🌹🌹🌹🌹🌹

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse og de fine roser 🌹

Dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen – det betyder meget for os!🌼

God og hurtig service

God og hurtig service

Hej Poul

Tusind tak for din anmeldelse 🌞

Det glæder os at høre, at du oplevede god og hurtig service – det sætter vi stor pris på!🌸

Hej Dorrit

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varerne – det betyder meget for os!🌸

Handler der gerne igen

Handler der gerne igen
Alt som det skulle være, varer kom hurtigt og som forventet

9 de abril de 2026

Hej Helena

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det gør os glade, at alt forløb som det skulle, og at du modtog dine varer hurtigt og som forventet.🌞

Du er altid meget velkommen til at handle hos os igen 🌻

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gik vildt hurtigt og nok mest af…

Det gik vildt hurtigt og nok mest af alt havde jeg oplevelse af en god kommunikation med firmaet. Vender helt sikkert tilbage !

9 de abril de 2026

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse!🌸

Hvor er det bare dejligt at høre at din oplevelse hos os har været positiv 🌞

Vi glæder os til at byde dig velkommen på webshoppen næste gang!🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og en god kundeservice.

15 de abril de 2026

Hej Casper

Tusind tak for din anmeldelse 🌼

Hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service – det betyder rigtig meget for os🌸

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen hjælp ved manglende levering

Da mine varer ikke var i pakkeshoppen kontaktede jeg SimplyOrganized for at få dem til at spore pakken hos deres transportør. De skrev at det skulle jeg selv gøre.
Min ordrer var allerede gået galt ved at Bring ikke havde oplyst hentekode, så jeg tænkte at der kunne være nogle informationer som måske var fejlagtige på forsendelsen. Efter at have skrevet til dem igen fik jeg et nummer til Bring. Jeg ringede på det nummer SimplyOrganized kundeservice havde givet og fik at vide at de havde ikke noget med pakkeshop at gøre. Jeg fik derefter et nyt nummer, det var et nummer til chauffører og pakkeshop, så ham der tog telefonen var noget frustreret over at få en privat kunde i røret. Han hjalp mig dog, og gav mig derefter et 3. nummer til Bring, hvor jeg skulle ringe til hvis der var mere. Jeg skrev tilbage til SimplyOrganized, blot for at gøre dem opmærksom på at de udleverer forkerte numre, og jeg var skuffet over at de ikke yder kundeservice hvis leveringer fejler.
Derefter jeg fik en mail at nu havde de ringet til Bring og gav mig samme besked som jeg havde fået fra Bring allerede. Måske skulle medarbejderen have brugt denne tid til at begynde med, således jeg som kunde ikke skulle hænge i kø 2 gange hos Bring og bruge 3 forsøg på at få udleveret min pakke.
Leveringer kan blive væk og blive forsinket, det kan jeg sagtens forstå sker. Men at man i kundeservice beder kunderne om at bruge deres tid på at spore pakker, og ikke har en professionel tilgang til henvendelser.
Jeg fik mine varer og det tog "kun" 6 hverdage.

8 de abril de 2026

Hej Christina

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.🙏

Vi er kede af at høre, at forløbet omkring din levering har været frustrerende. Det forstår vi godt – især når kommunikationen med fragtfirmaet ikke har været helt problemfri.

Vi vil gerne beklage, at du i første omgang fik oplyst et forkert telefonnummer til Bring. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og det tager vi med videre internt, så vi undgår lignende situationer fremover.

Samtidig vil vi gerne understrege, at vi var i løbende dialog med både dig og Bring, så snart vi blev gjort opmærksomme på problemet, og at vi har gjort vores bedste for at hjælpe dig igennem hele forløbet.

Det viste sig, at der desværre var sket en fejl i pakkeshoppen, hvor pakken fejlagtigt var registreret som udleveret. Heldigvis var den stadig at finde, og vi er glade for, at du til sidst fik udleveret din ordre.🌸

Vi forstår godt, at det har været en utilfredsstillende oplevelse for dig, og vi tager din feedback til os🌻

Classificada 1 em 5 estrelas

Vores produkt holdte i et år og…

Vores produkt holdte i et år og derefter bliver vi kun tilbudt 50% afslag.

Det anden gang vi bytter produktet, så kvaliteten er desværre for dårlig og de lover mere end hvad produktet kan klare. Servicen fulgte desværre med kvaliteten.

Ellers behagelige at tale med første gang. Kan ikke anbefale købe selvklæbende opbevaring hos dem.

14 de abril de 2026

Hej Simon

Tak for din anmeldelse.🙏

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med produktet – især når det er anden gang, du oplever udfordringer. Det forstår vi godt kan være skuffende.

Ud fra den dokumentation, vi har modtaget, har produktet været i brug i omkring et år og er fortsat delvist funktionelt. På den baggrund har vi tilbudt en delvis refusion på 50 % på hele ordreværdien som en fair løsning i sagen.🌸

Vi er dog ærgerlige over, at du ikke oplever både produkt og service som tilfredsstillende, da vi kun ønsker at yde god og tilfredstillende service. 🌼

Hej Kurt

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering – det sætter vi stor pris på! 🌼

Classificada 3 em 5 estrelas

Prislejet ifht

Prislejet ifht. Kvaliteten af det modtagne produkt stemmer ikke overens

6 de janeiro de 2026

Hej Regine

Tak for din anmeldelse🌻

Vi er kede af at høre, at du ikke oplever, at pris og kvalitet stemmer overens – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.😔

Vi arbejder løbende på at sikre den rette balance mellem kvalitet og pris, og din feedback er derfor vigtig for os 🌸

Levering af plantekasse

der ser ud som om at det kommer efter aftale.

24 de março de 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os at høre, at leveringen forløb som aftalt.🌼

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig – vi arbejder hele tiden på at forbedre os 🌸

Uproblematisk

Hej Keld

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at din oplevelse har været helt uproblematisk – det er lige præcis det, vi går efter🙌

⭐⭐⭐⭐⭐

En virkelig dejlig butik når man, som jeg, er en organiserings-freak.
Rimelige priser og hurtig levering.

4 de março de 2026

Hej Helene

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Hvor er det dejligt at høre – især fra en ægte organiserings-freak 🙈

Vi er glade for, at du både er tilfreds med priserne og den hurtige levering.💃

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen levede op til forventningerne

30 de março de 2026

Hej Charlott

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering, og at Hailey levede op til dine forventninger – det sætter vi stor pris på!🌸

Super

Mega glad for mine skuffer - har haft problemer med at finde nogle som kunne stå i skabet.
Det ser i øvrigt også vildt godt ud.
Tak til jer for at få nogle udenfor de gengse størrelser

6 de abril de 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet så glad for dine skuffer – og at de passer perfekt i dit skab! 💕

Det betyder meget for os, især når vi kan hjælpe med løsninger🌼

Svær at skrue sammen med så små skruer

Svær at skrue sammen med så små skruer
Men super fin når den står færdig
Det blir super til frugt

6 de abril de 2026

Hej Hannah

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af at høre, at du oplevede monteringen som lidt besværlig – det tager vi med videre.

Til gengæld er vi rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at Adeline ville være god til frugt🍎

Silje & Team Organized

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais