Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice bli... Ver mais
A empresa respondeu
Havde betalt 69 kr for hjemmelevering. Alligevel blev pakken afleveret i pakkeshop af dao. De oplyste mig om , at pakken var for stor til at kunne hjemmeleveres. Orienterede mig om , at jeg skulle ko... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice!! De er SÅ søde og venlige hos Simply Organized! Især Nicole der tog imod min meget kompliceret ordre. Der lå endda en sød besked i min pakke, da jeg modtog ordren. Det var... Ver mais
Escrito pela empresa
Vallensbækvej 24, 2605, Brøndby, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ville gerne have købt hos jer - men endte med at droppe det, for jeg betaler sgu ikke 69kr for at få det leveret!
Fin og inspirerende hjemmeside.
Godt og sikkert pakket
Der var ingen opdatering på min pakke hos DAO, pakken var ikke registreret hos dem. Jeg kontaktede så SimplyOrganized, som så oplyste at pakken aldrig havde forladt jeres lager. Derfra gik det stærkt og jeg havde min pakke leveret af DAO dagen efter. Så jeres 4 stjerner får I for at tage jer hurtigt af fejlen.

Resposta da SimplyOrganized
Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice blive givet.
Det virker i hvert fald sådan, derfor kan jeg varmt anbefale Simply Organized

Handler der gerne igen
Alt som det skulle være, varer kom hurtigt og som forventet

Resposta da SimplyOrganized
Det gik vildt hurtigt og nok mest af alt havde jeg oplevelse af en god kommunikation med firmaet. Vender helt sikkert tilbage !

Resposta da SimplyOrganized
Da mine varer ikke var i pakkeshoppen kontaktede jeg SimplyOrganized for at få dem til at spore pakken hos deres transportør. De skrev at det skulle jeg selv gøre.
Min ordrer var allerede gået galt ved at Bring ikke havde oplyst hentekode, så jeg tænkte at der kunne være nogle informationer som måske var fejlagtige på forsendelsen. Efter at have skrevet til dem igen fik jeg et nummer til Bring. Jeg ringede på det nummer SimplyOrganized kundeservice havde givet og fik at vide at de havde ikke noget med pakkeshop at gøre. Jeg fik derefter et nyt nummer, det var et nummer til chauffører og pakkeshop, så ham der tog telefonen var noget frustreret over at få en privat kunde i røret. Han hjalp mig dog, og gav mig derefter et 3. nummer til Bring, hvor jeg skulle ringe til hvis der var mere. Jeg skrev tilbage til SimplyOrganized, blot for at gøre dem opmærksom på at de udleverer forkerte numre, og jeg var skuffet over at de ikke yder kundeservice hvis leveringer fejler.
Derefter jeg fik en mail at nu havde de ringet til Bring og gav mig samme besked som jeg havde fået fra Bring allerede. Måske skulle medarbejderen have brugt denne tid til at begynde med, således jeg som kunde ikke skulle hænge i kø 2 gange hos Bring og bruge 3 forsøg på at få udleveret min pakke.
Leveringer kan blive væk og blive forsinket, det kan jeg sagtens forstå sker. Men at man i kundeservice beder kunderne om at bruge deres tid på at spore pakker, og ikke har en professionel tilgang til henvendelser.
Jeg fik mine varer og det tog "kun" 6 hverdage.

Resposta da SimplyOrganized
Vores produkt holdte i et år og derefter bliver vi kun tilbudt 50% afslag.
Det anden gang vi bytter produktet, så kvaliteten er desværre for dårlig og de lover mere end hvad produktet kan klare. Servicen fulgte desværre med kvaliteten.
Ellers behagelige at tale med første gang. Kan ikke anbefale købe selvklæbende opbevaring hos dem.

Resposta da SimplyOrganized
Prislejet ifht. Kvaliteten af det modtagne produkt stemmer ikke overens

Resposta da SimplyOrganized
En virkelig dejlig butik når man, som jeg, er en organiserings-freak.
Rimelige priser og hurtig levering.

Resposta da SimplyOrganized
Mega glad for mine skuffer - har haft problemer med at finde nogle som kunne stå i skabet.
Det ser i øvrigt også vildt godt ud.
Tak til jer for at få nogle udenfor de gengse størrelser

Resposta da SimplyOrganized
Svær at skrue sammen med så små skruer
Men super fin når den står færdig
Det blir super til frugt

Resposta da SimplyOrganized
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.