Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at finde tingene på. Min kone var ude efter et specifikt sæt krus fra Rice. Det fandt vi kun to steder af mange webbutikker. Boxdelux var billigere samt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte forleden en tavle på BoxdeLux. Allerede dagen efter kunne jeg hente den på leveringsstedet. Da jeg havde afsendt min ordre, fik jeg en (ret hyggelig faktisk) mail, hvor der udførli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt 3 beholdere der stod opgivet til et andet volumen end der faktisk var plads til. Jeg havde taget den ene i brug da jeg opdagede fejlen. Boxdelux erkendte fejlen, fremsende en re... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Lige i skabet

Support = Ikke bedømt,
RMA/klager = Ikke bedømt,

16 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

BOXdeLUX har har nogle fantastisk…

BOXdeLUX har har nogle fantastisk flotte smykkeskrin meget elegante og perfekte størrelser👌🏻👌🏻
Jeg fik leveret min pakke indenfor 3 dage. Super fed service..
Hjemmesiden kan varmt anbefales, der findes masse smukke og elegante ting til gode priser👌🏻👌🏻

20 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Håbløst chekout oplevelse

Håbløst chekout oplevelse, vælger Apple Pay, på trods af at det er en Mac med Apple pay, og man normalt kan scanne qr koden med kameraet fra telefonen og betale. Så kommer fejl beskeden "enheden understøtter ikke apple pay" på betalings siden.
Tilbage knap i browser, og jeg kan nu kun se ordren ikke ændre betalingsmetode.. Suk, tilbage knap igen og kan så gå til kurven igen, nu med en ubrydelig løkke med fejlbeskeden "Du mangler at bekræfte din e-mail adresse", hver gang man klikker den væk, kommer den igen.
SUK starter helt forfra, ny browser fane ny kurv, spildtid på at søge varerne frem igen så jeg kan betale med visa denne gang.

Brug de 5 timer på en udvikler der lige kan fikse et elendige betalingsflow.!

2 de janeiro de 2026

Hurtig levering

Nemt at bestille, meget hurtig levering, selv helt tæt på jul 👍🏼 bestilte om aftenen d 20/12 modtog pakken d 23/12 🙂

23 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais