Sincerely, Lou Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Spurgte til mulighed for at købe flere end der var på lager og fik i den forbindelse en meget fin behandling

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt håndværk, og kopper som passer til enhver smag. Louise er virkelig dygtig, og der er altid super service og rådgivning når man bestiller. Helt klart mine yndlings kreramik kopper.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte og unikke designs. Mega god service - hurtig levering, samt hurtigt svar via mail. Udover at være dygtig til sit håndværk, er Louise også enormt hjælpsom og rar

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de cerâmica

Escrito pela empresa

Hånddrejet keramik, hvor ikke to ting, der er ens. Noget er skævt, få er helt lige, noget er højt og slankt mens andet er småt og buttet. Fælles for alle ting er, at de er helt perfekte - diversiteten er stor, og jeg kunne ikke ønske det anderledes.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, sikkert pakket ind og flot kop

Leveringen af produktet til pakkeshoppen skete hurtigt, selvom det var i den stresset juletid, og koppen var pakket godt og sikkert ind, så man var sikker på, at der intet ville ske, og mor-koppen i sig selv er virkelig flot og unik.

18 de dezembro de 2025

Flotte og unikke designs

13 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Sincerely, Lou

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - det gør mig så glad ♥️ Tak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt håndværk og kvalitet, min største anbefaling!

Godt håndværk og høj kvalitet. Jeg er vild med min tommelkop, og brugt den hver dag siden jeg modtog den. Bestillingsprocessen var hurtig og nem, ligeledes var levering - hurtig! Alt i alt, super service hos Sincerely, Lou.
Min aller bedste anbefaling.

12 de janeiro de 2025

Kære Cecilie
Af hele hjertet tusinde tak for den vidunderlige anmeldelse 🤍 Det gør mig så glad!
Kærligst
Louise

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig afsendelse og sikker indpakning.

11 de setembro de 2024

Tak for din anmeldelse, Jeanette 🫶🏼

Flotte krus!

Meget flotte krus! Og som lever helt op til de forventninger jeg havde ved bestillingen, herunder størrelse og farve.

8 de julho de 2024

Kære Mette
Så dejligt at høre - jeg er glad for, kopperne levede op til forventningerne 🫶🏼
Kærligst
Louise

Stor anbefaling

Mail kontakt, hurtigt svar og perfekt betjening, pakken sendt hurtigt afsted.
Smukt håndværk!

27 de junho de 2024

Kære Marie-Louise
Tusinde tak for dine søde ord. Det gør mig glad at høre, du har været tilfreds med det hele 🤍

Louise,
Sincerely, Lou

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ikke andet end at give mine…

Jeg kan ikke andet end at give mine bedste anbefalinger til sincerelylou.dk
Jeg får det ligesom jeg vil ha’ det 🤩 Dansk håndværk i bedste kvalitet❤️

24 de maio de 2024

Resposta da Sincerely, Lou

Tusinde tak, Pernille. Det glæder mig så meget at høre ❤️ Din besked gør mig glad og stolt. Tak for det!

Fantastiske kopper

Fantastiske kopper. De er så flotte.
God og nem hjemmeside.
Hurtig levering uden problemer.
Kan varmt anbefales.

15 de abril de 2024

Kære Helle
Tak af hele mit hjerte for dine søde ord ♥️

Smukt håndværk

31 de janeiro de 2024

Tak for de fine ord, Nanna 🤎

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais