Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Przewoźnik oferuje WiFi którego nie ma gdy się chcemy połączyć jasno pisze że brak dostępu co jasno ukazuje brak przyłącza z siecią co przewoźnik musi wiedzieć bo na urządzeniu z IOS się wyświetla że... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

28 marzec podróż z Savona do Inowroclaw na tej trasie od jakiegoś czasu nie ma pilota,nie ma kto zrobić coś ciepłego do picia,nie ma przerw,w ciągu całej podróży dwie przerwy po 15 minut.Porazka przys... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bus do Słubic. Toaleta działa, gniazdka też ale za to że nie ma WiFi powinniście oddawać połowę pieniędzy za bilet. Jedni nie mogą korzystać w całe a Ci co leca na swoich pakietach danych muszą płacić... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepsza pilotka P.Basia trasa z Włoch do PL 11.04.26 brak adekwatnych słów aby wyrazić uznanie :delikatna,kobieca,uprzejma to jest przykład idealnej pilotki !Pani zdecydowanie zasługuje na wyróż... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Operador turístico
  3. Serviço de transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Atrakcyjne ceny i wieloletnie doświadczenie - jesteśmy liderem międzynarodowych przewozów autokarowych w Polsce. Sindbad - podróżuj z nami!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Terrible, read reviews and save your money

I have ordered a ticket, with extra price to avoid change transfer.
Stuttgart to Ukraine
Instead of one transfer it's the 3. Transfer and still I don't know if I had to change my bus again or no.
I can speak only English, German and Spanish how can I communicate with them?
Customer service, impolite, they don't feel themselves responsible.
I recommend you this agency if you have really no choice more

4 de agosto de 2024

Die Busfahrer können ihre Pausen nicht anhalten

Eine Reise von Kassel nach Toszek.
Beim Kauf des Tickets sieht man nicht deutlich, daß ein Umstieg einen erwarten.
Der Bus kam von Unna ,hätte 15 min gehalten, und in dieser Zeit musste der Busfahrer die ausgedruckte Zettel, selbst an jedes Gepäck anbringen, und das schwere Gepäck aufladen.
Keine Möglichkeit für den Busfahrer sich zu erholen und Stop zu machen.
Die Verantwortung für über 50 Menschen im Bus die nächsten 10 Stunden(oder mehr)Fahrt ist sehr groß.
Was für ein primitives Gepäck system für heutigen Zeiten?.!
Da kann man es verstehen wenn die Fahrer gartsig und unfreundlich sind

3 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nikomu nie polecam korzystać z usług tej firmy

Nikomu nie polecam korzystać z usług tej firmy w czasie postoju każdy kto chce może sobie wejść do środka i zrobić co chce w Niemczech wsiadła zalana w trupa kobieta bez biletu zasikała 2 fotele po czym dopiero została usunięta z autokaru po czym jak gdyby nigdy nic kazali nam w tym siedzieć

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Masakra niewiem z kąt bierzecie kierowców ale to już przesada co chwilę 20min pauzy 20km od końcowej stacji postój 30min dość że miałbyc godzinę temu na miejscu przed samymi chojnicami pauza 30min nie polecam

1 de agosto de 2024

Opinia na temat kierowcy

Krótko i zwięźle:
Z miejscowości Opole do Dworca w Gliwicach nastąpiła pomyłka z mojej strony, kierowca uznajmil, że w przeciągu 45 minut będzie następna przystan. Źle zrozumiałem i pomyślałem że chodzi o 45 minutową przerwę. Kierowca odjechał i zgłosiliśmy sprawę do biura po 30 minutach kierowca wraca i wyskakuje z złym nastawieniem i bardzo nie kulturalnym tonem i językiem do mojej rodziny. Poczym kierowca obraził mnie nazywając mnie gówniarzem i że źle wychowała mnie matka.

30 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

dla ludzi o stalowych nerwach z dużą ilością czasu

Organizacja podróży - dramat. Najpierw podstawia się autobus do którego jestem przypisana. Kierowca nie wpuszcza ludzi, twierdzi że za chwilę podjedzie kolejny autokar. Kierowca z autokaru nr 2 twierdzi że on także nie ma do zabrania żadnych pasażerów. Ok 30 osób na przystanku i totalny chaos. Kierowcy niezainteresowani pomocą, musiałam sama zadzwonić na infolinię i dopiero wtedy dyspozytor zadał sobie trud i przydzielił pasażerów do pierwszego autokaru. Autokar oczywiście odjechał z opóźnieniem. Na bilecie i w rozkładzie na stronie - jedna przesiadka (Potwierdzałam tą informację dzwoniąc na infolinię przed zakupem) Po wejściu do autokaru usłyszałam, że czekają mnie dwie przesiadki. Przesiadka w świecku do autokaru którego numer widnieje na bilecie - autokar zamknięty, wyłączony - zepsuty. Zero pomocy, pracowników, informacji... pasażerowie pomagają jedni drugim żeby odnaleźć właściwy i sprawny autokar. Jednym słowem - DRAMAT!!!!! Polecam jedynie osobom posiadającym dużo czasu, zdrowia i duże pokłady cierpliwości.

27 de julho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Autobus nr. 70Wrocław Hanau

Wracałam w piątek z Wrocławia do Hanau, Niemcy, autobusem nr. 70. Bałam się bardzo, bo opinie Sindbada nie są najlepsze. I było wszystko..no prawie wszystko w porządku. Autobus we Wrocławiu był o pół godziny opóźniony. Na stanowisku wyświetlone było tylko godzina odjazdu i Sindbad. I to na każdym . Punktualnie o 21.10 , znikł napis Sindbad, i nie było żadnych informacji o opóźnieniu. Dopiero potem zobaczyłam panią z Sindbada, która chodziła i udzielała informacje. W autobusie była klimatyzacja wlaczona , było bardzo zimno. Ale poza tym było wszystko w Obsługa była mila. Pani, która siedziała obok mnie, mówiła że jeździ czasem Sindbadem i jest zawsze zadowoloną. Może by było dobrze, żeby nie tylko ci, co narzekają pisali, ale także co są zadowoleni
Ja jak będę musiała, to skorzystam znowu z Sindbada, tylko wezmę ciepłą kurtkę do autobusu.

26 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

W mojej opinii lipa straszna

W mojej opinii lipa straszna. O przesiadce w Świebodzinie dowiedziałem się w momencie wejscia do autobusu. Później było już tylko gorzej. Oczekiwanie przez godzinę na spóźniony autobus, następnie jazda przez 6 godzin bez postoju. Po tym czasie 10 minut przerwy i znowu jazda do oporu.
Brak ładowarek i nie działające wifi.
Nie polecam. To mój pierwszy i ostatni raz z tą firmą.

27 de julho de 2024

Najgorsza firma

Najgorsza firma, z jaką miałam do czynienia. Po wejściu do autokaru usłyszałam, że czekają mnie dwie przesiadki, chociaż kupiłam bilety, z których jasno wynikało, iż jazda ma być bezpośrednia. Autokar opóźniony. Miejsca zero, siedzimy jeden na drugim, a w ramach promocji alkoholika szalejącego na górnym piętrze usadzili mi tuż za siedzeniem. Zero reakcji na prośbę zmiany miejsca, a na pytanie, czy to normalna polityka, że kupuję bilety na bezpośredni transport, a o przesiadkach dowiaduje się w autokarze usłyszałam, że tak...Omijać to dziadostwo szerokim łukiem!!!!!!!

24 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

No niestety zawiedziony jestem obsługą

No niestety zawiedziony jestem obsługą. Przejazd dobry ale pani w autobusie 112 z Neapolu pozostawia wiele do życzenia. Na koniec otrzymałem moją walizkę całą oblana jakąś śmierdząca cieczą. Kiedy zwróciłem uwagę kierowca nic nie odpowiedział. Ostatni raz jadę z tą firmą. Walizka do wyrzucenia!😡

23 de julho de 2024

Masakra

Masakra! Do granicy było wręcz lepiej niż się spodziewałem miła obsługa fajny autokar wszystko z wymienionych na stronie się zgadzało ale gdy przesiedliśmy się do autokaru jadącego już bezpośrednio do Holandii i oczywiście po uiszczeniu opłaty zderzyliśmy się z rzeczywistością autokar brudny brak prądu do ładowania urządzeń klimatyzacja nie działa brak wifi a o stanie łazienki można by napisać nie jeden horror i tak przez 18h o tym że logistyka u nich leży i kwiczy to chyba nie muszę wspominać trasa jak by zaplanował ją dziesięciolatek a myślę że i tak poradził by sobie o wiele lepiej powiedział bym że cena jest tu na plus ale nie oszukujemy się w tej cenie spokojnie znajdziecie lot nawet i taniej nie polecam z całego serduszka ❤️

20 de julho de 2024

8.07.24

8.07.24 moja 18 córka jechała z Hagen Legnicy. Urodzona w Niemczech więc nie wszystko rozumie po polsku. Pytając o nazwę miejscowości gdzie ma się przesiąść pilotka odpowiedziała " a co nie umie pani czytać?". Brak mi słów . Nigdy więcej. Napisałabym jeszcze więcej ale szkoda się wysilać.

8 de julho de 2024

MASAKRA

13.07.2024, autobus numer 83, przejazd: Antwerpia - Lublin.
Autobus przyjechał z 30-minutowym opóźnieniem, nie otrzymałem żadnego wyjaśnienia.

Autobus był stary, a fotele były małe i bardzo niewygodne.

Obsługa klienta była bardzo nieprofesjonalna. Pani pilotka (blondynka) i kierowcy krzyczeli i zachowywali się po chamsku wobec pasażerów.

Po przesiadzce w Oplu wsiadlem do jeszcze starszego autobusu. Tam klimatyzacja była wyłączona, aby zaoszczędzić na paliwie. Działał tylko nawiew powietrza.

Szczerze odradzam korzystania z usług tej firmy.

13 de julho de 2024

Nie polecam jazdy Sindbadem

Nie polecam jazdy Sindbadem. Wsiadając o godzinie 11 we Włoszech nie byłam świadoma, że pierwszy przystanek będzie miał miejsce o godzinie 20.00. To nieludzkie. Podczas pierwszego po wielu godzinach postoju, kierowca chamskim tonem oznajmił 15 minut przerwy oraz informację, że jeśli kogoś nie będzie o danej godzinie z powrotem to odjeżdża. Autobus był pełny ludzi, dzieci i w tym także osób niepełnosprawnych. Wyraziłam swoje zdanie, że w 15 minut to my wszyscy nie zdążymy wysiąść, nie mówiąc o jakichś czynnościach higienicznych. Usłyszałam podniesionym tonem, że to nie jest autobus turystyczny. Z całym szacunkiem, ale to jest jakiś dramat 2 przystanki 15 minutowe przez ponad 20 godzin jazdy. Za takie podejście należą się kary, a chociażby kontrole i jakieś wytyczne sanepidu czy innych służb. Każdy słono zapłacił za bilet, a do dyspozycji miał jedynie toaletę pokładową.

13 de julho de 2024

Nie polecam...

Nie polecam.... Kierowcy chamscy. Tak jest gdy nie ma konkurencji polecam małe firmy przewozowe? Pamiętam czasy gdy w Sindbadzie podawano kawy a walizki w trakcie przesiadki przenosili kierowcy pomagali osobom starszym dzisiaj można o tym zapomnieć jeszcze raz polecam małe firmy przewozowe Tam przynajmniej jest konkurencja

12 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais