Jeg havde en virkelig god oplevelse med Sisi Copenhagen, og især deres kundeservice fortjener ros. Fra start til slut var de hurtige til at svare, imødekommende og oprigtigt hjælpsomme. Je... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I had a small issue with a ring I ordered, as the stone was set slightly crooked. I contacted customer service and was genuinely impressed by how quickly and professionally they handled the situat... Ver mais
I ordered two rings from them in December 2025, one of which had tiny gemstones. When one of the stones sadly went missing, they replaced the ring immediately! Great costumer service and great quality... Ver mais
Jeg har købt min vielsering gennem Sisi Copenhagen. Jeg fik ringen hjem for at prøve størrelsen, og derefter kunne jeg sende den retur for at få skrevet i den uden ekstra omkostninger. Kundeservice v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er et dansk smykkefirma med en stor passion for smykker. Vi skaber smukke, tidløse og klassiske smykker i ædle materialer - og så gør vi det til meget fair priser ♡ Vores smykker er lavet i 925 sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv, 9 kt. guld eller 14 kt. guld med lab-grown diamanter. Velkommen til vores smykkeunivers ♡ Gratis fragt på ordrer over 249 kr., gratis ombytning og let retur.
Informações de contacto
Rosenborggade 1B, 1130, København K, Dinamarca
- (+45) 42 909 909
- shop@sisicph.dk
- sisicph.dk
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Den bestilte vare kom hurtigt til…
Den bestilte vare kom hurtigt til udleveringsstedet, det var dejligt. Mon ikke modtageren bliver glad for det smukke armbånd.

Resposta da Sisi Copenhagen
Vi fik virkelig god betjening
Vi fik virkelig god betjening, vi skulle vælge vielsesringe, de har et stort og smukt udvalg og det gik hurtigt

Kan varmt anbefales 💕
Meget hurtig levering - og virkelig god betjening, da jeg havde ekstra spørgsmål.
Kan varmt anbefales 💕

Resposta da Sisi Copenhagen
Alt fra bestilling til levering var…
Alt fra bestilling til levering var helt i orden.

Tilpasning af ringstørrelse
Venlig betjening i butikken. Ring købt over nettet blev tilpasset på få dage, så både god og hurtig service.

Anbefales 💗
Er tilbagevendende kunde hos Sisi og kan kun give mine varmeste anbefalinger. God kvalitet, skarpe priser og hurtig levering.

Smukkeste creoler
Har modtaget de smukkeste små creoler. Bruger dem stort set hver dag. Fik dem ganske få dage senere i en smuk lille lyserød æske.

Ordren skulle laves om
Ordren skulle laves om, det fik de klaret meget hurtigt.leveringen dagen efter... kan kun anbefales.

Resposta da Sisi Copenhagen
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse! Meget kompetent personale, som hjalp os med at finde vielsesringe. Og de car meget hurtigt lavet og leveret til os med posten 4 uger senere. 👌

Resposta da Sisi Copenhagen
Jeg købte et par ørestikker som jeg er…
Jeg købte et par ørestikker som jeg er meget glad for. Få dage efter købet mistede jeg låsen til den ene og henvendte mig til Sisi Copenhagen med henblik på at købe en ny lås. De svarede hurtigt, at de ville sende mig en ny lås uden beregning. Det kalder jeg en super kundebehandling. Jeg handler bestemt hos Sisi Copenhagen igen.

Resposta da Sisi Copenhagen
Min forlovede og jeg har købt vores…
Min forlovede og jeg har købt vores vielsesringe hos Sisi. De er super flotte og der har været rigtig god service igennem det hele - både over mail og i butikken ❤️

Resposta da Sisi Copenhagen
Super service og fantastisk kvalitet de…
Super service og fantastisk kvalitet de leverer

fin håndtering af bestillingen
fin håndtering af bestillingen, fint produkt

Resposta da Sisi Copenhagen
Fine øreringe til en rigtig god pris og…
Fine øreringe til en rigtig god pris og hurtig levering

Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. Yderst professionelt firma. Alt var over forventning.

Resposta da Sisi Copenhagen
Armastan nende tooteid ja kogu…
Jeg elsker deres produkter, og hele konceptet er meget behageligt og sødt. Jeg vil bestille mere snart, da de har så mange smukke og delikate designs.

Resposta da Sisi Copenhagen
Meget smuk og perfekt ring
Meget smuk og perfekt ring. Hurtig levering og nem køb.

Virkelig god oplevelse
Produktet er velbeskrevet på hjemmesiden, og jeg kan lide, at den diamantsten, jeg har købt, er laboratorieskabt.
Desuden fik jeg super guidning ift. valg af størrelse, og da jeg ombestemte mig til en model med lidt større carat, fik jeg kanon bytteservice.
Nu handler jeg ikke smykker så tit, og slet ikke af den kaliber, min nu forlovede fik, men ville handle her igen, hvis det kom dertil.

Hurtig levering og retur
Hurtig levering - kunne desværre ikke bruge smykkerne, men returen var også meget hurtig, så handler bestemt her igen

Resposta da Sisi Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.