Sistieshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fine varer

Fine varer. Havde ved en fejl skrevet at jeg afhentede i butikken. Så jeg fik en sød mail om ikke de skulle sende til mig. Modtog varerne hurtigt derefter.

10 de março de 2025

Hej Mirjam,
Mange tak for de 5 stjerner 🙏 Det glæder os at vide, at du er tilfreds med både vores smykker og service 💎✨ Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang 💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god kundeservice og rigtig…

Kan kun anbefale Sistieshop. De får fem ud af 5 stjerner for:
* Virkelig god kundeservice
* Rigtig rigtig flotte smykker
* Virkelig hurtig levering. Jeg havde allerede smykkerne dagen efter bestillingen

3 de março de 2025

Hej Susanne,
Tak for din 5-stjernede anmeldelse 💕 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med både vores smykker og service. Vi håber at se dig igen snart 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Som fotos og hurtig levering

Købte en jakke som er rigtig fin og helt som beskrevet. Farven passer med billederne. Jeg købte small som er min normale str

7 de março de 2025

Hej Tine,
Tak for din anmeldelse. Vi håber du bliver rigtig glad for din nye jakke 💕 Mvh. Kundeservice 🌈

Smukke smykker og hurtig levering

Smukke smykker og hurtig levering

18 de fevereiro de 2025

Hej Anette,
Mange tak for din fine anmeldelse 💕 Vi er kun glade for at du kan lide vores smykke-univers og glæder os til at betjene dig en anden god gang 😊
Mvh. Kundeservice 🌈

Classificada 4 em 5 estrelas

Okay oplevelse

Det var god service dog lidt lang levering men smykkerne var fine perlerne er dog meget forskellige i forhold til dem på billedet

15 de fevereiro de 2025

Hej Thea,
Tak for din anmeldelse 🌞
Som det fremgår på vores online shop, benytter vi os kun af naturligt fremstillede ferskvandsperler. Derfor vil der naturligvis være en smule forskel på alle perlerne. Men hvis du synes at forskellen er for stor, vil vi hjertens gerne hjælpe med at finde et, der passer bedre til din smag 🥰
Vi kan se i vores system at vi har afsendt din pakke, samme dag som du bestilte den. Desværre har DAO været en dag længere om levering, hvilket vi selvfølgelig er rigtig kede af. Skulle det ske igen, så tag endelig fat i os 🌺
Mvh. Kundeservice

Classificada 3 em 5 estrelas

LIDT SKUFFET

Jeg har købt to par øreringe som kom i de fineste æsker.
Efterfølgende købte jeg en fin halskæde ca 700 kr.
Den kom i en stofpose. Det skuffede mig😪
Smykkerne er dog fine 🙏

16 de fevereiro de 2025

Resposta da Sistieshop

Hej Christina, Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi har taget feedback til os, og er i gang med at få lavet æsker til vores Sistie2ND kollektioner også, som egentlig havde nogle stofposer i stedet for æsker. Men flere har efterspurgt hårde smykkeæsker, så det kommer. 🥰
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Vh. Fie /kundeservice

God Service,

God Service,
Hurtig levering, og god kommunikationen fik erstatning af mit smykke som var i stykker☺️

31 de janeiro de 2025

Resposta da Sistieshop

Hej Emily, Tusind tak for din anmeldelse! 🥰 Jeg er super glad for at du har sat pris på vores kommunikation og service! 🤗
Jeg ønsker dig en dejlig dag!
Vh. Fie /kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Ja nu har jeg igen købt flere smykker🥰

Ja nu har jeg igen købt flere smykker🥰, er så glad for hænge og hoops øreringe og dem er der heldigvis mange at vælge imellem 😍.

13 de janeiro de 2025

Resposta da Sistieshop

Hej Dorthe, Ej det er vi bare HELT VILDT GLADE for at høre! 🤗😍 Tusind tak og rigtig god dag 💕

Classificada 4 em 5 estrelas

Fine smykker

Produktet lever op til mine forventninger. Fine smykker

6 de janeiro de 2025

Hej Naja,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du synes det er nogle finde smykker vi har 🥰

Classificada 1 em 5 estrelas

jeg modtog aldrig mine varer eller en…

jeg modtog aldrig mine varer eller en ordre bekræftigelse

27 de dezembro de 2024

Hej Cecilie,
Jeg har prøvet at ringe til dig, da det ikke ser ud til at vi har hørt fra dig her i kundeservice vedr. dette.
Det lyder som om at din ordrebekræftelse er landet i din spam mappe, den ser ud til at være både afsendt og leveret til din e-mail lige efter du har gennemført din ordre d. 25/12. 😊
D. 27/12 når vi er kommet tilbage efter juledagene, så er din ordre pakket, og der har du også modtaget en e-mail fra os. Du har gennemført din ordre med leveringsmetode "Afhent (Slotsgade 65B, 3400 Hillerød kl. 9-15)" som er vores kontor og lager. Den har derfor ligget klar til afhentning hos os siden d. 27/12 - Vi havde mange kunder langvejsfra der valgte afhentning, da de var i nærheden på juleferie, derfor har vi ikke kontaktet dig, som vi ellers ville have gjort, når din adresse er så langt væk fra os. 😊
Du må derfor meget gerne ringe tilbage til os, eller sende os en mail på hello@sistie.dk så vi ved, om vi skal sende den til dig i stedet for, eller om du har fortrudt dit køb. 🥰
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

Øv oplevelse

Fik to forskellige øreringe.
De skriver ikke tilbage ved kontakt.

3 de janeiro de 2025

Hej Louise,
Du har sendt os en mail fredag d. 3/1 kl. ca. 15:30 hvor vi er gået på weekend, og vi besvarer din mail mandag når vi igen er tilbage på kontoret.
Søndag d. 5/1 laver du denne 1 stjerne anmeldelse hvor du skriver at vi ikke skriver tilbage ved kontakt. Du kan tidligst forvente et svar mandag morgen, hvis du kontakter os efter lukketid om fredagen. 😊
Vi skrev tilbage på din mail, at den ene ørering så ud til at mangle den ene grønne perle, og derfor så de forskellige ud. Vi beklagede selvfølgelig, at dette ikke er opdaget ved pakningen, og sendte straks et nyt par afsted til dig, sammen med en returlabel, så du nemt og gratis kunne sende det andet par retur til os.
Vi håber derfor at du vil genoverveje din 1-stjerne anmeldelse, da vi ellers synes at vi har ydet en god service og rette op på en fejl.
Venlig hilsen Fie, kundeservice

God kundeservice

Min pakke var gået i stykker men kundeservice skrev hurtigt tilbage til min klage og sender en ny pakke

27 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Marie, Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi har kunne hjælpe dig 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Sendt retur var flotte men desværre for…

Sendt retur var flotte men desværre for små så afventer i har modtaget ordre sendt retur

21 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Rikke, Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du hvertfald synes at de var flotte 🥰 Jeg kan ikke se at du har lavet en returlabel igennem vores returportal, så jeg kan ikke se om den er leveret hos os, men pga. jul og derfor ekstra mange returpakker, har vi en smule forlænget behandlingtid, men vil selvfølgelig behandle din returpakke hurtigst muligt. 💕

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais