Sistieshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig god service

Virkelig god service, og hurtig levering .

24 de dezembro de 2024

Hej Doris, Tak for din anmeldelse 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og hurtig bestilling og produktet…

Nem og hurtig bestilling og produktet kom frem hurtigt inden jul. Virkelig flotte øreringe i øvrigt hvilket blev et stort hit herhjemme.

23 de dezembro de 2024

Hej August, Det er vi meget glade for at høre! Tusind tak 🥰

Classificada 3 em 5 estrelas

Første gang jeg købte en ring var det i…

Første gang jeg købte en ring var det i st. 51 den var for lille så købte jeg den i st 53 men den var ikke større stadig til lillefinger så nu gide jeg ikke mere godt nytår MVHKarina Juhl

29 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Karina, har du brugt den finger ringmåler der fulgte med i pakken, så du kunne se hvilken str. der ville passe?
Jeg kan se at det er 2 forskellige ring modeller som du har bestilt - den første i str. 51 er en smal og tynd ring og den efterfølgende ring i str. 53 er noget bredere, og derfor skal man nogengange længere op i str, når det er en bredere model, da den skal kunne komme over knoerne. Husk også at der er stor forskel på hvilken str. hver af dine fingre er, og også forskel på højre og venstre hånd. 😊
Derfor sender vi en fingermåler med i ordrer med ringe, så man kan tjekke hvilken str. man skal bruge i tilfælde af at den skal ombyttes, så man kan ombytte til den rigtige str.
Vi har også en guide til at måle din finger, inde på vores hjemmeside. 🥰

Smukke smykker

Smukke smykker, hurtigt levering

20 de dezembro de 2024

Hej Laila, Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Pæn indpakning, alt levede op til det forventede

24 de dezembro de 2024

Hej Elsebeth,
Det er vi glade for at høre. Tak for din anmeldelse 🥰

God kundeservice

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så søde at sende en ny - KANON kundeservice! Pakken er til d.d. stadig ikke dukket op, men min søster bliver heldigvis stadig glad, når hun får gaven alligevel :)
Stor anbefaling herfra.

16 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Sibel, Tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for! Jeg håber at din søster blev glad for pakken 🥰
Godt nyt år herfra

17 de dezembro de 2024

Hej Karina,
Det er vi glade for - tusind tak for din anmeldelse 🥰
Glædelig jul herfra os 🎄

god handel…

Det var nemt at finde at finde rundt på hjemmesiden.
Hurtig levering i god indpakning.

14 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Bitten, Tak for din anmeldelse af vore levering og hjemmeside. Vi har også arbejdet hårdt for at lave en ny, flot og brugervenlig hjemmeside 🥰

Glædelig jul herfra os 🎄

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fint og jeg bestilte til Black…

Super fint og jeg bestilte til Black friday så jeg fik en masse goodies med

7 de dezembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Jasmin, Tak for din anmeldelse, vi håber at du er blevet glad for dine goodies 🥰
Glædelig jul herfra.

Hurtig effektiv

Hurtig behandling

28 de novembro de 2024

Resposta da Sistieshop

Hej Claus/Pia, Tak for din anmeldelse!
Vi gør alt hvad vi kan for en hurtig behandling af ordrer, på trods af f.eks. Black Friday, hvor vi har forlænget leveringstid, pga ekstraordinære mange ordrer. 🥰
Vi ønsker dig en god jul 🎄

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais