Sixtonwinkel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de vestuário de protecção

Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

135 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bestelling was verkeerd bezorgd

Bestelling was verkeerd bezorgd. Was niet jullie fout, maar van de bezorger.
Paar dagen later hersteld. Top!

15 de fevereiro de 2022

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen Wim, veel plezier met je schoenen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Besteld.model niet leverbaar......geen…

Besteld.model niet leverbaar......geen communicatie hierover.
En maar wachten en maar wachten.
Mail verzonden, toen kreeg ik pas te horen dat model er niet op tijd was dus toen ander model gekozen en die was redelijk op tijd.
Wel een goede schoen en zit prima.

14 de fevereiro de 2022

Resposta da Sixtonwinkel

Hi Wim, fijn te horen dat de schoenen fijn zitten. Jammer te zien dat je ons een mindere recensie geeft op communicatie, dat vinden we namelijk erg belangrijk, vandaar mijn snelle antwoord.

Na uw bestelling op 31 december hebben we op onze eerste werkdag 4 januari 2022 direct gemaild dat deze schoen pas eind januari weer leverbaar was. U heeft inderdaad een mail gestuurd op 25 januari waar de bestelling blijft. Diezelfde dag bent u door mij gebeld en is er een alternatief voorgesteld, welke op 1 februari om 13.00 is bezorgt.

Volgens mij hebben wij correct en snel gehandeld op het moment dat u mail was ontvangen. Uiteraard is het voor ons ook lastig als een fabriek niet levert volgens afspraak, maar Sixtonwinkel kijkt naar een passende oplossing om u tevreden te houden. Meer als dit konden we daarom ook niet doen in mijn ogen.

Mike.

Hartstikke goed en snel

Goede kwaliteit van de producten, vlotte levering en vlotte antwoorden op vragen.

25 de janeiro de 2022

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen, deze recensies zijn belangrijk voor ons, én nieuwe klanten.

Super advies en service!

Super advies, schoenen en service!

5 de janeiro de 2022

Resposta da Sixtonwinkel

En in de winkel direct een ander model gepast en meegenomen! Dank voor je reactie Gijs!

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig op de hoogte gehouden en top product!

Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door een maat groter en kosteloos. Ook zat er nog een gratis stel sokken bij!
Helemaal leuk. De werklaarzen lopen heerlijk en geven top bescherming.
Bedankt Sixton!

28 de dezembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen Wendy dat onze communicatie zo goed bevalt. Helaas lukt het niet altijd binnen de levertijden te leveren, maar doen ons beste en zullen je altijd op de hoogte houden.

Fijne laarzen

Fijne laarzen. Sokken erbij. Top service! Ik raad deze webshop aan.

15 de dezembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Inderdaad, wij leveren bij alle schoenen een paar gratis sokken! Dank voor de positieve reactie!

Sixton Montana bruin hdry airplus

Heb de Sixton Montana bruin hdry airplus Metal free besteld.
Bevallen erg goed.
Ze vallen erg groot heb een maat kleiner besteld.
Prima winkel, schoenen werden binnen 4 dagen geleverd

29 de novembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Doorgaans vallen de werkschoenen van Sixton Peak normaal uit, dus draag je maat 43 dan is dat nu ook zo. Met laarzen kan het wat anders zijn, en passen is altijd van belang. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze webwinkel.

Fijne winkel

Fijne winkel, goede service.

25 de novembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Twee belangrijke redenen waarom we het doen met veel plezier, want dat is veel leuker :-) Dank voor de positieve feedback!

30 de setembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen Caelesta, we doen ons best voor een zo goed mogelijk advies. Uiteraard blijven we mensen, en die zijn ieder uniek.

Pakket was “verdwenen”

Pakket was “verdwenen”, winkel loste dit goed op en dacht met mij gezien het een cadeau was, mocht ik z.n dubbel bestellen (indien het niet op tijd binnen kwam).
Top!

30 de setembro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen dat het pakket weer terecht is gekomen. Het zou ook de eerste keer zijn dat een pakket kwijt is geraakt, gelukkig. Dank voor deze fijne review, veel loopplezier! :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Waarom krijgen we geen officiele btw…

Waarom krijgen we geen officiele btw factuur?

17 de agosto de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

U ontvangt altijd een factuur met btw vermelding van het betreffende land. We hebben net de factuur nogmaals toegestuurd meneer A. Aardoom. Heeft u nog vragen kunt u deze altijd mailen naar: info@sixtinwinkel.nl.

Goede uitleg

Goede uitleg, snelle service. Er wordt echt meegedacht

2 de julho de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen, meedenken kost niets maar verreist een goed oor naar de klanten, en daaruit kan een advies volgen. Goed te horen dat het tot een comfortabele werkschoen is gekomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerst besteld via webwinkel en zonder…

Eerst besteld via webwinkel en zonder problemen teruggestuurd. In de winkel goed geholpen en heb nu een perfecte schoen voor esd

25 de junho de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Fijn te horen Meneer Klein dat de ESD goed is ontvangen. We hebben veel modellen welke geschikt zijn voor de ESD, Elektro Statische Ontlading.