Sixtonwinkel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de vestuário de protecção

Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

135 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke website, fijn zittende schoenen

Makkelijke website. Extra schoenen besteld zodat ik thuis kon passen en degene die niet goed zijn kan ik terugsturen. Retourbon maken ging heel erg makkelijk.
Ik heb nog nooit werkschoenen gedragen als vrouw zijnde maar ze zitten heel erg goed, net sneakers. Van de aluminium neus merk je helemaal niks en ze zien er ook nog wel leuk uit.

22 de maio de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Dank voor je positieve feedback. Er zijn inderdaad voor dames ook goede en fijn lopende werkschoenen beschikbaar binnen de Sixton Peak werkschoenen lijn. Veel loop plezier!

Classificada 2 em 5 estrelas

Houden zich niet aan de levertijd

24 de fevereiro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Sharon, we hebben na je bestelling je direct op de hoogte gebracht [8 februari] van de levertijd in week 7/8. Daarbij vragen we altijd of dit is een probleem is. We hebben daar geen reactie mogen ontvangen van je. Wij brengen alle klanten op de hoogte als de normale levertijd uitloopt.

Top bedrijf

Top snelle levering

16 de fevereiro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

We doen ons best om snel te leveren. Indien we de levertijd niet kunnen behalen zullen we dit met u communiceren, en aangeven wanneer de levering dan verwacht wordt. En we kunnen altijd alternatieven aanbieden, indien nodig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon makkelijk en goed!

26 de janeiro de 2021

Resposta da Sixtonwinkel

Dank Roel, voor in het magazijn en het wearhouse hebben we vele mooie en goede veiligheidsschoenen. Zowel heren als dames modellen met een super antislip-zool!

Sixton werkschoenen = TOP

Mijn vorige Sixton werkschoenen waren versleten en was zo tevreden dat ik dezelfde opnieuw heb besteld. Ze zitten aangenaam en je krijgt er geen stinkende voeten in.

25 de janeiro de 2021
Opinião espontânea

Resposta da Sixtonwinkel

Dit is de beste reclame, mensen die vertrouwd zijn met Sixton schoenen, en deze weer willen! :-) Dank voor je bestelling en veel loopplezier met je nieuwe veiligheidsschoenen van Sixton Peak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Product was zo als omschreven

Product was zo als omschreven . Duidelijke foto's . Mijn aangekochte laarzen zijn van uitzonderlijke kwaliteit ! Heel vlotte verzending ! Een echte aanrader !!!

30 de dezembro de 2020

Resposta da Sixtonwinkel

Dank voor de positieve review! We doen ons best voor het beste advies en snelle levering!

Schoenen paste niet

Schoenen paste niet. Terug gestuurd. Netjes geld weer teruggestort. Wel weer een nieuwe maat schoenen gekocht. Alles prima geregeld!

23 de dezembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Geen goede voorlichting over hoe de …

Geen goede voorlichting over hoe de maat uitvalt

18 de dezembro de 2020

Resposta da Sixtonwinkel

Dank voor je review Tineke! Bij mensen met kleinere voeten die veiligheidslaarzen willen dragen is het lastig een passende laars te vinden. Wij merken dat lastig is, omdat de voet goed in de laars krijgen. Dus wij adviseren om de laars gewoon te passen en te kijken hoe hij loopt. Alle voeten zijn verschillend wat dat betreft. En daarom hebben wij ook gratis verzending én retour. Dus u kunt zonden kosten de laars of schoenen passen.