Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & Schnüre sind von bester Qualität. Es hat so viel Spaß gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleite... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Großartige Qualität, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere große Bestellungen aufgegeben und würde... Ver mais
Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... Ver mais
Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.
Informações de contacto
Duivenwaardsedijk 6, 3244 LG, Nieuwe-Tonge , Holanda
- 0031627437019
- info@sjamaan.nl
- sjamaan.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Klantenservice
Mijn eerste pakket had ik niet ontvangen, want er ging iets mis bij de pakjesdienst. Sjamaan deed niet moeilijk en stelde voor mij een nieuw pakket samen, zodat ik op tijd de spullen in huis zou hebben. Top service!

persoonlijk contact…
Fijn om zo in persoonlijk contact geholpen te worden in het uitzoeken van de juiste huid, ring en touw.
Fijne service dat bij het zenden van het verkeerde touw, gelijk een nieuwe klos toegezonden werd.
Hartelijk dank, MariaAnna

Resposta da Sjamaan.nl
Hele goede service!! Korte lijntjes, snelle reactie, snelle levering, mooie materialen!
Hele goede service!!

Resposta da Sjamaan.nl
Un bon fournisseur de cadres Tambours
C'est la seconde fois que j'achète mes cadres pour la création de mes Tambours ici. La qualité est bonne et Myrte est toujours disponible pour répondre à mes questions, ce qui est important pour moi (Merci ;-)). L'envoi est très rapide. Bref, je suis heureuse d'avoir trouvé ce fournisseur :-)

Resposta da Sjamaan.nl
Matige kwaliteit van product,kan veel…
Matige kwaliteit van product,kan veel beter!!!

Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam. Eigen drum gemaakt met de filmpjes. Dit is heel goed gelukt. Heel goeie producten!

Resposta da Sjamaan.nl
Supersnelle verzending en geweldige…
Supersnelle verzending en geweldige service! Er bleek een gaatje in de huid en ik krijg keurig een vervangende huid opgestuurd.

Resposta da Sjamaan.nl
Goede en duidelijke communicatie.
Goede en duidelijke communicatie.
Grote kennis van de producten die zij leveren.
Fijne en warme eigenaren

Resposta da Sjamaan.nl
This purchase was worth it thanks to…
This purchase was worth it thanks to Ms. Myrte's persistence.
I wanted something that apparently wasn't available, with no restock date in sight.
A week later, I received great news: the neem wood ring was waiting for me!
Very happy. Thank you so much, Myrte!

Fijne zakenrelatie
Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk.
Pakketten worden zichtbaar met zorg en liefde opgestuurd.

Resposta da Sjamaan.nl
Snelle levering. Als je duidelijk aangeeft wat je wil krijg je wat je vraagt. Bij onduidelijkheden nemen ze snel contact met je op.

Mooie kwaliteit!
Ik heb een DIY drum gekocht en de instructies waren heel duidelijk waardoor ik nu een prachtige gepersonaliseerde drum heb. Heel erg blij mee.

Resposta da Sjamaan.nl
Fijn persoonlijk en behulpzaam contact
Fijn persoonlijk contact, zeer behulpzaam, altijd meedenken en flexibel. Helemaal top!

Resposta da Sjamaan.nl
Snelke levering en goede communicatie
Snelke levering en goede communicatie. Blij met mijn aankoop