Leia as opiniões dos outros
Har beställt från skadedjursbutiken ett flertal ggr både för privat bruk och företag. Jag kan verkligen rekommendera dom pga tre saker, bra produkter, snabba leveranser och en superbra servi... Ver mais
Bästa servicen! Stort utbud och bra varor, ofta till mycket bra pris. Dessutom har de en otroligt bra service! Köpte en puderspridare och tappade bort munstycket vid första användningen. Vet ej om... Ver mais
Beställde ett paket (2 styck) av mullvad skrämma. Efter två veckor fungerade en inte längre, så jag skrev till Skadedjursbutiken om detta. Dagen efter kom redan svaret; jag kunde välja mellan pengar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Här hittar du effektiva produkter mot skadedjur och ohyra. Hos oss får du: Snabba leveranser ✅ Frakt för 39 kr ✅ 30 dagars öppet köp.
Informações de contacto
Suécia
- skadedjursbutiken.se
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram
Very good support
Good and quick support. Very good and effective produckts.
Perfekt
Perfekt, snabb leverans och produkten höll vad den lovade
Bra service
Bra service, produkter, snabb leverans och tryggt att handla, jag är nöjd och kommer handla mer på skadedjursburiken.se
Har stallet fullt av råttor
Har stallet fullt av råttor. Inte en enda har lyckats fångas av de fällor jag köpte av er, trots jordnötssmör.....
I am very satisfied with the products I…
I am very satisfied with the products I ordered from Skadedjursbutiken. They worked perfectly and really did the job, I noticed results quickly and without any hassle.
The delivery was smooth and everything felt professionally handled from start to finish. It’s clear that they know what they’re doing and care about their customers.
I highly recommend their products to anyone looking for an effective solution against pests.
snabb leverans
Bra produkt till helt okej pris.
Bra leverantör
Snabb leverans, allt enligt beskrivning. Nu hoppas jag bara att rådjuren håller med.
Snabb leverans och produkter som funkar…
Snabb leverans och produkter som funkar effektivt! Rekommenderas
Bra Företag
Ett riktigt bra företag som löser dina problem. ++++++++++ Rekommenderas Starkt
Bra utbud
Bra utbud. Väldigt snabb leverans. Musfällan jag köpte var suverän, tog musen direkt.
Elektrisk mus/råttfälla utomhus
Elektrisk mus/råttfälla utomhus. Perfekt! Fungerade direkt-det låg en död mus på plattan när maskinen pep.
Snabb leverans . Tack!
Köpte sorkskrämmare och det står att…
Köpte sorkskrämmare och det står att den ska ge ut vibrationer som skrämmer bort sork. Det tjuter ett tutande ljud var 23e sekund, vilket det inte står något om.
Good products and fast delivery
Informative and accurate product description, fast delivery of products and good quality. Will use them again.
Superbra produkter!
Har handlat väldigt mycket och gillar skadebutiken! Handlar då och då. Kanon!
Problemlösning utan gift
Jag fick problem med silverfiskar och sökte efter ngt.gift och då kom jag till Skadedjursbutiken som rekommenderade bitar av cederträ som man kunde lägga ut tex.under diskbänken. Det måste jag prova tänkte jag så jag gjorde en beställning och vips så hade jag påsen i min hand. Jag lade ut 3 bitar och jag har inte sett någon silverfisk sen dess.Tack för att ni finns. 😃
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans! Fint paketerat och prisvärt! Mycket nöjd med mitt köp.
Köpte en orm för att skydda barnvagnen…
Köpte en orm för att skydda barnvagnen mot fåglar när den står på balkongen.
Väldigt snabb leverans o det funkar bra med ormen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.