Skadedyrforbudt.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået fjernet et hvepsebo under tagudhænget. De kom dagen efter vi havde ringet, og det blev hurtigt fjernet af venlig og kompetent mand, der også gjorde rent efter sig. Og vi har ikkke set en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået. De kontaktede mig meget hurtigt, efter jeg havde bedt om et tilbud, og allerede dagen efter kom de og fjernede hvepseboet. De var meget venlig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god til at fortælle hvad der skal ske, og jeg synes det er fint han kom bagefter og fortalte lidt om forløbet, og hvordan vi efterfølgende skulle forholde os. Han kom tidligere end de før... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

Først og fremmest: Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer, hvor vi også har en plads i bestyrelsen. Det betyder, at vi aktivt deltager i skadedyrsbranchens årlige møder og videreuddannelse, indgår i netværk med andre dygtige skadedyrsfirmaer, og har et overordnet værdisæt bag os. Alt sammen for at højne niveauet igennem samarbejde og vidensdeling med andre i branchen, og i øvrigt i tæt samarbejde med producenter til branchen og Miljøstyrelsen. Det aktive medlemskab giver os i dagligdagen et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, som medfører en høj integritet og ansvarsfølelse for vores arbejdsområde. Det kan kunderne mærke. Vores kompetente medarbejdere håndterer mange forskellige slags skadedyr på hele Sjælland, og vi gør det selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi har ikke et mål om at være de billigste på markedet, men vi har et mål om at løse kundernes problemer til fuld tilfredshed. Vi sætter en ære i at være ordentlige håndværkere, som både er fagligt dygtige og servicemindede, og som også kommunikerer klart om forventninger til arbejdet og prissætningen for opgaven. Vi håndterer både de små opgaver hos private kunder, og de større opgaver hos erhvervsvirksomheder, boligforeninger og kommuner. Vores grundholdning er, at dyr og insekter som udgangspunkt ikke er skadedyr. De er her jo bare og lever deres liv. Det er sammenstødet mellem mennesker og dyr/insekter, som kan medføre nogle problematikker, der af forskellige årsager skal eller kan håndteres. Det kan dreje sig om bygningsskade, tingskade, sundhed, livsfare eller fx psykisk belastning. Ofte kan skadedyrsbekæmpelse foretages ved helt simpelt at ændre på nogle forhold i omgivelserne omkring problemet, og på den måde skabe ugunstige betingelser for et skadedyrs trivsel. Mange skadedyrsproblemer kan derfor løses helt uden brug af gift, eller ofte kun med en begrænset brug af gift.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig betjening

10 de junho de 2022

Hej Jan

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse og ønsker dig en rigtig dejlig sommer! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og kommunikation.

God service og kommunikation.
Modsat nærmest alle andre oplevelser, jeg har haft med eksterne leverandører, hovedsageligt håndværkere, så var Jesper helt tydelig i sin kommunikation, fortalte os helt tydeligt, hvordan processen ville foregå og sendte nogle super søde kolleger ud, der lavede et super fint stykke arbejde.

De fjernede al affald efter de havde været der og klargøre og rive det ned, der skulle rives ned. Også det opfej, der allerede var der.

Kollegerne fortalte, at Jespers mål altid er at overgå forventningerne, og det lykkedes de med.
...så håber vi bare, det også er tilfældet de næste 15 år :)

9 de junho de 2022

Kære Kristian

Det var en fornøjelse at betjene jer - tak for et godt og hurtigt samarbejde om opgaven. Og tusind tak for din flotte anmeldelse, som vi er meget stolte af at modtage!

Det burde jo være standard for alle håndværkere/serviceudbydere at gøre sit bedste for at levere et gedigent stykke arbejde, både i selve kerneopgaven og selvfølgelig også i den indledende og afsluttende proces i forhold til planlægning osv. - vi gør i hvert fald vores bedste for at prøve at leve op til forventningerne, og også gerne lidt mere, hvis det er muligt. Det er jo win-win for begge parter.

Jeg kan personligt garantere dig for, at hvis de behandlede dele af jeres bygning (mod forventning) skulle få angreb af borebiller de næste 15 år, så står vi på pletten for at leve op til vores forpligtelse om garanti på arbejdet.

God sommer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og kompentent service

Super god og kompentent service. Vi har brugt Skadedyrforbudt.dk to gange og begge gange har de været hurtigt ude og hjulpet os. Kan klart anbefales.

25 de maio de 2022

Kære Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse! Og skulle I have brug for hjælp til myrerne eller andre skadedyr en anden gang, vil vi med største fornøjelse komme og hjælpe jer igen :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Farvel til allikepar ved skorsten

Jeg giver skadedyrforbudt.dk den bedste anbefaling. Firmaet blev i første omgang anbefalet af vores skorstensfejer i Rødovre. Det kan jeg godt forstå. Allerede ved den indledende tlf.samtale fremgik stor viden og erfaring på området. 2 dage efter kom Jesper og en medarbejder og rensede skorsten for grene og monterede efterfølgende fuglegitter oven på skorstenen. Venlige, imødekommende og informerende ud over det sædvanlige. Desuden er det fint med prisliste på hjemmesiden. Bravo.
Bente Bach

13 de abril de 2022

Kære Bente

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi får jo helt røde ører af din ros! Det var en fornøjelse at betjene dig, og sørge for, at allikerne ikke længere kan bygge rede i din skorsten. Rigtig god påske :-)

Bedste hilsner

Super rådgivning

Super rådgivning.
Fik hurtig rådgivning om mit insekt problem, samt hvad grunden kunne være og hvordan det kunne udbedres.
Kan varmt anbefales.

10 de março de 2022

Kære Niclas

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse, og håber, at du med rådgivningen er i stand til at fjerne eller minimere problemet med støvlus. Du er velkommen til at vende tilbage med flere spørgsmål, hvis der er brug for det.

Venlige hilsener

Kyndig og kompetent rådgivning

Kyndig og kompetent rådgivning
Hurtig indsats
Grundig forklaring af indsats
Lever fuldt ud op til hvad vi blev lovet
Nem at få fat i under forløbet
Tak for fin service

7 de fevereiro de 2022

Kære Ingse

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse! Du er hjerteligt velkommen en anden gang, hvis du skulle få problemer med skadedyr.

Professionelle

Professionelle, høflige, ordentlige

29 de janeiro de 2022

Kære Kirsten.

Tusind tak for din anmeldelse! Det var en fornøjelse at betjene hele jeres opgang af supervenlige, men desværre skægkræ-plagede naboer. Vi håber, at jeres problem er klaret - i hvert fald har vi en rigtig god behandlingsstatistik vedr. skægkræbekæmpelse, når en hel opgang går sammen som jer, og tager problemet i opløbet.

Super tilfreds

Super hurtigt tilbagemelding på min henvendelse omkring ihærdig muldvarp og en meget fin samtale, hvor jeg blev oplyst om processen.
Et par dage efter kom ualmindelig flink mand, som tog sig super god tid til at forklare, hvad der skulle ske og muldvarpeskud er ikke set siden :-)
Kommer der en igen, så ved jeg, hvem jeg helt klart skal kontakte!!

23 de novembro de 2021

Kære Line

Det skal være os en fornøjelse at hjælpe dig en anden gang! Men vi håber selvfølgelig ikke, at der bliver en anden gang. Det var Rasmus, der var på besøg hos dig, og jeg overbringer ham din meget fine anmeldelse. Det er jeg sikker på vil gøre ham rigtigt stolt og glad :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kompetent og top service

Jeg har haft problemer med et hvepsebo, hvor jeg fik kontaktet skadedyrforbudt.dk.
Jesper har været rigtig god med kommunikation og forklaring af, hvorfor hvepseboet er opstået samt afklaring af dato til at sende en medarbejder ud og fjerne hvepseboet.
Faglighed og kompetent arbejde blev udført af Rasmus, og han var p****dygtig! Jeg havde virkelig stor glæde af at have ham her og forklare, vise og demonstrere, hvad man evt. skal gøre næste gang. Selve fjernelsen tog ikke lang tid, men servicen om at forklare kunden hvorfor og hvordan samt bruge tid på at undersøge, hvordan de var trængt ind i huset - det var sgu fantastisk service!
Jeg vil til enhver tid vende tilbage, såfremt det bliver aktuelt - jeg håber, Rasmus får et kæmpe skulderklap for at vise sin glæde for arbejdet!

10 de outubro de 2021

Kære Sam

Du kan tro, at vi vil give Rasmus et ordentligt skulderklap! Han er en højt skattet medarbejder. Uden at prale gælder det alle vores medarbejdere, hæ-hæ! Tusind tak for din dejlige og positive anmeldelse, som giver os et stærkt fingerpeg om, at det ikke kun er fagligheden der skal være i orden, men også selve engagementet i kundernes særlige situationer. Jeg gætter på, at Rasmus printer din anmeldelse og hænger den op på køleskabet, for det bliver jo noget sjovere at have en god og indholdsrig arbejdsdag med sådan en begejstret kundetilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fantastisk service og kompetente medarbejdere

Virkelig fantastisk service. Vi har haft glæde af skadedyrforbudt.dk's faglighed og kompetente arbejde flere gange, senest gik der under 30 min fra vi ringede til der stod en medarbejder ved vores hus, klar til kamp mod vores ubudne gæster. Vi vil til enhver tid vende tilbage såfremt det bliver aktuelt - tak!

23 de agosto de 2021

Kære Mona

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Og vi er kun et opkald væk, hvis I skulle få brug for vores assistance en anden gang :-)

Bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! Hurtig, fleksibel og behagelig. Høj faglig kompetence! Bruger gerne den tid der skal til for at finde den rigtige løsning med kunden. Kan klart anbefales!

8 de agosto de 2021

Kære Annette

Det var en fornøjelse at betjene jer, og vi takker mange gange for den flotte anmeldelse! I skal endelig vende tilbage, hvis I får brug for vores assistance en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik fjernet hvepsebo under taget

Fik fjernet hvepsebo under taget. Hurtig og utrolig søde at samarbejde med. Gode til at forklare problemstilling. Vi giver de varmeste anbefalinger

5 de agosto de 2021

Kære Thomas

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi står altid til rådighed, hvis I skulle få brug for hjælp en anden gang :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner er for lidt at kunne give…

5 stjerner er for lidt at kunne give denne mand (Jesper).
Jeg har aldrig fået så god og ærlig rådgivning i hele mit liv.
Jeg kan kun varmt anbefale alle at bruge dette firma, og hvad jeg kan se fra de andre anmeldelser, er jeg absolut blandt alle andre som også anmelder dette firma.

29 de julho de 2021

Kære Daniel

Det var rigtigt dejligt, at I kunne bruge rådene, og vi er superglade for, at I også tog jer tid til at skrive en så fin anmeldelse af vores serviceydelse! Jeg håber, at der kommer styr på situationen hos jer, og ellers er I selvfølgelig velkomne til at ringe igen :-)

Super god oplevelse

Hurtig eksperthjælp, vi er meget taknemmelige!

26 de julho de 2021

Kære BJG

Det var en fornøjelse at betjene jer! Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og ønsker jer en fortsat god sommer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Når kun det bedste er godt nok

Jeg har nu to gange haft besøg af skadedyrforbudt. Første gang havde jeg mus på besøg og anden gang var det hvepse, der havde fundet sig til rette på loftet. Begge gange oplevede jeg hurtig, effektiv og kompetent håndtering af problematikken, hvilket jeg sætter stor pris på. Det vigtigste for mig har dog været og er, at skadedyrforbudt udviser interesse, engagement og begejstring ved arbejdet samtidigt med, at dyrevelfærd og respekt for naturen er en selvfølgelig del af virket. Første gang havde jeg besøg af Jesper, der er en engageret og uudtømmelig kilde til information om skadedyrshåndtering, hvilket er meget tryghedsskabende. Anden gang havde jeg besøg af Ronnie og Rasmus, der udstrålede et engagement og en glæde ved deres arbejde, som gjorde det til en ren fornøjelse trods min indrømmet temmelig store panik over et ret stort hvepsebo. De fik mig tilmed til at kigge i posen med hvepseboet, så jeg kunne se, hvor flot sådan et i virkeligheden er.
Jeg kan kun anbefale skadedyrforbudt - specielt, hvis man sætter pris på ordentlighed, grundighed, professionalisme og god service.

25 de julho de 2021

Kære Ninna

Det var da den dejligste, dejligste anmeldelse at få! Vi går på arbejde og tager os selv alvorligt hver dag, så det er SÅ skønt at få en tilbagemelding som din, der peger de værdier ud, vi gerne vil stå for. Ronnie og Rasmus rødmer faktisk af stolthed, når jeg læser din anmeldelse op. Vi er selvfølgelig ikke selv bange for hverken mus, hvepse eller de fleste andre dyr/insekter, men har oprigtig forståelse for, at rigtigt mange mennesker ikke er trygge ved, at væsnerne kommer for tæt på. Skulle du få brug for os igen, er vi kun et opkald væk. Fortsat god sommer og tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået fjernet hvepsebo under…

Vi har fået fjernet hvepsebo under nogle teglsten. Hurtigt og effektivt. Behagelige folk.
Godt tilfreds. Vil bruge firmaet igen, hvis vi senere får lignende plage

24 de julho de 2021

Kære Kunde

I skal være så velkomne, hvis I en anden gang får et problem med dyr eller insekter, der helst ikke skal være sammen med jer i huset! Tak for dejlig anmeldelse og fortsat god sommer :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation inden aftale og under…

God kommunikation inden aftale og under forløbet. Veludført myrebekæmpelse i og omkring huset, fjernelse af nærvedliggende myretuer. Aftalt pris overholdt. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

24 de julho de 2021

Kære Hanne

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse! Skovmyrerne har det bedst i myretuerne i skoven, men det hænder, at et helt sommerhus bliver udnævnt til ny myrekoloni, når myretuerne ligger lidt for tæt på beboelser. Nu har vi taget hånd om både symptom og årsag til jeres problem, så I forhåbentligt i en lang årrække ikke får uønskede logerende indenfor igen :-)

Mange sommerhilsner

Kan kun anbefale skadedyrforbudt

Kan kun anbefale skadedyrforbudt. Vi havde ubudne gæster i form af en hel myre familie som gerne spiste med om aften ved spisebordet, vi fik besøg af skadedyrforbudt og væk kom de. Udover det, stod Jesper til min rådighed mht. vejledning og rådgivning efterfølgende og med opfølgende kontakt - verdens klasse service 🙏🏼.

5 de julho de 2021

Kære Stephanie

Jeg er så glad for at høre, at jeres selvinviterede middagsgæster har fundet et andet sted at spise! Skulle der senere opstå nye problemer, vil med glæde hjælpe jer igen. Tusind tak for dejlig anmeldelse og god sommer til jer :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Borebille behandling af Skamstrup Mølle

Borebille behandling af Skamstrup Mølle.
For at sikre Skamstrup Mølle (Hollandsk Mølle fra 1850) er sikret for eftertiden, har vi fået Borebille behandlet møllen af Skadedyrforbudt.DK
I 2020 havde vi en gennemgang af møllen sammen med Jesper hvor han redegjorde for møllens tilstand og hvad der skulle til for at behandle møllen effektivt.
Det var et meget formativt møde.
Efterfølgende sendte Jesper os et tilbud som var økonomisk attraktivt og som var meget detaljeret, med en fin beskrivelse af hele forløbet.
I maj 2021 blev Møllen behandlet over 3 dage.
Skadedyrforbudt.DK stod for hele opgaven med rengøring og efterfølgende sprøjtning med insektgift.
Opgaven blev løst meget professionelt af Jesper og hans team og levede helt op til vores forventninger.
Møllen blev "afleveret" i fin stand. Der var rengjort overalt og alt miljø affald var fjernet.
Super flot arbejde.

Niels Clausen Skamstrup Møllelaug.

1 de junho de 2021

Kære Skamstrup Møllelaug v/ Niels Clausen

Det var en ære at få lov at tage hånd om jeres fine mølle, så den i mange, mange år frem stadig står stabilt uden angreb af træborende orm. Fordi I har en bevaringsværdig bygning og et beundringsværdigt sammenhold omkring møllelauget, har vi valgt at forlænge vores normale 15-årige garanti mod borebilleangreb til en 20 års garanti til jer.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og rigtig god sommer!

Skadedyrforbudt.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais