Vi har fået fjernet et hvepsebo under tagudhænget. De kom dagen efter vi havde ringet, og det blev hurtigt fjernet af venlig og kompetent mand, der også gjorde rent efter sig. Og vi har ikkke set en... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået. De kontaktede mig meget hurtigt, efter jeg havde bedt om et tilbud, og allerede dagen efter kom de og fjernede hvepseboet. De var meget venlig... Ver mais
A empresa respondeu
Super god til at fortælle hvad der skal ske, og jeg synes det er fint han kom bagefter og fortalte lidt om forløbet, og hvordan vi efterfølgende skulle forholde os. Han kom tidligere end de før... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig fantastisk service. Vi har haft glæde af skadedyrforbudt.dk's faglighed og kompetente arbejde flere gange, senest gik der under 30 min fra vi ringede til der stod en medarbejder ved vores hus... Ver mais
A empresa respondeu
Først og fremmest: Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer, hvor vi også har en plads i bestyrelsen. Det betyder, at vi aktivt deltager i skadedyrsbranchens årlige møder og videreuddannelse, indgår i netværk med andre dygtige skadedyrsfirmaer, og har et overordnet værdisæt bag os. Alt sammen for at højne niveauet igennem samarbejde og vidensdeling med andre i branchen, og i øvrigt i tæt samarbejde med producenter til branchen og Miljøstyrelsen. Det aktive medlemskab giver os i dagligdagen et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, som medfører en høj integritet og ansvarsfølelse for vores arbejdsområde. Det kan kunderne mærke. Vores kompetente medarbejdere håndterer mange forskellige slags skadedyr på hele Sjælland, og vi gør det selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi har ikke et mål om at være de billigste på markedet, men vi har et mål om at løse kundernes problemer til fuld tilfredshed. Vi sætter en ære i at være ordentlige håndværkere, som både er fagligt dygtige og servicemindede, og som også kommunikerer klart om forventninger til arbejdet og prissætningen for opgaven. Vi håndterer både de små opgaver hos private kunder, og de større opgaver hos erhvervsvirksomheder, boligforeninger og kommuner. Vores grundholdning er, at dyr og insekter som udgangspunkt ikke er skadedyr. De er her jo bare og lever deres liv. Det er sammenstødet mellem mennesker og dyr/insekter, som kan medføre nogle problematikker, der af forskellige årsager skal eller kan håndteres. Det kan dreje sig om bygningsskade, tingskade, sundhed, livsfare eller fx psykisk belastning. Ofte kan skadedyrsbekæmpelse foretages ved helt simpelt at ændre på nogle forhold i omgivelserne omkring problemet, og på den måde skabe ugunstige betingelser for et skadedyrs trivsel. Mange skadedyrsproblemer kan derfor løses helt uden brug af gift, eller ofte kun med en begrænset brug af gift.
Gl. Skovvej 131A, 4420, Regstrup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Trods flere behandlingsforsøg kunne vores ejendom (lejlighedsopgang) ikke få bugt med kakerlakker. Vi var tæt på at give op, men fik anbefalet Skadedyrforbudt, der gav en fair pris og en yderst professionel behandling. Vi fik som udgangspunkt en præcis diagnose af problemet og en plan for behandlingen. Vi var særligt imponeret over Skadedyrforbudts tilbagerapporteringer, der gav et detaljeret billede af behandlingens fremskridt. Firmaet gik sågar med til at opdele regningen for os og udarbejde en betalingsmodel, der delte prisen efter dér hvor udbruddet var værst. Efter noget tid kom vi endelig af med problemet takket være Skadedyrforbudt.
De varmeste anbefalinger fra
Teglbrændervej 11

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Yderst professionel og venlig vejledning og service :-)
Vi havde "besøg" af en husmår på vores loft, som Jesper og hans team hjalp os af med.
Da indsatsen var færdig var der fanget 6 mår i de opsatte fælder, så Skadedyrforbudt har været yderst effektive.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Alle aftaler blev overholdt, og informationer og løbende tilbagemeldinger var simpelthen helt i top! Jeg giver hermed min bedste anbefaling.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Jeg vil gerne lige give en noget velfortjent ros til jer.
Jeg har et problem med møl, og jeg kunne ikke finde hoved og hale i det.
Der var Jesper så flink, at i stedet for at prøve at sælge et eller andet, så guidede han mig til hvordan, at jeg selv kunne få bugt med dem, og dermed ikke skulle bruge en masse penge på det.
Det synes jeg virkelig er god service.
Ender jeg så ikke med at få bugt med dem, så er det helt sikkert, at det er skadedyrsforbudt, at jeg ringer til :-D

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Vi havde en masse spørgsmål om skadedyr i boligen og havde fået mange forskellige udmeldinger. Vi tog kontakt til Jesper som er utrolig kompetent. Han brugte en aften på at forklare, råde og vejlede. Det var så rart at blive lyttet til og derefter få svar på alle spørgsmål. Stor tak til Jesper fra Stefan & Marlene.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Vi har haft skadedyrforbudt forbi for at hjælpe os af med skægkræ. Vi har været utroligt tilfredse med forløbet, hvor både information og resultat har været i top.
Jeg har endda lagt mærke til at de også bruger den gift til skægkræ som bliver anbefalet fra norske studier.
Vi kan sagtens anbefale dem til andre.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Vi havde fået rotter i huset. Skadedyr Forbudt kom og rådgav os og leverede nødvendigt udstyr til at fange dem.
Meget kompetente medarbejdere, og stor ros til håndteringen.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
God og hurtig service og yderst informativ undervejs.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Super service og god individuel behandling med kunden i fokus. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Fantastisk god service. Hurtig og effektiv behandling. Dejligt når man for så god service

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Kommunikation, rådgivning, Covid-19 sikkerhed, behandling - det hele var bare i orden, og mere til. Stor anbefaling herfra.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Jeg havde problemer med mosegrise i haven og ringede derfor til Skadedyrforbudt, hvor jeg fik Jesper i røret. At Jesper er tidligere skolelærer lader sig ikke fornægte. Samtalen var meget behagelig og uformel og Jesper gav sig god tid til at forklarer hvordan problemet kunne løses. På dagen ankom Ronnie der, ligesom Jesper, var utrolig flink og imødekommende. Ronnie var meget grundig og man var ikke i tvivl om at han vidste hvad han gjorde.
Jeg kan på det varmeste anbefale Skadedyrforbudt!
Kristian Esgaard

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Den varmeste anbefaling herfra. Inden for 2 1/2 t var Jesper ankommet og fjernede ikke mindre end 16 hvepsebo. Tak for god og hurtig service!

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Fantastisk service - gode råd og vejledning.
Professionelt og trygt.
Vi stod en søndag med risikoen for at få et familiemedlem hjem med væggelus i bagagen.
Vi fik meget fin vejledning og råd om, hvordan vi skulle håndtere modtagelsen i lufthavnen. Vi lånte så et varmetelt, som vi også fik meget god vejledning i, hvordan det skulle bruges.
Helt igennem fantastiks hjælp i en situation, som vi ikke havde prøvet at stå i før.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Vi opdagede et hvepsebo, og ringede til Skadedyrforbudt.dk. De kom dagen efter om formiddagen, og ringede ovenikøbet for lige at orientere om, at han blev 10 minutter forsinket i forholdt til aftalt tid. Super professionel tilgang til opgaven, og total oprydning bagefter. En klar anbefaling værd 👍

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Vi havde en besværlig flagermus situation som Jesper og co med stor dygtighed og vedholdenhed fik bugt med. Kommunikation og ansvarlighed er tårnhøj hos skadedyrforbudt.dk. TAK!

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Er super glad og tilfreds med skadedyrforbudt
service og håndtering af vores mår problem.
Måren er fanget og der er ro på loftet . tak tak

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Fantastisk firma. Ordnede min altan efter "due angreb". Alt blev gjort til UG. Samtidig er Jesper en meget behagelig person og meget arbejdsom 👍

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Super god vejledning inden og efter besøget. Siden behandling af vores have, har vi ikke set tegn på muldvarpeaktivitet.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.