Trevlig personal och väldigt snabb uppgradering. Han knappt hem innan dom ringde och sa att den var klar. Troligen lätt modell att hantera, en GLC220 Resultat är som förväntat. Minskad förbrukni... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag var i Timrå/Sundsvall förra veckan där den fantastiskt trevliga personalen steg 1 optimerade min Audi A6 3.0 som nu fick en otroligt härlig energikick och blev som en helt ny bil. Allt gick snabb... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. Därigenom kan du själv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.
Informações de contacto
Låsbomsgatan 21, 58941, Linköping, Suécia
- 010-129 59 77
- info@skmo.se
- skandinaviskmotoroptimering.se
Trevlig personal och väldigt snabb…
Trevlig personal och väldigt snabb uppgradering.
Resultat är som förväntat.
Minskad förbrukning mellan 5-8% stämmer rätt väl.
Lite bättre drag i mellanregistret som kurvor visar.
Fick ett lite märkligt ”gurglande” ljud vid lågt varvtal om man ger svagt gaspådrag, inte för att det stör
Mycket trevligt och så bra det blev!
Mycket trevligt och så bra det blev!! Är helnöjd.
Peter
Resultatet var 10/10 och kundservicen…
Resultatet var 10/10 och kundservicen från Ludde var helt fantastiskt! Kommer tag alla mina framtida bilar dit så länge han är där och jobbar! Helt fantastiskt bemötande till flexibilitet och garantier! Kändes mer som man var hos en vän än ett företag! Rekommenderar dem numera till alla!
Neiå
Programera fel, har tyvärr varken ork eller lust å gå till dom igen,
Så ordna det med en som visste vad han höll på med.
Jag tog kontakt med SKMO i Trollhättan.
Jag tog kontakt med SKMO i Trollhättan.
I andra änden svarar en glad och trevlig tjej.
Fick av henne veta att det finns även en Steg1+ optimering till min bil med ytterligare mera kraft om jag så önskade.
I mitt fall, mycket intressant!
Och till min stora glädje visade det sig också att dem även kan göra optimeringen hemma hos mig mot en smärre reseersättning.
Och det var ju inget att tveka på.
Så idag är det gjort. Steg1+
Efter min provkörningen behövde dem inte fråga om jag var nöjd.
Mitt stora leende gav dem den respons dem önskade.
Och som grädde på moset så informerade dem mig om att jag kan få hjälp att åter installera optimeringen, utan kostnad, om en verkstad mot all förmodan skulle sumpa optimeringen vid en service.
Ända upp till 36 månader.
Det kallar jag service.
Så jag kan inte mycket annat än ge det paret jag mötte full pott för trevligt bemötande.
Och i mitt fall ett snabbt jobb gjort.
En stor kram till er båda från en mycket nöjd kund.
Mvh - Lennart
Snabb och smidig optimering.Trevlig och…
Snabb och smidig optimering.Trevlig och hjälpsam personal
Mycket trevlig och engagerad operatör
Mycket trevlig och engagerad operatör. Hjälpsam och duktig. Bilen fungerar bra efter operationen. Jag kommer att rekomendera till de jag pratar med.
Bra bemötande
Bra bemötande och snabb service, jag skulle rekommendera de.
Bra bemötande
Bra bemötande , bra information om hur det går till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen både roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw åkte in nån vecka senare för att få en roligare bil. Och det blev det! Kvar att utvärdera är förbrukningen. Och det tar tid då man gjärna nyttjar det extra man fått! Mycke bra firma!
Toppen!
Gjorde en Adblue OFF på SKMO i Borlänge, det gick snabbt och smidigt. Fick till och med lånebil utan extra kostnad. 5/5 stjärnor! (:
Fick inget svar när jag ringde i 2dagar…
Fick inget svar när jag ringde i 2dagar
Jag ringde Östersund
Tänker inte rekommendera er
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, klart före utsatt tid
Saknar att det inte fanns något fika, inte ens kaffe
Sjukt nöjd!
Trevligt bemötande mycket kunnig…
Trevligt bemötande mycket kunnig personal
Allt var bra
Bokat online
Bokat online,
Kör dit bil,
Efter 2 dagar kommer dom fram till att dom inte kan optimera den modellen, trots utförlig beskrivning vid bokning,
Bara hämta bilen 👎
Jobbet utfördes proffsigt tycker jag…
Jobbet utfördes proffsigt tycker jag med ett trevligt bemötande.
Mycket nöjd med den extrakraften jag fick i min Renault master. Ska bli kul att åka norrut i sommar och slippa växla ner i uppförsbackarna.
Väldigt trevliga
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.