Vi på Sjöströms el har haft Skårebo som leverantör för laddboxar mm några år nu. Vi är väldigt nöjda med leveranser, support och prissättning. Vi kan starkt rekommendera detta företag. 5 av 5 från... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fruktansvärt dåliga att få hjälp när det är problem. Har köpt en laddbox som inte har fungerat som den ska sen den installerades för fyra veckor sen. Ingen har tagit ansvar och de har varit dåliga på... Ver mais
Allting funkar toppen,från leverans till faktura,inga problem att returnera det jag själv felbeställde. Idag fick jag en offert på liknande laddbox(ej easee home)men slutsumman slutade på 16500ca.... Ver mais
Liten och nätt. Elektrikern var inte helt påläst men jag programmerade själv då jag visste uppgifterna. Nu går den dock bara på två faser. Sen förstår jag inte hur man ska få simkortet att fungera.... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Posto de abastecimento de veículos eléctricos
- Loja de acessórios para automóveis
- Loja de acessórios e equipamento para carros
På SKÅREBO är vi specialiserade på elbilsladd och stolt Easee-partner i Sverige, Finland och Danmark. Som nischgrossist inom elbilsladd kan du som kund känna dig trygg med att vi alltid erbjuder bästa möjliga helhetslösning för dig och dina kunder. Vi har tagit fram flera smarta helhetslösningar för elbilsladd och tillbehör för att maximera upplevelsen av Easee-laddboxen. Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser, som idag levereras till hela Norden. Tillsammans med dig som Skårebo-partner eller återförsäljare bygger vi ett starkt nätverk av kunskap och trygghet för varje slutkonsument. Är du installatör eller elgrossist och vill handla proffsprodukter av bästa kvalitet med en kundservice i världsklass? Då är du helt rätt hos SKÅREBO.
Informações de contacto
Industrigatan 18, 55302, Jönköping, Suécia
- 010-33 33 319
- kontakt@skarebo.se
- skarebo.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bra leverantör som fick allt att fungera från offert till installation.
Mycket trevlig kontakt med Johan och flera. Snabb offert och mycket väl utförd. Kunnig Johan som förklarade så att man förstod. Rekkommenderar varmt Skårebo.
Snabbt, smidigt och enkelt
Snabbt, smidigt och enkelt installerat och klart, trots att jag önskade ett flertal tillägg.
Grym Service
Fick en otrolig hjälp av Michael när jag skulle installera min service. Vilket kundbemötande. Kan verkligen rekomendera Skårebo.
Proffsigt och smidigt arbete och…
Proffsigt och smidigt arbete och kundservice.
Klockrent!
Snabba leveranser och mycket bra personlig service. Självklart val när man snabbt vill ha en prisvärd, smart och liten laddare där det dessutom går att välja vilken färg man vill ha på laddaren.
En riktigt bra upplevelse hela vägen
En riktigt bra upplevelse hela vägen. Bra vägledning innan. Bra installation utan en massa krångel. Installatören höll rent. Bra support efter.
Snabb och bra service!
Snabba
Snabbt svar på frågor och snabb leverans och installation. Inga problem alls.
Snabb leverans. Fundersam över betalning till installatören.
Bra service
Hittade Skårebo när jag behövde laddare(Easee) till min nya elbil. Jonas har varit mycket hjälpsam och installationen gick väldigt smidigt med hjälp av lokal installatör.
Mycket hjälpsamma från första kontakt…
Mycket hjälpsamma från första kontakt till leverans och installation.
Fungerade väldigt snabbt och smidigt
Fungerade väldigt snabbt och smidigt.
Från beställning tills laddboxen var installerade tog det ca 10 dagar.
Kontakten med Skårebo fungerade väldigt bra och installatören som anlitades var proffsig.
Rekommenderas varmt.
Skårebo Bostadsrättförening
Skårebo tillsammans med underleverantören Prima El hjälpte våran Bostadsrättsförening i Lerum att installera 12 laddstolpar. Allt gick väldigt smidigt och snabbt helt efter överenskommelse och pris.
Riktiga proffs
Snabbt och enkelt. Upplevdes som väldigt proffsiga.
Hejsan Sverige - vi sender pakker til Danmark
Hej
Vi har bestilt og fået leveret en easee ladestolpe og tilhørende fundament (det er genialt) fra Skårebo hjem til os i Danmark. Fine priser og fin service, altid hurtigt svar på henvendelser. Varerne var fremme på 2 dage (lovet 2-4 dages levering.
Eneste minus er at deres leverandør DB Schenker sender pakkerne videre i Danmark med GLS. Vær opmærksom på det, hvis du har GLS fuldmagt.
Priserne opgives i svenske kroner/skåne pesetos og det giver jo en meget fin pris i danske kroner.
Kom glad, hvis du overvejer hjemmelader.

Resposta da Skårebo
Snabbt och smidigt!
Snabbt och smidigt från beställning av laddstation till dess installation. Känns som marknadens just nu mest prisvärda helhetslösning,
Snabbt och bra bemötande från Skårebo
Snabbt och bra bemötande från Skårebo. Christer, deras elektriker här i Stockholmsområdet var väldigt bra.
Funkade mycket bra
Funkade mycket bra. Snabb installation av Laxviks elektriska också som ingick i paketpriset. Toppklass!
Jättenöjda med installationen och bra…
Jättenöjda med installationen och bra affär!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.